КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 495
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Как се тегли карта за годината? намисляш си и теглиш само една карта или е важен номера, примерно нумерологично коя година ти е и на кой номер карта отговаря?

Аз събирам цифрите на датата на раждане, месеца и настоящата година. Редуцирам до друцифрено число, ако е по - голямо от 21 / Светът/ , събирам до едноцифрено.

# 466
Благодаря,a.nik, значи за следващата година ми е 15 Жрецът, дано е за добро.... миналата година беше много трудна за мен, била е карта Кулата..
Имам нужда от нещо хубаво да влезе в живота ми.

Момичета, желая ви всичко най-добро, да изпратим старата година с благодарност, въпреки всичко и нека отворим място за новото добро начало.  Simple Smile

# 467
Благодаря,a.nik, значи за следващата година ми е 15 Жрецът, дано е за добро.... миналата година беше много трудна за мен, била е карта Кулата..
Имам нужда от нещо хубаво да влезе в живота ми.

Момичета, желая ви всичко най-добро, да изпратим старата година с благодарност, въпреки всичко и нека отворим място за новото добро начало.  Simple Smile

Благодаря и аз за пожеланията, но 15 е Дяволът. Висшият жрец/ Папата / е 5.

# 468
Ох объркала съм, да , значи за следващата година ми е Дяволът, мале мале...
А за миналата ми е била Умереността

# 469
  • При децата ми
Как се тегли карта за годината? намисляш си и теглиш само една карта или е важен номера, примерно нумерологично коя година ти е и на кой номер карта отговаря?

Аз събирам цифрите на датата на раждане, месеца и настоящата година. Редуцирам до друцифрено число, ако е по - голямо от 21 / Светът/ , събирам до едноцифрено.

Родена съм на 20.11., събирам с 2021 г. и получавам 9. Така ли се изчислява, и коя карта е 9?

# 470
9 е Отшелникът.

# 471
  • При децата ми

Това не е хубава карта, нали?Sad
А, тази е била 8-цата?

# 472
В този ред на мисли, да попитам коя карта е 12? Сметнах моята рождена дата + 2021 и се получи 12.

# 473

Родена съм на 20.11., събирам с 2021 г. и получавам 9. Така ли се изчислява, и коя карта е 9?

Да, 9 е Отшелникът. Хубава е картата, защо да не е хубава! Във всяка карта има урок, който се научава както с хуавото, така и с лошото! Ако изходим от поговорката " Човек се учи от грешките си", то веднага лошото се превръща в хубаво и полезно.

devilsfire
12 е Обесеният в Таро.

~Канела~

Не се плаши от Дяволът, напротив, най- доброто, което може да ти се случи е да се пребориш с най- големите си и най- дълбоки страхове! Друг аспект на Дяволът е любовта и страста, затова не се отказвай толкова лесно!

# 474
И при мен е Обесеният. Их! Аз съм активен и деен човек, с тази карта хич не се разбираме. Но хайде, дано помъдрея Simple Smile

# 475
  • При децата ми
Скрит текст:

Да, 9 е Отшелникът. Хубава е картата, защо да не е хубава! Във всяка карта има урок, който се научава както с хуавото, така и с лошото! Ако изходим от поговорката " Човек се учи от грешките си", то веднага лошото се превръща в хубаво и полезно.

devilsfire
12 е Обесеният в Таро.

~Канела~

Не се плаши от Дяволът, напротив, най- доброто, което може да ти се случи е да се пребориш с най- големите си и най- дълбоки страхове! Друг аспект на Дяволът е любовта и страста, затова не се отказвай толкова лесно!

Благодаря a.nik!
Дано да е така! А, какви карти са 2, 3, и 8?

# 476
Скрит текст:
Скрит текст:

devilsfire
12 е Обесеният в Таро.

~Канела~

Благодаря a.nik!
Дано да е така! А, какви карти са 2, 3, и 8?
Висшата жрица е 2, Императрицата е 3 а Силата е 8 .

Последното, което четох и е много интересно, е да наредим всички карти от Големите аркани, които съдържат цифрите в тази, която ни интересува и да се вгледаме, кои символи се повтарят и кое е общото и ги обединява всичките.
Например, имаме Висшата жрица, тя е с номер две, нареждаме под или до нея - Обесеният/ 12 , защото съдържа 2, 20 Страшня съд, защото съдържа две, 21 Светът , защото съдържа 2 / може да се продължи и с малките аркани, но може и само с големите, зависи доколко искате да проучвате и изяснявате. По този начин, добиваме една по - пълна представа за картата, която ни интересува, получаваме много повече информация и най- вече научаваме много повече за себе си и Таро!
Това е от мен за тази година! Успех на всички с Таро и добра следваща година!

# 477
Момичета привет.може ли малко помощ  висша жрица,тройка чаши и асо жезли как се тълкуват? като изневяра ли?

# 478
a.nik,  дано дано си права! Точно от това имам нужда!

# 479
Здравейте момичета!
Влязох, за да ви пожелая една много много хубава и смислена нова календарна година! Бъдете здрави! Много благодаря за всичко, което сте направили за мен. Когато влизам, въпреки че вече повече ви чета а не пиша изпитвам уют Simple Smile
Апропо адски има смисъл в тия карти за годината, тази ми беше колелото на съдбата.
Тази която ще настъпи - Справедливостта. Да я тълкувам ли, че ще бера плодовете - вкусни или гнили, на това което съм посяла?

Общи условия

Активация на акаунт