Черен петък 2020

• 132 898
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 110
# 1 111
Пуснах още една поръчка от Манго.
Много намалено,  няма как.
Доставят със спиди.

# 1 112
  • София
От рибата се приготви да чакаш. Спомням си миналата година имаше неполучени поръчки до средата на декември. Аз затова и тази година ще си ги спестя.

Тази година или са се подготвили по-добре или имат по-малко поръчки, пуснах 3 и трите дойдоха за 2-3 дни.

# 1 113
Снощи в два през нощта в Мангото имаше много яки неща, намалени мнооого изгодно. Доста напазарих, да видим какво  ще правя, ако не ми стоят добре.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 14:49 от Анонимен

# 1 114
Някой знае ли сайт за намалени ученически раници? Моля, ако мернете ми пишете, защото нашата ни предаде.!

# 1 115
  • София
В Озон има детски раници

# 1 116
От Златна рибка чакам поръчка от 11-ти. Много ме изнервиха, през цялото време как пък не драснаха 2 реда, че ще ме забавят. И се счупих от гимнастики да подсигурявам всеки ден да има кой да я получи на подадения адрес, че е и с наложен платеж. Днес я чакам най-накрая.

# 1 117
Да, значи ще чакам за конкретни дати, може би е защото поръчах късно следобяд в петък Simple Smile

Поръчах петък късно вечерта. Днес си получих поръчаното.

# 1 118
В Озон има детски раници
Има, да, но точно в момента почти няма намаления в тази категория.

# 1 119
  • София
Вижте и Orange книжарници. Имат намаления онлайн до 29 Ноември. Също и Хиполенд дали нямат.

# 1 120
Пуснах още една поръчка от Манго.
Доставят със спиди.
С Еконт по-скоро.

# 1 121
Днес си получих двете поръчки от Емаг, направо не мога да повярвам. Памперси и възглавници, нищо особено, но съм доволна от бързината. Blush

# 1 122
  • Варна
И аз днес получих от емаг, поръчах в петък.

# 1 123
В Озон има детски раници
Има, да, но точно в момента почти няма намаления в тази категория.
Аз поръчах тази раница от озон с 45% намаление.

# 1 124
Ами ще им звънна тези дни, ако не получа и-мейл. Купих телевизор и микровълнова, и двете неща все още ги има налични, тъй че не е проблем с бройките явно... Досега колкото пъти съм пазарувала от тях не ми се е случвало да не получа инфо поне за очаквана дата на доставка в рамките на 3 дни.
Да, значи ще чакам за конкретни дати, може би е защото поръчах късно следобяд в петък Simple Smile

Поръчах петък късно вечерта. Днес си получих поръчаното.

Общи условия

Активация на акаунт