Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 212
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мразя да гледам насилие над жени, и като видя как някой мъж е хванал жена за гърлото, стиснал за брадичката, или мята като парцал из стаята, ми идва да мина през екрана и да ги избия до един😁

И аз, всичко в мен се объща когато видя нещо подобно.

Започнали са снимките на новия сезон. Честно казано съм изненадана. Очаквах да изчакат ситуацията с пандемията да се нормализира, макар и частично.

# 106
  • София
Нов сезон? Това не го очаквах. Мислех, че ще го снимат напролет. Какво ли са измислили?

# 107
Може да очакват влошаване на ситуацията с пандемията и да желаят да изпреварят събитията. Никой не би желал да се чуди как да променя сценария по никое време като започнат да отпадат актьори заради карантина.

# 108
Офф, Гринч е поредният герой, който се обяснява на конкуренция, а не говори с човека до себе си Grinning
Жекова пак с Васил  и с неговото връщане, той бетер Христо стана Grinning
Mного грозно ще стане сега с Куртева и ко.

Това сигурно ли е? Те скоро приключиха със заснемането на настоящия сезон или ще го карат бавно, но славно в случай на спиране за даден период снимките

# 109
Изненадващо, наистина.
И аз предполагам, че ще гледат да се подсигурят, защото не се знае какво ще стане.

# 110
  • София
''Честито,'' една безкрайна сапунка стана.

# 111
Дързост и красота пасти да яде...До пенсия ще си гледаме ОЖ-то барабар с Шопов (+ Фотев 9-те живота Grinning)

# 112
Дързост и красота е много напред с метериала. Близо 8500 епизода трудно ще доживеем (при грубо 85 за година при ОЖ ще си е нужен цял век), но пък не пречи да се пробват Grinning

# 113
  • София
О, аз мисля, че 11-ти наистина ще е последен сезон. На мен още когато Марта спомена за финал  ми беше много странно да спрат с излъчването на сериала и Милошев да загуби праймтайма. А и не се чува някой да снима нещо, което би изместило ОЖ от екрана.
Ако изтеглят снимките на ОЖ напред във времето, ще им се отвори възможност да организират и започнат нещо ново, което да е готово за септември.
Тока аз разсъждавам, без да знам какви ги мислят Милошев и НоваТВ Simple Smile

# 114
Има логика. Ако са решили да приключат с Ож със сигурност няма да пуснат кокала и ще предложат друг сериал.

# 115
По какво ОЖ и индийски сериал си приличат? С това, че нямат край Joy
То и ОЖ съвсем на индийски сериал го обърнаха D

# 116
  • Разпиляна във въображението
Тя и конкуренцията снима, но нов сериал.

# 117
  • София
Тя и конкуренцията снима, но нов сериал.

О, дааа, с Анастасия Лютова, която много харесвам и с Вальо Ганев. Аръков и той ще е там Wink Много ми е интересно какво са измислили и чакам да пуснат повече информация, кога планират да започнат излъчването, колко епизода ще бъде... Ще ме изненадат много приятно, ако решат да махнат турските сериали в 20:00, но малко се съмнявам, че ще се случи.

Иначе аз си харесвам ОЖ. Дразня им се, критикувам, дудня че е станал тъпотия, но с ръка на сърцето си признавам, че обичам да си го гледам Simple Smile

# 118
Какъв сериал снимат от конкуренцията? На каква тематика?  Само дано не е с успеха на Съни Бийч.. 3 епизода и до там Simple Smile

# 119
Комплименти за анализаторите на сериала. От както ви следя (5-6) сезон, много сте добри, но и доста пристрастни (някои), за това и не коментирам. Не вярвам резултатите от анкетата да ви изненада,  защото изпепеляващата любов почти винаги е трагична, а Вергов и Димитрова много добре я представиха. Възхитена съм от  младата надежда на българското кино - Д.Димитрова, играта с очи и неизказаната болка. През цялото време виждах в нея  Лиза, Ирина или казано по-кратко Невена.

Общи условия

Активация на акаунт