Има ли право хазайна да дойде да спи в квартирата, когато реши?

• 6 073
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
Спестявания.Хазяите не лапат мухи,закона е такъв.
Мхм, и ако със фишове могат да го докажат, черно на бяло, добре.

Аз не виждам какво доказват фишовете. Това, че имам доход от 30 000 лева по никакъв начин не доказва, че в дома ми е имало 30 000 лева и те са откраднати.
Ставаше въпрос, че ще ги декларират като спестявания. Първо трябва да имаш такива легални доходи, след данъци да ти остава достатъчно да спестиш 30 000лв. То така лесно се съди някой, че ти е откраднал пари които не си виждал на куп в живота си.
То казвам в смисъл, че само балък би повярвал, че наемател има 30к кеш под дюшека.

# 121
  • France
Ани, онзи човек още ли е у вас? Свързахте ли се с хазяина?

# 122
Егати клюкарките, те хората отдавна са забравили за драмата, да не споменавам, че авторката по едно време се включи чела, недочела... а тука още ги дъвчете и питате какво става. Оставете ги да си чупят главите и не им се връзвайте на личните драми.

# 123
Добре, с хазяйна не може да се свържете- поне този роднина не можете ли да го сгащите? Какви са тези своеволия?

# 124
Роднината е на принципа "не е луд, който изяжда цялата баница."

# 125
Той ако е нормален човек няма да е ок с тази работа

# 126
Очевидно вече нямат нужда от съветите ни. Няма обратна връзка какво се случва.

# 127
Благодаря ви много. Просто ми беше спряна сметката и нямах възможност да влизам в сайта. Всичко се разреши като се износохме и депозита ни ще покрие сметките докато сме били в квартирата.

Общи условия

Активация на акаунт