Черен петък 2020

• 132 755
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 605
С еконт е 5лв +2 лв наложен, със Спиди е по малко.
На мен намалението ми излезе над 20лв, така, че си струва да поръчам, а чакането не ме бърка, не ми е спешно.

# 1 606
  • София
Аз поръчах от Нотино в четвъртък и дойде днес, доволна съм. Аз също с карта платих, защото поръчвам често и нямам съмнения в сайта, а и рядко имам кеш в мен точно когато дойде куриера.

# 1 607
Сега си взех две пратки от офис на Еконт - днес работят извънредно до 19ч. Едната е от Ozone, направена на 20 ноември, два вида безжични слушалки и една книга. Позабавиха се, защото едните слушалки трябваше да пристигнат от някъде (5-6 дни). Хич не ми пречи, че отне 8 дни (поръчка-получаване), свикнала съм на далеч по-страшни забавяния, но не ми хареса, че уж доставката е безплатна, а ме друснаха 3лв, когато избрах да е до офис на куриер.
Втората е от 23 ноември H&M, още не съм я отворила.

Ето ми придобивките от Озон -
Скрит текст:

Ама ужасно е красив цвета на тези черешовите, пълни ми душата -

Засега друго не мога да кажа за тях, освен че са красиви и удобни, боцнах ги да се зареждат.

А това са вторите, ама и те красиви, ех...

Има и 3 допълнителни чифта силиконови накрайници за уши с различни размери.

Обаче Сони се изложиха с кабела - най-скапания възможен, че и ултра къс, няма 20см. Докато от Urbanears дойде доволно дълъг кабел ( метър- метър и нещо на око) и плетен, че даже е и в черешовия цвят на слушалките.

# 1 608
  • София
И аз пренасочих една пратка към офис на Спиди и ме друснаха 4.50 лв. за доставка, а в сайта, от който поръчах беше безплатно до адрес. Не разбирам логиката, но каквото - такова.

# 1 609
Днес ми пристигна Манго. Изненадаха ме, бях се настроила за чакане, а доста бързо пристигна. От всичко съм доволна, както винаги. Взех си разни дрехи за мен и за голямата дъщеря и едни велурени кецове за ММ.

# 1 610
На мен ми пристигна поръчката от Хиполенд най-сетне (Европът). Опитах да проследя пратката през сайта, за да знам кога ще дойде, но там никаква информация за тази товарителница.

Обадиха се в четвъртък и тъй като трябваше да съм в офиса, помолих да е за следващата седмица който ден решат. Съгласиха се и пристигнаха днес, в момент, в който съм сама с детето. Добре, че съпругът ми успя да се върне там, откъдето беше тръгнал. Кашонът е с обем на пералня, а вътре повечето неща бяха със скъсани кутии. В крайна сметка няма нищо счупено, но впечатлението е неприятно.

# 1 611
Аромата пращат подаръци към онлайн поръчките. Кеф!

# 1 612
И аз пренасочих една пратка към офис на Спиди и ме друснаха 4.50 лв. за доставка, а в сайта, от който поръчах беше безплатно до адрес. Не разбирам логиката, но каквото - такова.
Ако става въпрос за Ozone - безплатно е с техен куриер, но и техните куриери са доста странни, единият от тях, преди време ми се обажда 3 пъти  - веднъж - да уточним адреса, втори път - да каже, че идва, и трети път -  да ме пита дали държа да е този деня на доставка, или можело утре.

# 1 613
Получих странен имейл от Български пощи, че не може да ми бъде доставен колета, защото дължа мито 8.71. Единствено от Манго съм поръчвала, едната пратка даже днес дойде, за другата ми е странно да искат мито.

# 1 614
Това е измама - ако кликнете на линка в писмото, заразява компютъра с вирус.

# 1 615
  • София
Да, от Български пощи най-много смс да получите.

# 1 616
Получих странен имейл от Български пощи, че не може да ми бъде доставен колета, защото дължа мито 8.71. Единствено от Манго съм поръчвала, едната пратка даже днес дойде, за другата ми е странно да искат мито.

Аз бях получила такъв от DHL, а нищо не бях поръчвала с тази фирма

# 1 617
Благодаря,  обхвана ме съмнение, но го отворих. Явно наистина е вирус.

# 1 618
Днес пред магазина на ЕЛ на Витошка имаше около 20 човека на опашка. Simple Smile

# 1 619
  • Варна

Благодаря че писа!
Ето и аз какво получих,  а чакам доста неща от Алиекспреса. Повярвах им, но мислех утре да ходя до пощата да питам.

Вашият колет не може да бъде доставен на 28.11.2020 г., тъй като не е платено мито (8,71 лв).

Доставката е планирана между: 30.11.2020 - 01.12.2020
Доклад за плащане: BG_8CV0K20200809
Обща сума: 8,71 лв
Търговец: Български пощи

За да потвърдите изпращането на вашия пакет, щракнете тук

Ако пакетът не бъде получен в рамките на 30 дни, Български пощи има право да поиска отстъпка (8,71 лв) за всеки ден от резервацията!

За повече услуги намерете проследяването на вашата пратка, като кликнете тук

Благодарим ви за доверието,

За разбирането,

Вашето обслужване на клиенти на Български пощи.

Този имейл се изпраща автоматично. Следователно не е възможно да им отговорите в замяна.

Общи условия

Активация на акаунт