Черен петък 2020

• 132 907
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Балчик
А къде го пише това за Пандора? Имам някакъв имейл, но там пише на избрани модели? Иначе от днес най-после може да се поръчва и от сайта им.
Нищо подобно, поръчките пак сa през Silver court! Тъпо.
Е, извинявам се тогава. Не съм пробвала, едва ли не катш новина ми изскочи от тяхната страница.
Няма за какво, и аз се зарадвах отначало, но видях, че е лъжлива тревога. Simple Smile

# 1 231
  • Варна
Здравейте, някой с поръчка от Зора, пуснах я на 20.11 и до сега седи нова, не изпратена, как са при вас?

# 1 232
Някой знае ли дали някъде мога да намеря намалени продукти на La Roche Posay за черен петък?
В санита сега са намалени

# 1 233
Знаете ли къде онлайн ще има хубави намаления на сутиени Lormar?

# 1 234
Някъде добре намален PlayStation да има? Или идеи къде да следя на ЧП?
Благодаря!

# 1 235
  • София
_limonche_ -Emag

# 1 236
И аз поръчах на 20.11 следобяд, звъннаха ми след 10 минути, вчера я доставиха.
Звъннете им, ако Ви притеснява нещо, на мен сега ми се бави от емаг, пак от 20.11, но видях, че в неделя са издали фактура по поръчката, та ще ги изчакам още малко.
Здравейте, някой с поръчка от Зора, пуснах я на 20.11 и до сега седи нова, не изпратена, как са при вас?

# 1 237
Смятам, че е в реда на нещата поръчките да се забавят с до седмица, че и 10 дни ..
И аз поръчах на 20.11 следобяд, звъннаха ми след 10 минути, вчера я доставиха.
Звъннете им, ако Ви притеснява нещо, на мен сега ми се бави от емаг, пак от 20.11, но видях, че в неделя са издали фактура по поръчката, та ще ги изчакам още малко.

# 1 238
В Reno.bg има ли и друг ден, в който намалят цените, около Коледа например? Че точно в неделя късно вечерта се сетих, че ми е нужен един уред, но не ми се смучеше от пръстите за трети път да събирам 7 бр стоки , че достатъчно дреболии накупих. И кто стана дума, някой получи Ли си нещата от там вече ?

# 1 239
Аз поръчах от тях по време на миналата им промоция (преди две седмици), отне около седмица доставката Simple Smile
В Reno.bg има ли и друг ден, в който намалят цените, около Коледа например? Че точно в неделя късно вечерта се сетих, че ми е нужен един уред, но не ми се смучеше от пръстите за трети път да събирам 7 бр стоки , че достатъчно дреболии накупих. И кто стана дума, някой получи Ли си нещата от там вече ?

# 1 240
  • There I was on a July morning
Някъде добре намален PlayStation да има? Или идеи къде да следя на ЧП?
Благодаря!
Аз съм купувала от Озон, но преди 1-2 години. Тогава там беше най-изгодно. Тази година не съм следяла офертите.

# 1 241
Комсед пак ще имат намаление
Скрит текст:

# 1 242
Бих искала да ви помоля, ако по някаква случайност сте поръчали безкабелна прахосмукачка 2 в 1 от Е Маг или другаде и решите, че не ви трябва да ми пишете. Ще бъда много благодарна! Имам робот, но реших, че ми трябва и такава Simple Smile)От зодията е! Wink

# 1 243
  • София
Има ли някой, който е поръчал в Технополис, да сподели дали са му изпратили пратката? Днес ми се обадиха от Златна рибка, утре поръчката ще е при мен, но от Технополис нямам нито имейл, нито обаждане все още. Четох в сайта им, че имат право да удължат срока за доставка до 14 дни, без да уведомяват клиента. Имате ли опит с тях?

# 1 244
Така да съм намразила онлайн пазаруването. Поръчах си от Технополис уред, за два дена е доставен, супер бързи са, само дето не е бял, както го поръчах, а чисто черна грозотия, която не мога да гледам. Сега трябва да се разправям отново с връщане, нова доставка... Яд ме е, че не притичах до магазина, но не искам да ходя по магазините. Затова пък явно ще се наложи да си отвися по куриерските фирми.

Общи условия

Активация на акаунт