Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Оо, Майче, по анонса изглежда сякаш ще ни върнат хубавото Гринчи Joy

Радвам се, че Васко се оказа човек на Фотев, защото ако трябваше да гледаме в затвора попаднал на хора и станал човек -не, мерси Joy

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 21:19 от Mosquita

# 151
Интересно беше, но ми е мъчно, че вече втора серия го няма моят човек😭

# 152
Оффф сега, Кая и Алекс няма да го бъде ли?  Grinning Хаджито пък само дето не си преряза вените, е*аси драмата, е*аси чудоото Rolling Eyes
Свга е време и Пенев да разбере, че Ради не е негов син и стана пак мазало...
Нора и Фотев - no comment просто. Joy Бинев го харесвам като актьор и ролята му на Фотев многоооо му приляга. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
А това с Васко не го ли гледахме?! Или само предположения някакви да са били, нещо ми се върти, че вече имаше такава история?

# 154
  • София
Внимавай как я утешаваш, да не остане без гащи 😂

Вместо да включат малко секси доктори, ние гледаме любовните истории на Пешето и Фотев всеки сезон 😒
Секси доктори? Алекс - прекалено джентълмен, Гринчи - настъпан пудел...
Тастев, Фотев - сексепилни, колкото и професора... от всички най-секси е Врабчев 🥰
Васко - шпионина - върхът на сладоледа 🤮
Извинявай Humble, но Наков няма какво да прави при тия плужеци...

# 155
Време е Тасев да излезе от транса.

# 156
  • София
Ванилия, предположихме, че ще е човек на Фотев и че може да са били заедно в затвора.
В промото ХХ гледа като пребито куче, страда, но ще се прави, че е над нещата. Не е неговото или не разбрах кога Кая му завъртя главата.

Охх, в менента единствено историята на Радо ме вълнува. Много тъжно, ужасно направо. Не знам как ще се измъкнат от тази ситуация и какви ще са последствията за всички замесени.

# 157
  • Разпиляна във въображението
Нора и Фотев... брррр. Защо обаче Фотев иска да я шпионира. Или започва да се съмнява, че тя може да не е изцяло на негова страна, или хлътва. Все още вярвам, че тя ще реши края му или поне ще играе важна роля в него.

Цонев ми е още по-нелеп. Запънал се като магаре на мост. Сега пък гладна стачка.

# 158
Моски, нямам особена вяра в това Joy

И бас ловя, че детето ще чуе случайно, както и Пенев, че биологиченият баща е Врабчев.

# 159
Цонев има нужда от диета, затова започва гладна стачка😁

# 160
Цонев ще е на диета от типа вода и коланещото си Grinning

# 161
У нас това чудо Ковид го нямат за нищо - първо яко натровеният Цонев  се освести след дългото боледуване за нула време , а сега пък диетка е решил да спазва  Joy Този герой става все по-излишен и досаден . Минал възрастта за пенсиониране , болен , сдухан , но се е запънал да лежи на работата , за да и тежи . Да излезе на частна практика като е толкова силен , но не , иска да взима заплатка в болницата .
     Нора и Фотев са ми абсолютно дъно - грозни са ми за гледане , стоят ми нехигиенично .Има моменти , в които очаквам  ченето на Фотев да падне....Scream
     Кая започва да  се променя към кофти характер , от два стола  ще е на земята . Тя  явно ще опита да тъче на два стана .
     Историята с  чуждото дете вече сме я преживели . Пилето беше много груб с Куртева . Оказа се ,че тя знае ,че Ради не е на Пенев .

# 162
  • Варна
Гаден вкус ми остана днес. А по принцип съм търпелива към простотиите им...

# 163
  • София
Не знам за вас, ама аз по-скучен сезон не тъм гледала...

# 164
 Изчерпаха се идейно. На път са да минат към продажба на много евтина стока само за да продължат да са в играта. Развалят и последната история, която ме вълнуваше.

Общи условия

Активация на акаунт