Черен петък 2020

• 132 914
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 050
При мен проблемът е, че когато се плати с карта, няма опция за преглед и тест.
Повечето магазини нямат такава специална такса - знам, че Н&М, Фешън дейс и Емаг имат и това е една от причините да не обичам да поръчвам от тях.
Преди няколко дни поръчах от варненски магазин, плащане с нп и стандартна доставка до офис на куриер - излезе 3 лв (сигурно ползват някаква отстъпка).

ХМ нямат такса при плащане с НП.

# 1 051
Но и тяхната доставка беше 7 лв, като на магазините с такса. Сега гледам, че имат опция за безплатна доставка с код, но когато последно поръчах (един панталон), нямаше такава опция.

# 1 052
Но нямат такса за НП.

И аз забелязах че много търговци го въведоха...Нотино гледам и те с 2 лв за НП. Преди нямаха.

# 1 053
  • на земята
Някой питаше по нагоре за преглед и тест на Фешън дейс,ами има само преглед без тест,винаги съм гледала пратката аз преди да платя.

# 1 054
Емаг и Фешън дейс имат само преглед на пратката, без тест.

# 1 055
Спиди имат промоция 3 лв за доставка до 3 килограма мисля. Еконт надуха миналата година цените.
Двата лева идват от куриерите - такса (в % е най-често), че работят с пари. Иначе плащането е директно към изпращача. И за да няма чудене колко ще струва доставката, слагат 2 лв като осреднена такса. Аз лично предпочитам наложения платеж.

Код, ако на някого му потрябва Simple Smile

# 1 056
Чак пък 3 лв да имат спиди.
Днес поръчах с вземане от офис на спиди - 3.60 лв.
3 лв не съм попадала..че и до адрес ли имаш предвид??

# 1 057

Имат промоция сега 3 лв за пратка до 3 кг от офис до автомат.

# 1 058
Раниците на Танденц стават ли?

# 1 059
От Златна рибка доставката под определена сума е 3 лв., Арлен – 2,90... И други сайтове имат евтини доставки. Може да поемат част от сумата, може куриерите да им правят отстъпки, но е факт.

# 1 060
Здравейте момичета, да ви попитам знае ли някой дали има някакви истински намаления на туристическа екипировка, искам да използвам черния петък да си взема обувки, яке, термо дрехи

# 1 061

Имат промоция сега 3 лв за пратка до 3 кг от офис до автомат.

Повечето сайтове пускат врата -офис или врата-автомат.
Малко са които ходят да пускат от офис...

# 1 062
Таксата за наложен платеж, още при подписването на договор с куриерска фирма, се залага дали е за сметка на изпращача или получателя. Тя е процент, според стойността на пратката и този вариант са избрали Емаг при подписване на договор с куриерските фирми. Някои си я начисляват, включвайки я във фиксирана сума на доставка, която добавят към сумата на поръчката.

# 1 063
Това е ясно. Говорехме че напоследък при търговци, които до момента нямаха такса НП, вече я имат.😉

# 1 064
Някой с идея къде да търся хубави мъжки пантофи/чехли?

Общи условия

Активация на акаунт