МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 328
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Да можеш да пуснеш, аз вчера пуснах 40 лв струва. Няма никаква опашка и резултата става за няколко часа.

# 601
  • София
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали лекар за ЖК и как да се запиша? През онлайн формата буквално няма никакви свободни часове за месеца? Аз трябва да отида другата седмица. И още един въпрос от коя г.с. ви назначиха първите изследвания? Благодаря!

# 602
  • Хасково
Здравей Kene, обади се по телефона да питаш дали имат свободен час за някой лекар изобщо за другата седмица. Графиците зс следващия месец излизат около 15число и се запълват почти веднага.  В Надежда ЖК започва от 12г.с седмица.

# 603
  • София
Благодаря Иве, аз съм в 10 г.с. но лекаря при когото ходя дори не ми е изчислил ВТР, не ми е пускал изследвания, дори незнам дали има двигателна активност бебето. Прегледа е по 5 минути. Мислиш ли че трябва да търся преглед другата седмица като още не е 12 г.с.?

# 604
Няма как да те запишат на ЖК преди 12гс. Можеш да отидеш на преглед при някой от АГ и той да съдейства за записване при него, когато му дойде времето, ако води разбира се ЖК. Иначе записване на лекар на ЖК става по телефона, не онлайн. Те ти казват при кого можеш да се запишеш и ти избираш една от възможностите.
За обикновен преглед може да видиш и опциите в Парадайс, там обикновено винаги има някакви часове.

# 605
  • София
Тоест трябва да поискам преглед при АГ и той да види на УЗД какво се случва с бременността? Парадайс ми е много далече и труден за достъп.

# 606
Аз избрах да остана при моята докторка от репродуктивния сектор, тя започна от скоро да води и ЖК. Така ми е по-спокойно Simple Smile

Сега виждам че д-р Тихомирова и д-р Чапанова са в списъка на ЖК - https://www.nadezhda.bg/bremennost/jenska-konsultatziya-/
много хубаво Simple Smile

# 607
Да, преди БХС изследването се записва обикновен АГ преглед и на място си казвате, че сте бременна и т.н.
След БХС, можете да запушете ЖК.

# 608
Тъй като момичето вече е в 10 г. с., няма много време, а направо отсега трябва да записва час за БХС (ако има все още часове) и час за ЖК.
Kene, няма пречка да се пробваш да минеш първо обикновен АГ преглед, но по-добре запиши БХС и ЖК още отсега, защото ако чакаш първо АГ прегледа, после може да няма време и часове да запишеш за БХС и ЖК (а и и за обикновения АГ преглед също ще чакаш поне седмица, едва ли от днес за утре ще има свободни часове). Звънкай и записвай още отсега. От регистратурата така ще нагласят часовете, че първо да е скрининга, а след това ЖК. Моите първи прегледи се паднаха в 13 г. с. за БХС и в 14 г. с. за ЖК.

# 609
Аз избрах да остана при моята докторка от репродуктивния сектор, тя започна от скоро да води и ЖК. Така ми е по-спокойно Simple Smile

Сега виждам че д-р Тихомирова и д-р Чапанова са в списъка на ЖК - https://www.nadezhda.bg/bremennost/jenska-konsultatziya-/
много хубаво Simple Smile
Да, аз съм при Тихомирова Simple Smile Много ми е спокойно така, а и нямаше никакво прекъсване между прегледите от инвитро сектора и ЖК след това.  Само ме притеснява при кого ще ми се падне раждането живот и здраве, защото тя май не изражда или поне не съм чула. Трябва да в питам на следващия преглед.

# 610
Аз бях при д-р Тихомирова, много бях доволна. На моето раждане беше втори оператор😊, но бях секцио.

# 611
Аз бях при д-р Тихомирова, много бях доволна. На моето раждане беше втори оператор😊, но бях секцио.
Удобно ли е да пиша лс?

# 612
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали лекар за ЖК и как да се запиша? През онлайн формата буквално няма никакви свободни часове за месеца? Аз трябва да отида другата седмица. И още един въпрос от коя г.с. ви назначиха първите изследвания? Благодаря!
Здравей, аз вчера се обаждах да си запиша час за ЖК, но много малко специалисти са със свободни часове, тъй като графика за месеца излизал в средата на предходния месец.
Лекарите, които ми предложиха вчера бяха Димова, Христова, Личева, Бутева, Белкин, Кайрякова и Павлова.
Може да ги погледнеш в сайта и да си избереш наблюдаващ лекар.
Аз се спрях на Личева, дано съм направила добър избор.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 18:38 от rochi

# 613
Аз родих при Личева и съм доволна от нея,но не съм била на ЖК при нея.
Здравей, аз вчера се обаждах да си запиша час за ЖК, но много малко специалисти са със свободни часове, тъй като графика за месеца излизал в средата на предходния месец.
Лекарите, които ми предложиха вчера бяха Димова, Христова, Личева, Бутева, Белкин, Карякова и Павлова.
Може да ги погледнеш в сайта и да си избереш наблюдаващ лекар.
Аз се спрях Личева, дано съм направила добър избор.

# 614
Момичета, а за д-р Димова имате ли някакви впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт