Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 207
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е не е така, Наум е много харесван. Това че тук 10 човека му намираме кусури, не отразява масовия вкус. Иначе, разбира се, че харесването или че е субективно.
Аз съм се вълнувала от историята им, независимо, че Наум е дърво, защото беше интересна, с обрати.

Алмаджи, нямам представа дали и как ще им завъртят историята. Това тепърва ще го видим. Дано ни се завие свят и Буков и Неда да се справят.
Моята теза беше за харесването или не на даден персонаж в различните конфигурации 😂

Майче, не мисля че някой въобще може да да конкурира популярността на Вергов.

# 91
Роси, не знам до колко е харесван, предполагам е така, стана доста популярен.

Аз имах предвид гласуването тук в темата - смятам, че основно гласовете за тяхната двойка се дължат на симпатиите към Ина, а не толкова на самата история, която на мен също ми беше интересна и както казах, исках да гласувам за тях, но не мога да се пречупя за Наумче.

# 92
  • София
Хора, аз ли съм единствената идиотка в България, която не харесва Вергов? По принцип русо-рижави мъже не понасям, но и като игра ми туу лигав / даже и в театъра /.
Единствено ми хареса в ОЖ - 4 сезон 😂

# 93
На мен ми харесва като е сериозен.

# 94
Тук се говори не за актьор, а в конкретна роля в съчетание с друг герой. Не по принцип и завинаги. Виждаме разликата в харесването на Банков в трите двойки колкото и харесван да е Вергов.

# 95
  • София
Дори и не се опитвам да сравнявам Наум и Ирина, то е невъзможно. Ина претърпя пълна метаморфоза, и видяхме как мина от ефирна и рееща се по коридорите на болницата ледена кралица, през влюбена и отдадена на болницата и Борис, до жена, на която целият свят се е срутил. Тасев пък го гледаме все един и същ. Но въпреки това историята им е една от най-интересните за мен.

Ааа, не, Яху, не съм съгласна. За мен Банков беше най-добре с Ева. Там усетих много повече от всичките жени, с които е бил. Но мисля, че всички сме наясно, че тази двойка няма как да е харесвана повече от тази със Зорница, и то на фона на цялата истерия около нея. Имаше очакване и настояване Банков и Зорница отново да се съберат и това обрече другите две двойки - Ева я убиха прекалено бързо, Виктория набързо замина - нито една от двойките нямаше шанса да е развита за повече от 8-10 епизода. Не може да се сравнява несравнимото.

# 96
Не съм съгласен, че отделеното време за историята е определящо за харесването. Кая и Алекс ги харесахме за колкото и кратко да ги дадоха докато Банков и Ева цял сезон да им бяха отделили едва ли щяха да станат хит.

# 97
  • София
Не е само до време, и до история е - едно е да гледаш умираща и болна жена, друго е зараждаще се любов.
Вергов и Ани бяха равнопоставени като актьори, там обаче не заложиха на бурни чувства, а на трагизъм, меланхолия, обреченост и нормално нямаше уау ефект. Алек и Неда също - но там  акцентът беше на двете самотни души, които се срешнаха. Няколко вечерни сцени, разговори, копнеж и готово. Силно се съмнявам, че ако на Вергов и Ани им бяха написали някое интересно и емоционално продължение нямаше да са харесвани.
Както и да е, и с Ева и с Виктория много объркаха нещата, не стана ясно каква беше целта на сценаристите. Лично за мен това е причината да не гласувам за тези две двойки, които иначе харесах. Остана ме едно, да речем лошо чувство, че сценаристите не са много наясно какво искат да разкажат.

# 98
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!
Не съм гледала последния епизод все още.
Гласувах за Марио и Зорница, Тасев и Нора. Пропуснах Калин и Наталия, но по-скоро съм за Калин.

Все още имам някаква надежда да се направи хубава история около Тасев и Нора. Не знам, оптимист съм.

За записът на Нора. Ако бях на сценаристите щях да завъртя на 180 и да направя така, че Нора, Кръстева и Цонев правят номер на Фотев.

# 99
алмаджи, още една идиотка +🤣Никога не съм го харесвала.

# 100
  • София
Мина доста време от началото на анкетата, така че вече може да се прави коментар и извод по нея.
Кая и Хаджито изобщо не ги приемам сериозно, лидерстват понеже са най-новата и свежа двойка и толкоз. Но на фона на това съм изненадан колко много гласове има Банков и Зорница, явно огъня там не се забравя. Но още по-изненадан съм и то приятно разбира се, че Калин и Наталия са на трето място и не далеч от върха. Защото това е някаква динозавърска двойка, извадена от нафталина. Имам чувството след толкова много сезони и епизоди, че тези двамата все едно съм ги гледал преди 10 години. :о
Но хубавото се помни. Навремето, само преди 2, 3 г. някъде имаше подобна анкета и бяха начело, а Калин бе и любимеца тук сред мъжете, а при жените доколкото си спомням най-много гласове събра Кръстева в тежки битки с Зорница, Ина и Виолета. Сега ако има такава анкета, Кръстева сигурно няма да е в тройката, толкова досадна стана. Simple Smile

# 101
Но на фона на това съм изненадан колко много гласове има Банков и Зорница, явно огъня там не се забравя.
Hе е точно така. Въпросът, както е зададен, не изисква само отговор от сегашната ни гледна точка (Kоя двойка Ви е/била любима и интересна?). Aз, например, реших да отговоря буквално, в четвърти сезон ми бяха интересни и ги включих в отговорите си, въпреки, че по-късно погледнах на историята им от друг ъгъл и в никакъв случай в момента не се сещам за тях с носталгия и не ме вълнуват.

# 102
Жекова 1 минута не мога да я изтърпя, а то сега се очертава до края на сезона да й издържам драмите🤢
Феновете й, не ме бийте😁
Дано Васко да я отвлече на сватбено пътешествие. 😁

https://nova.bg/accents/view/2020/11/02/304283/%D1%81%D1%80%D0%B … 1%81%D0%B8%D1%8F/

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 12:46 от HumbleDrumble

# 103
  • София
Но на фона на това съм изненадан колко много гласове има Банков и Зорница, явно огъня там не се забравя.
Hе е точно така. Въпросът, както е зададен, не изисква само отговор от сегашната ни гледна точка (Kоя двойка Ви е/била любима и интересна?). Aз, например, реших да отговоря буквално, в четвърти сезон ми бяха интересни и ги включих в отговорите си, въпреки, че по-късно погледнах на историята им от друг ъгъл и в никакъв случай в момента не се сещам за тях с носталгия и не ме вълнуват.

Хм, и аз така разбрах въпроса и се постарах да отговоря с интересните истории през отделните сезони. За това и за мен няма как да се противопоставят Алекс и Биляна или Алекс и Кая например, или пък Зорница и Банков или Зорница и Марио. Всяка история ми беше интересна и ме е вълнувала във времето, в което я гледахме. Това, че във втори сезон съм харесвала Алекс и Биляна не ми пречи да харесам и Алекс и Кая сега, или ако в 4-ти Банков и Зорница ми бяха интересни, то от пети Ковачев и Зорница не ме вълнуват. Но ако е трябвало да се избере коя е любимата ми двойка, на база видяното и развитието на персонажите, един вид да сравня едната двойка с другата  - тогава гласуването ми щеше да е друго Simple Smile.

Ох, Васко, ужас. Бях забравила, че се появи в промото. И както предполагахме историята около детето ще стане много грозна. Уфф, така се надявах да ни го спестят

# 104
Мразя да гледам насилие над жени, и като видя как някой мъж е хванал жена за гърлото, стиснал за брадичката, или мята като парцал из стаята, ми идва да мина през екрана и да ги избия до един😁

Общи условия

Активация на акаунт