МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 483
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, къде ми трябваше да чета темата за раждане в Майчин дом... Там прочетох отрицателни мнения за Надежда, вкл. и за тежък случай, каран към Майчин дом от Надежда, някакви други пак от Надежда закара там по спешност, още разни други негативи... Та, някой има ли такава информация или са само слухове...Малко се притесних, тъкмо намерих лекар, при който да раждам и затова избрах Надежда...

За всяка болница ще намериш и положителни и отрицателни мнения, няма как. Недей да се фокусираш върху лошото, по-скоро направи сравнение колко са доволните пациенти на болниците и там сравнявай коя те устройва повече.

# 316
Момичета, къде ми трябваше да чета темата за раждане в Майчин дом... Там прочетох отрицателни мнения за Надежда, вкл. и за тежък случай, каран към Майчин дом от Надежда, някакви други пак от Надежда закара там по спешност, още разни други негативи... Та, някой има ли такава информация или са само слухове...Малко се притесних, тъкмо намерих лекар, при който да раждам и затова избрах Надежда...

Аз бях изключително тежък случай,  лежах една седмица в реанимация и още една в неонатология. Никъде не са ме карали и съм страшно благодарна,  че успяха да спасят живота ми.
Ако става въпрос за бебета в съответната тема, която си чела, от коя година е? Ако е по-стара, възможно е тогава Надежда да не е имала най-високо ниво на компетентност в неонатология и това да е причината. И разбира се както е посочено в предишния пост,  отрицателни мнения има за всички болници.

# 317
Аз също съм страшно доволна от болницата. Близнаците ми са родени в 30г.с с планово секцио, а аз лежах близо месец преди това там. Ужасно благодарна съм на целия екип, без тях децата нямаха шанс.

# 318
  • София
Неонатологията в Надежда вече е от много висок клас, голяма част от най-добрите лекари в областта към днешна дата работят именно там. Вероятно е в миналото да са изпращали по-тежките случаи в Майчин дом, но не мисля, че тази информация е актуална. Имам позната, която работи в администрацията на Майчин дом, беше с рискова бременност и роди наскоро в Надежда. Децата ѝ прекараха известно време в неонатологията, тя беше изключително доволна. Казвала ми е, че именно защото работи в Майчин дом и знае отлично за какво става дума там, е избрала за себе си друга болница. Колебаеше се между Надежда и Токуда. За разлика от други частни клиники, които не могат да реагират адекватно на евентуални усложнения, в тези комфортните условия се съчетават с висок медицински стандарт като оборудване и професионалисти.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 14:41 от hatred

# 319
Аз подкрепям, въпреки че родих 2016 г. и предполагам сега апаратурата е още по-дорба, но тогава видях много малки бебчета, които оцеляха и се бореха. И тогава беше на много добро ниво.

# 320
Здравейте мами, може ли някоя от Вас да сподели ако е раждала с дзо Булстрад Лукс какво и е покрила картата лимита ми е 2000лв, но искам да знам от цената за раждане 2200лв каква част от сумата ще трябва аз да си заплатя освен нали тези 200 отгоре.

# 321
Здравейте мами, може ли някоя от Вас да сподели ако е раждала с дзо Булстрад Лукс какво и е покрила картата лимита ми е 2000лв, но искам да знам от цената за раждане 2200лв каква част от сумата ще трябва аз да си заплатя освен нали тези 200 отгоре.
По-скоро трябва да попитате застрахователя какво биха покрили, имат ли някакви специфични изисквания за съдържанието на фактурата, какви документи изискват да се представят за покриване на претенцията.

# 322
По-скоро трябва да попитате застрахователя какво биха покрили, имат ли някакви специфични изисквания за съдържанието на фактурата, какви документи изискват да се представят за покриване на претенцията.
Попитах ги казаха ми ама не и като сума, тоест имам избор на екип, раждане, стая с подобрени битови условия и епидурална анестезия, но никъде не намирам в сайта разбивка на пакета за раждане, а от информация на болницата не можаха нищо да ми кажат.

# 323
Преди месец родих в Надежда и ползвах Булстрад застраховка. При постъпване попитайте за координатора там и той ще оправи всичко със застрахователя. На мен ми покриха 1200, въпреки че от Булстрад ми бяха казали, че покриват до 2000 и съответно в деня на изписване доплатих 1000лв.

# 324
Преди месец родих в Надежда и ползвах Булстрад застраховка. При постъпване попитайте за координатора там и той ще оправи всичко със застрахователя. На мен ми покриха 1200, въпреки че от Булстрад ми бяха казали, че покриват до 2000 и съответно в деня на изписване доплатих 1000лв.
Благодаря, точно това ме интересуваше.

# 325
Здравейте,може ли мнение за д-р Павлова?

# 326
  • София
И аз с въпрос - към всяка родилна зала ли има самостоятелен санитарен възел с баня?

# 327
Поне при мен на две бе една баня. Но може и самостоятелно да има.

# 328
  • София
Мила, отзивчива, спокойна, отделя достатъчно внимание по време на преглед, вдъхва много спокойствие и винаги си отговаря на телефона или на вайбър. Вдигна ми в неделя в 5 сутринта, когато тръгнах да раждам. Благодарение на нея и терапията, която ми проведе, бебенцето не се наложи да бъде в кузиоз, въпреки, че се роди месец по-рано. Страхотен човек е Blush

# 329
Най- страхотния доктор и човек в тази болница.

Общи условия

Активация на акаунт