Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Леле, Кая ще бъде разпната от феновете на К+ХХр 😂

# 136
Леле, Кая ще бъде разпната от феновете на К+ХХр 😂
Ми аз вече я намразих. Но съм оптимист и вярвам, че накрая ще остане с Владко. Алекс горкия все се бута където не трябва. И все удря на камък, но той не се отказва. Да ме прощават феновете му.

# 137
Да видим до края на сезона Кайчето с кой ще изгаси тока най-накрая Grinning

# 138
  • София
Къде точно се бута Алекс?
Човекът се оттегли, когато Христо се появи. Постъпи изключително принципно, видя че Кая е щастлива и не си позволи да си играе с чувствата и, като продължава да и се пречка или да се и меси във връзката.
Сега са показали как си говорят, все пак са приятели и явно са поддържали връзка докато той е бил в Англия. Или тя без негово знание е отдавала апартамента му под наем? Какво е виновен, че Кая забрави, че има среща с ХХ?

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:53 от rosi_ta

# 139
Алекс отсвири Кая ли, че изпуснах??? Confused

# 140
  • София
Хаджито страда, плаче, брей, бая е хлътнал...
Алекс в случая не виновен. За мен Кая е виновната и не знае какво иска, както винаги...

# 141
  • Велико Търново
Оххх... ще има да си го дундуркаме тоз Коланол... Аман!

# 142
Кая постъпва много гадно спрямо горкия Гринчи. Алекс е честен с нея и не се възползва по никакъв начин. Кая пък седи и се чуди то хубаво единия, ама дали пък няма да изпусне нещо яко с другия Rolling Eyes

# 143
  • София
А, Нора като някаква строга господарка се отнесе с Фотев, изобщо тия двамцата са яко в джаза. Горкия, скучен Тасев май, май няма никакъв шанс вече. :о

# 144
  • София
Браво на Алекс, доблестен, честен, открит, без недомлъвки. Двамата с Кая са на друго ниво просто.
Ох, ХХ не мога да го гледам такъв. Абсурден е.

Нора и Фотев - отврат.

# 145
Ама Нора наистина си вярва, че е строгата господарка, а Фотев я оставя да си мисли, че го контролира Joy

# 146
Е* ми майката с тоя Коланол 😷😤🤢

# 147
  • София
Нора е силно привлечена от Фотев. Вече не мисля, че играе игри или има някакви намерения да го разобличи - тя се превърна в негова държанка, колкото и да се прави на твърда. Не виждам как ще има бъдеще с Тасев.

# 148
Внимавай как я утешаваш, да не остане без гащи 😂

Вместо да включат малко секси доктори, ние гледаме любовните истории на Пешето и Фотев всеки сезон 😒

# 149
Норчето с Фотев е много извратено, само едни кожени ботуши да бе обута и баш като строгатра господарка, егати foreplay-a Joy

Гринч ще го изритам скоро от героите, които харесвам, такъв смотан не ми харесва, направо нелеп е спрямо това, което беше миналия сезон. И "любовта променя" и подобно, айде не, чак такива промени няма, не и толкова бързо Grinning

Офф, Васко и той е човек на Фотев.

Общи условия

Активация на акаунт