КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 680
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
При мен, асо пентакли винаги дава положителен отговор, ако е на последна позиция. Може да се отложи във времето, но винаги е "да".

# 196
Цитат
За асо Пентакли, като завършваща карта винаги е в стил " не, няма да стане" друго е писано да се случи.

Точно обратното.
В някоя от темите назад беше вече коментирано.

# 197
Цитат
За асо Пентакли, като завършваща карта винаги е в стил " не, няма да стане" друго е писано да се случи.

Точно обратното.
В някоя от темите назад беше вече коментирано.

Въобще не ми се влиза в излишни спорове, всеки е свободен да вярва в каквото си иска.

# 198
Цитат
Въобще не ми се влиза в излишни спорове, всеки е свободен да вярва в каквото си иска.

Вярвайте, но нямате право да въвеждате в заблуждение начинаещите.

# 199
Здравейте,
Мога ли да помоля някой да ми изтегли карти. В дупка съм относно намирането на работа, както и в личния ми живот. Но в момента ми е най-важно скоро да си намеря работа, а все не става. Ходя по интервюта, но или не ме одобряват, или изобщо не ми звънят. Та въпроса ми е има ли надежда, че ще почна работа скоро?

# 200
Цитат

Вярвайте, но нямате право да въвеждате в заблуждение начинаещите.

А, Вие имате? Трябва ли, да ми натрапвате вашето мнение, само защото " в някоя от темите било коментирано"? Вашето мнение с какво е по-правилно от моето?

# 201
Цитат
А, Вие имате? Трябва ли, да ми натрапвате вашето мнение, само защото " в някоя от темите било коментирано"? Вашето мнение с какво е по-правилно от моето?

Запознайте се с правилата в Таро.
Не смятам да Ви отговарям повече.
Успех!

# 202
Бихте ли дали конкретни комбинации, в които Ас пентакли на трета е дала положително развитие на нещата?  Чела съм, че в много редки случаи е така, но на мен абсолютно никога не ми се е случвала такава комбинация.
Любопитна съм да я видя в положителна светлина

# 203
  • София
Здравейте. Може ли някой да ми разчете тези карти,като въпросът ми е -  ще имам ли интимна връзка с човека който желая?

# 204
По повод " спора" за Асо пентакли и комбинацията на Coffee_girl  Смъртта - 3 пентакли - Асо пентакли
Първо, много е важно всеки да си има едно наум, че това е публичен форум и всеки има право да си напише мнението, стига да  не нарушава правилата. Второ, всеки си носи отговорността сам, като пита тук нещо, да получи всякакви мнения и те да го объркат или да не са точни или верни! Тези, които си дават мнението тук, в много от случаите го правят на добра воля!
Coffee_girl, питаш тук нещо, което те вълнува, не стига дето дори нямаш или не предлагаш своя комбинация, не стига дето ти тиглят карти и ти ги тълкуват, ами и оспорваш! Като знаеш значенията на картите, защо не си изтегли сама карти и сама не си ги изтълкува?!
ralica101 , не е ли по - добре да напишеш твоето мнение за комбинацията, да направиш един пълен разбор на картите, вместо да " поправяш" и се " изказваш" като последна инстанция?! Напиши тук какво е твоето виждане за тези карти, да видим и ние, защо за теб Асо пентакли е позитивна карта, защо мислиш, че ще даде положителен резултат и т.н. Изтегли ти от твоите карти, докажи с нещо, че твоето мнение е правилното!
Това заяждане никак не ми харесва!
По комбинацята, според мен имаме натрупване на пентакли и един ГА Смъртта, тук не е проблема в Асото на трета позиция,  в картите има  едно голямо отчаяние, търсене на промяна, но също така и една безнадежност, ниска самооценка и едно бездействие, чакане нещо да се промени, евентуално с една нова връзка или по точно, някой друг да ни го промени това състояние, нещо като чакане да дойде принца на бял кон, но той е само в приказките, няма го в реалния живот!  Струпването на пентакли само забавя и не дава възможност нещо да се случи, тази боя  не е много добра за любовни въпроси. Човекът отсреща не е нито емоционално настроен, нито изгаря от страст и любов. Друго, което показва наличието на пентакли е, че отношенията са в съвсем ранен етап и единият си прави някакви сметки спрямо другия. Още нещо показват двете карти пентакли, човека отсреща, тъй като е доста прагматичен, ако леко се разочарова е готов доста бързо да Ви замести или смени с някого или нещо друго. Съветът на картите е, да спреш да бъдеш в услуга на някого, да откликваш непрекъснато на желанията на другите, да проявиш малко егоизъм и да помислиш повече за себе си, да си малко по - уверена и самонадеяна. Това накратко.

Съгласна съм с мнението на The Star - "Съжалявам, няма да бъдете заедно." , но пък ще се радвам и тези, които не са съгласни, да си напишат коментара.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 08:53 от a.nik

# 205
Здравейте. Може ли някой да ми разчете тези карти,като въпросът ми е -  ще имам ли интимна връзка с човека който желая?

.
Съжалявам, аз не виждам подобно нещо, дори бих Ви посъветвала да укротите емоциите.
A как Вие виждате картите? Дайте Ваше тълкуване.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 08:02 от menarini

# 206
Моят опит с Асо пентакли е, че е доста добра карта за работа, дава шанс, буквално ти спуска отгоре някакъв успех, но в същото време показва, че трябва сам да си го заработиш, да вложиш енерия, да се потрудиш доста.
За отношения, наистина показва едно задържане и стопиране, но и пази, от манипулации, от изнудване, от самозалъгване .........Много често когато се появи показва едно желание, което не се случва, но това може да е и  за добро. Аз го приемам като едно стопиране на нещо, което не е добре за теб в момента, задържане и отлагане и ако успее човек да се довери и откаже от огромните очаквания и надежди, то ще получи нещо хубаво! Най - трудно обаче е да се примирим и да си признаем пред себе си, че сме загубили и точно затова наличието на Асото показва негативно влияние.
Има голямо значение и кои са останалите карти и къде се намира Асо пентакли.

# 207
Бихте ли дали конкретни комбинации, в които Ас пентакли на трета е дала положително развитие на нещата?  Чела съм, че в много редки случаи е така, но на мен абсолютно никога не ми се е случвала такава комбинация.
Любопитна съм да я видя в положителна светлина

И аз!

# 208
Coffee girl не е оспорвала комбинацията. Аз я "оспорих" с надеждата да разбера какво ми убягва в значението на картите. Предлагам малко по-внимателно с тона.

# 209
Coffee girl не е оспорвала комбинацията. Аз я "оспорих" с надеждата да разбера какво ми убягва в значението на картите.

Coffee girl извинявам се, че съм объркала коментара с този на Cafe! Кафе, кофе , явно от там е дошла грешката!

Общи условия

Активация на акаунт