МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 303
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, а за д-р Димова имате ли някакви впечатления?
Добра е в работата си д-р Димова, но лично за мен е малко грубовата.

# 616
  • София
Здравейте момичета,
От коя седмица започва следенето на тонове и колко често?
Оставам с впечатление, че в различните болници е различно..

# 617
Аз лично не съм очарована от Димова. Два пъти ме преглеждала на спешен и на визитация съм я виждала. На визитация силно казала виждала, защото два пъти не влезе, а третия не ме погледна.
Но има много доволни от нея.
Аз започнах 30 седмица да ходя на тонове, но бях с рискова бременност

# 618
Тя ми направи спешното секцио. Като отношение не е супер, но за секциото нямам забележки. Лесно възтановяване имах,  никакви болки след ден 2.

# 619
Имаме мнение за Димова, ама не е лошо и търсачката да се ползва. Писано е адски много.

Тонове започнах в 33гс. Бях с рискова бременност и не сме очаквали да изкарам до термин.

# 620
Мога да дам положително мнение за д-р Кайрякова, която ми водеше ЖК, много е спокойна, отговаря на всички въпроси, назначава изследванията от пакета и при нужда нещо допълнително, винаги вдига телефона или връща обаждане. Като цяло съм доволна от проследяването. Д-р Димова ме е преглеждала веднъж, на мен ми допадна, но аз нямам приблем с по-грубовато-шеговито-леко цинично общуване. 😁

# 621
Ако помага, аз съм при Христова, виждам, че е дадена като опция - доволна съм.
Като се видяхме последния път питах кога започват тоновете и мисля, че ми спомена 33та седмица. Не съм рискова бременност.

# 622
Аз съм при д-р Аноар. Млада, мила и внимателна и съм доволна от нея. Когато проучвах при кой да се запиша на ЖК д-р Димова беше спомената на доста места с отрицателни мнения (тук във форума и във фб групи). Имаше и доволни от нея жени (основно от извършване на секцио, не от ЖК), но на фона на недоволните бих казала, че бяха единици. Лични впечатления от нея обаче нямам, защото недоволните ме отказаха да я посещавам.

Относно тоновете: през две седмици в 8-ми месец (32-36 седмица) и всяка седмица в 9-ти месец (36-40). Ако не родя до термин - тонове всеки ден.

# 623
Имаме мнение за Димова, ама не е лошо и търсачката да се ползва. Писано е адски много.

Тонове започнах в 33гс. Бях с рискова бременност и не сме очаквали да изкарам до термин.

Търсачка ползвам, но исках по-скорошни мнения.
 Рискова съм, след разочарование от дългогодишно АГ и се лутам кой да избера

# 624
Gaz13, ако имаш възможност проучи и Павлова. За мен е страхотен лекар и човек. Лежах около месец преди да родя, та почти всички съм ги виждала на визитации.

# 625
За рискова бременност и аз бих препоръчала Павлова. Мен даже без да ме познава ме добави на ЖК, въпреки че е претрупана. Като минус, чака се доста.

# 626
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали лекар за ЖК и как да се запиша? През онлайн формата буквално няма никакви свободни часове за месеца? Аз трябва да отида другата седмица. И още един въпрос от коя г.с. ви назначиха първите изследвания? Благодаря!
Здравей, аз вчера се обаждах да си запиша час за ЖК, но много малко специалисти са със свободни часове, тъй като графика за месеца излизал в средата на предходния месец.
Лекарите, които ми предложиха вчера бяха Димова, Христова, Личева, Бутева, Белкин, Кайрякова и Павлова.
Може да ги погледнеш в сайта и да си избереш наблюдаващ лекар.
Аз се спрях на Личева, дано съм направила добър избор.

След 10г. борба от който 8г. в Надежда мога да ви кажа, че всички изброени са добри и опитни доктори.
Родих преди около два месеца. От д-р Павлова, Кайрякова и Димова съм с лични наблюдения вкл. раждане, спешен кабинет и преглед при прием и мога да кажа само суперлативи; Много добри специалисти са !  Коментар на Д-р Димова при един прием за операция ми даде сили да продължа борбата на 6-та година, то и без новите лечения и търпението на д-р Стаменов нямаше да се получи.

# 627
Здравейте момичета Simple Smile Имате ли информация дали  е възможно настаняването в самостоятелна стая след раждането ?  Знам,че са претоварени и предполагам че няма....Но все пак да попитам. Благодаря! 🌼

# 628
  • София
Момичета записах час за проследяване при д-р Десислава Станева. Имате ли мнения за нея? Само при нея имаше останал свободен час за деня в който ми трябва, имаше и при още няколко други лекари. Но я харесах защото е още млада че тези с повече опит понякога пречупват прегледа. Какво мислите?

# 629
За съжаление е слабовероятно и по-скоро въпрос на късмет настаняването в самост. стая.

За д-р Димова мога само хубави неща да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт