В момента чета ... 67

• 46 669
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Както написа LaCumparsita , повечето оттук използваме Goodreads - https://www.goodreads.com
Социална мрежа за четящи. Можеш да добавяш книги, които си прочел или планираш да четеш. Гледаш другите си приятели какво четат и какво коментират и т.н.
Има много ревюта, мнения за книги, винаги можеш да направиш справка и да провериш дали някоя книга ще ти е по вкуса.
Имаше и отделна тема във форума за GR

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 14:49 от Happy Mijjj ツ

# 586
  • София
Аз си пиша и бележка на телефона и добавям там, по принцип пазарувам книги на двата панаира ( т.е 2 пъти годишно) Simple Smile

# 587
Аз пък си пиша с химикал в един красив тефтер-старомодно ли ви звучи?Simple Smile))...там си складирам инфо за прочит,когато има време и също в него започнах читателския си дневник-как започва и завършва книгата....то някои хора по 5 книги са прочели и ги помнят,но ние...същото е с киното,сериали и др мои хобита.С една дума “скука” не фигурира като дума в моето ежедневие.

# 588
Даже романтично ми звучи това с тефтера.
И мен ме напъва много да пиша в красиви бележници, само че почеркът ми е толкова грозничък, милият, че след няколко подобни опита да украся с ръкописането си едни чудно красиви тефтери, се отказах. Жал ми стана за похабената хартия.

# 589
И аз съм старомодна с тетрадка Simple Smile Пиша и в ГР, но там ги няма качени всички заглавия, които съм чела. Всъщност от близо 2г. започнах да си отбелязвам, че много често ми се случваше вече да повтарям книга.

# 590
  • София
Аз и хартиен планер си имам, просто телефонът винаги е до мен, да записвам, че после може да забравя. 😀

# 591
  • Mediterraneo
Имам един файл на уорд, при всяко влизане в темата го отварям и добавям по нещо! Иначе и ГР ползвам, но там малко неща съм отбелязала като want to reed

# 592
  • София
И аз имам файл на уърд. В него са книгите, които искам да прочета (добавям си по препоръки от тук) и прочетените книги за всяка година. Записвам си и номинираните книги от темата за годишните гласувания.

По темата: тъкмо приключих "Островът" на Виктория Хислъп. Хареса ми. Интересно ми беше  да прочета за колонията на острова с болните от проказа.

# 593
  • Mediterraneo
За прочетените книги ГР е незаменим. Едва от година го ползвам редовно, но си прехвърлих всичките записки от 3-4 години назад.

# 594
  • София
Тъкмо приключих "В гората" или само "Гората" на Харлан Коубън. Страхотен трилър. Препоръчвам. Майсторски написан, задълбочена история. Малко трудно се намира в книжарниците, но я има и в Сторител ако харесвате аудио книгите.

# 595
  • София, България
Тъкмо приключих "В гората" или само "Гората" на Харлан Коубън. Страхотен трилър. Препоръчвам. Майсторски написан, задълбочена история. Малко трудно се намира в книжарниците, но я има и в Сторител ако харесвате аудио книгите.

Който чете електронни книги може да я намери в читанка. Иначе и аз съм я чела и ми хареса определено.

# 596
  • Варна
Тъкмо приключих "В гората" или само "Гората" на Харлан Коубън. Страхотен трилър. Препоръчвам.
От същия автор много ми допаднаха "Шест години" и "Не казвай на никого". След това зачетох още 1-2 негови книги, но нещо не ме грабнаха, започнаха да ми звучат еднообразно. Може да пробвам пак след известно време.
п.п. тези изброените също ги има в Читанка.

# 597
  • Bарна, морето, сините вълни
Привет! 🥰
Последните книги, които прочетох през декември бяха "Семейство по Френски" - Саманта Веран, "Супа в котката" - Никола Крумов, "Пази си гърба" - Джейн Фалън и "Докога ще чакаме бащите" - Калоян Димитров и Иван Сапунджиев.
Стартирах новата година с кратка книжка "Дневници по време на карантина" - Яна Стоянова," Затворисърце" - Константин Трендафилов и в момента чета "Запомни как ме обичаш!"- Джек Лондон, Марк Твен, Ерих Кестнер, Франсис Фицджералд и Ърнест Хемингуей.

# 598
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, другата седмица ще излиза новата книга на Матю Райли от поредицата за Джак Уест и понеже леко позабравих предните 2, които са най-близки до новоизлизащата като сюжет, някой който ги е чел/а скоро дали може да ми ги припомни, ако ги има и на пдф формат още по-добре? Мерси

# 599
  • Разпиляна във въображението
Започвам "Глина" на Виктория Бешлийска

Общи условия

Активация на акаунт