Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 271
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз ще съм доволна конкуренцията да си пусне вече готовите продукции...

# 121
Много ме е яд за Съни бийч 😕 надявам се напролет да го пуснат

# 122
  • София
Явно искат да приключат като всеки си намери половинката 😂

С нетерпение чакам айкидаки Нора 😉

# 123
  • София
Какъв сериал снимат от конкуренцията? На каква тематика?  Само дано не е с успеха на Съни Бийч.. 3 епизода и до там Simple Smile

Заповядай http://kafene.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%8 … 80%D1%81%D0%BA-3/

# 124
  • Разпиляна във въображението
Според мен не го пускат, защото от 21 е Фермата. Ще го завъртят след това, надявам се Simple Smile

Ще взема да си пусна епизода, за да видя какви ги дроби Нора, но съм изпуснала повечко от историята.

# 125
А на мен ми е интересно, какво още може да се случи в 11 сезон. То на тия герои всичко им се случи и то по няколко пъти 😁. Освен да направят един рестарт с нови герои и още няколко стотин серии 🙂

# 126
Медицинските сериали са успешни дългогодишни продукции по целия свят, нормално да не могат толкова лесно да хлопнат кепенците. Все ще намерят да доизцедят нещо Simple Smile друг е въпросът , че трябва да измислят пак нещо 'голямо' в дългосрочен план, например някой криминален или адвокатски сериал.

# 127
Едва ли ще им е лесно на Нова да вземат решението да спрат ОЖ, особено като все още печелят добре от сериала, поне докато нямат нещо друго, което да предложат дали Милошев или други продуценти, за да го заменят. Американците също имат динозаври в ефира - Анатомията и NCIS, та не е нещо странно и невиждано.

Бтв-ито за пореден път ще кажа, че имат ужасно, ама ужасно много некомпетентни шефове и надеждата да заменят турските сериали в праймтаймът с нещо друго е минимална Grinning

# 128
Медицинските сериали са успешни, но за съжаление тук количеството е за сметка на качеството. Анатомията се снима вече 16 сезона, а е с по-малко епизоди от ОЖ. Ако правят един сезон на година, но изпипан ще е много добре. Трябва да изгледам "Дяволското гърло", за да го сравня, а и хубави отзиви съм чела за него. Като цяло обаче продукциите на Нова са количество, със средно качество.

# 129
  • София
Едва ли ще им е лесно на Нова да вземат решението да спрат ОЖ, особено като все още печелят добре от сериала, поне докато нямат нещо друго, което да предложат дали Милошев или други продуценти, за да го заменят. Американците също имат динозаври в ефира - Анатомията и NCIS, та не е нещо странно и невиждано.

Бтв-ито за пореден път ще кажа, че имат ужасно, ама ужасно много некомпетентни шефове и надеждата да заменят турските сериали в праймтаймът с нещо друго е минимална Grinning
Сега, с новия собственик може да се раздвижат нещата. Може да пуснат някой чешки сериал 😉

Тук нямам опция за скрит текст, но си го представете:

Зиба ще се връща в 8-ми сезон / не била съвсем умряла/, но с Динозо - не знам 😂

# 130
Аlmadji, Имам чудесни спомени от чешкия сериал Болница на края на града.

# 131
Мириел, за мен качеството идва с опита и колкото повече правят, па макар и със среден успех, е добре, защото все повече задобряват, но за мен проблемът е най-вече в липсата на повече сценаристи, откоито да идват свежи идеи.

Алмаджи:
Скрит текст:
Зива се върна и си тръгна, а Динозо е в Париж с детето Grinning

Неда с нова прическа, Кая да не е сменила мъжа Grinning:

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 22:36 от maichetoooo

# 132
Ами да, проблемът им е в сценаристите, за това качество говоря. Те трябва да пишат за 40+ епизода, а сега са започнали нови 40+ /евентуално/.

# 133
  • София
Съгласна съм с Miriel. По-добре 1 сезон на година, но изпипан, с повече интересни истории и без да нарушават баланса, с повече динамика. Прекалиха с Жени и успяха да развалят доброто впечатление от играта на Каварджикова, сега прекаляват с професора и Кръстева. Дано не се отплеснат с Жекова и Васко 😂

# 134
  • Велико Търново
Ако изтеглят снимките на ОЖ напред във времето, ще им се отвори възможност да организират и започнат нещо ново, което да е готово за септември.
Тока аз разсъждавам, без да знам какви ги мислят Милошев и НоваТВ Simple Smile
Харесват ми разсъжденията ти.

Общи условия

Активация на акаунт