Черен петък 2020

• 132 125
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 650
Не е много по темата, но ще ви попитам. Поръчвали ли сте от Айко тези дни, пуснах поръчка преди 7 дни и веднага ми потвърдиха с автоматичен мейл, но до днес нищо повече. Писах им, уж щом имам потвърждение поръчката е успешна и до 3 дни предавали на куриер, но нито имам товарителница, нито просто обаждане, че е предадена за доставка. Някой до сега поръчвал ли е от тях, как процедират?

# 1 651
  • Ловеч
Cyber Monday започна в H&M до -60%

# 1 652
Ех, жалко - след като вчера поръчах от Арома, днес си помислих, че не би било зле да взема и малко дезинфекциращи продукти с отстъпка, но кодът вече не работи. Остава за следващия път.

# 1 653
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Точно тръгнах и аз от Арома да поръчам, но пише че промо кода е изтекъл... а уж до днес включително Sad

# 1 654

Аз нищо не намерих намалено с 60%.
Мъжките тениски са от 9,99 на 7,99.

# 1 655
  • Ловеч

Аз нищо не намерих намалено с 60%.
Мъжките тениски са от 9,99 на 7,99.

И аз нищо, въпреки, че не са заредили още всичко, защото доста неща ми излизат на редовна цена, а са в раздела. Ще видим по-късно, но е пародия за сега.

# 1 656
  • Варна
Целия черен петък тази година е пародия.

Уайкики са пуснали намаления на сайта си. Поръчах дебело яке на дъщерята, намалено от 55 лв на 25.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 12:47 от bubanka

# 1 657
Търся мнение за bloetooth слушали in ear. Гледам Trust Nika - имат различни цветове и са нискобюджетни.
https://zora.bg/product/nika-touch-bt-black-5f7c445931d9b

# 1 658
  • София
Офертата за Cyber monday важи ли и във физ. магазин на H&M на Витошка или е само онлайн?

# 1 659
И аз поръчах от Уайкики, изпуснах Манго, а няма да мога да вися по нощите за евентуално зареждане за Кибер понеделник или каквото решат да пуснат.Пуснах две якета едно за мен и едно за мъжът ми.Много се чудих на една пола ама реших да не рискувам.Само бебешко нямаха намалено това което ми трябваше.

# 1 660
Аз май ще чакам Януари ( дано отворят магазините тогава) и ще видя какво има в Уайкики. Миналата година взех супер яке на голямото от 45 на 25 лв

# 1 661
  • Варна
Не вярвам да падне повече, а и зимно яке й трябва сега. Януари обаче ще се огледам за парфюмите, за които сега не ми останаха финанси Simple Smile

# 1 662
Аз май ще чакам Януари ( дано отворят магазините тогава) и ще видя какво има в Уайкики. Миналата година взех супер яке на голямото от 45 на 25 лв

Миналата година случайно хванах момента като сменяха цените. Купих якета на децата за 11лв и за 22лв. Дебели, зимни, страхотни якета. На другия ден пак отидох и същите якета бяха на двойна цена.
Да не са пуснали намаление в сайта? Много съм им ядосана в последно време и ги храня в анкетата Joy

# 1 663
А знаете ли някакви сайтове в чужбина с хубави нaмаления на мъжки дрехи - да кажем нещо от сорта на fashiondays?

# 1 664
Нотино във вториник ще ми доставят, доволна съм, бързи са.
Манго все още ни вест , ни кост, 2поръчки чакам.

Общи условия

Активация на акаунт