Черен петък 2020

• 132 763
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 620
Днес пред магазина на ЕЛ на Витошка имаше около 20 човека на опашка. Simple Smile
От няколко дни е все така, независимо по кое време минавам. Стоят на студа и чакат....Вълшебни ли са тези кремове?!

# 1 621
Ками, точно със същото съдържание е и моят имейл. Ако кликнеш на  щракнете тук, излиза форма за въвеждане на карта, валидност и т.н.

# 1 622
  • Пловдив
Получих странен имейл от Български пощи, че не може да ми бъде доставен колета, защото дължа мито 8.71. Единствено от Манго съм поръчвала, едната пратка даже днес дойде, за другата ми е странно да искат мито.

Аз бях получила такъв от DHL, а нищо не бях поръчвала с тази фирма
През последния месец поне 3ри такива мейла получих от DHL, директно ги маркирам като фишинг и не се занимавам. Естествено, че е измама - нищо не съм поръчвала, а ми искат потвърждение на профил с въвеждане на лични данни Smirk

# 1 623
Е, аз пък съм поръчвала. Ако не съм, нямаше да се чудя. Чакам много пратки, вярно, че само две са от чужбина, но не е като да не чакам нищо.

# 1 624
  • Пловдив
Е, аз пък съм поръчвала. Ако не съм, нямаше да се чудя. Чакам много пратки, вярно, че само две са от чужбина, но не е като да не чакам нищо.
Тогава директно на място бих отишла.

# 1 625
И не се ли зачудихте откъде Български пощи ви имат мейлите?
И кой изобщо ще седне да ви пише мейли, при положение че повечето им служители ги мързи да гледат?

# 1 626
Днес пред магазина на ЕЛ на Витошка имаше около 20 човека на опашка. Simple Smile
От няколко дни е все така, независимо по кое време минавам. Стоят на студа и чакат....Вълшебни ли са тези кремове?!
Да вълшебни са, но големите опашки не са за тях, а за парфюмите на Том Форд с -40%, което е рядко срещана далавера.

# 1 627
Мисля, че на сайта на български пощи имаше предупреждение, че не пращат имейли. В банката ми също (и от тях получавам подозрителни имейли). Целта на тези имейли е или да блокират компютъра ви и да ви изнудват за пари, или направо да ви източат картата.

И аз направих поръчка от Арома - 25 процента и безплатна доставка не е лоша оферта.

# 1 628
  • Пловдив
Току що прочетох, че през последните няколко дни има много хора, които са получили подобен мейл уж от български пощи, фишинг е не отварайте нищо. Това е коментар в популярна Fb група на програмисти: "От Канада с любов, нов фишинг с цел кражба на картова информация. Получавате мейл изпратен от домейн help.superhosting.bg който ви съобщава че имате пратка от БГ Пощи, линковете водят към bgpost-bg.com - фишинг домейн  регистриран днес. В първият момент се зарадвах че БГ Пощи най-после имат нещо "дигитално".ps:реалният домейн от който е изпратен е-мейла е Aruba.it (92.53.104.183), но потребителя вижда help.superhosting.bg  поради липса на SPF запис."

# 1 629
Получих странен имейл от Български пощи, че не може да ми бъде доставен колета, защото дължа мито 8.71. Единствено от Манго съм поръчвала, едната пратка даже днес дойде, за другата ми е странно да искат мито.

Аз бях получила такъв от DHL, а нищо не бях поръчвала с тази фирма
Аз също.
Внимавайте, яко фишинг има.

# 1 630
И аз имах по няколко и от БП, и от DHL, погледнете им мейлите, няма такива на сайтовете им.

# 1 631
Български пощи са толкова спрели във времето, че не вярвам някога да ми пратят писмо Wink даже онзи ден се изненадах едно момче като каза, че получил смс , че има пратка.

# 1 632
  • Beyond the stars
Български пощи са толкова спрели във времето, че не вярвам някога да ми пратят писмо Wink даже онзи ден се изненадах едно момче като каза, че получил смс , че има пратка.

За всяка пратка ми пращат от една година горе долу. Много удобно Blush

# 1 633
На мен ми презвъняват

# 1 634
  • София
Аз също всеки път имам смс от Български пощи за нещата ми от Алиекспрес. Но това е старо с DHL поне на два месеца. Като цяло видите ли, че ви искат да се логнете някъде или да предоставите информация за вас или кредитна карта - бЕгайте.

Общи условия

Активация на акаунт