Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 460
  • 779
  •   1
Отговори
# 15
Ако е Венера козметика - ДА, съвсем си е ОК сайта
Не, не е Венера, Яна! Този е фалшивият, който ежедневно предлага Бакара руж за около 90 лв. стотицата, както и разни други "благинки" за около 1/3, 4, 5 от реалната им стойност - еми Мерси! Да си ги държат!
Че има и доста неориентирани фенове гледам във Фейса, които възторжено им "ръкопляскат" на "невероятните, страхотни" промоции...  Head Band WorriedClose

# 16
  • София
Благодаря за темата, Радика! Изпреварила си ме за няколко минути и темата е чудесна, както винаги!

Получих си белия Ароматикс и съм много доволна от попадението. Сега очаквам пипереното Туили и две архивни съкровища на Ести Лаудер.

Успешни и удовлетворяващи покупки на всички пожелавам!

# 17
  • Бургас
Извинявам се, писах през телефон и   за това не го проверих.

# 18
  • До сърцето...
Благодаря за темата, Радика! Изпреварила си ме за няколко минути и темата е чудесна, както винаги!

Реших, че си заета, все пак петък вечер.
На мен пандемията ми развали плановете и реших да те отменя:-) Но ти благодаря!

.. за оня сайт, fragrancebg.com, няколко пъти имаше питане. Не може всички Шанели да са по 80-90 лв перманентно.
Скрит текст:

# 19
  • София
Менте е, имаше коментари във фейса. Но и доволни клиенти имаше с коментари” кво като са ментета, мен си ме кефят”!

# 20
Мислех и да не се записвам.... Благодаря за темата Simple Smile
silver pearl,може ли няколко думи за Ароматикс,тук или в другата тема? 
Стоически се въздържах,но нещо ме влече..на сляпо ест.

# 21
Еми изпуснах последната бройка на Gold Intensivite Aoud от Brasty Sad тъкмо смятах да поръчам след като снощи си забравих паролата и днеска се обадих в банката. Малко ми е кофти и малко гот, че не похарчих още пари Joy Ако заредят от него ще си го поръчам веднага
. Получих си и Kezno World Power от Емаг днеска, след намерението ми да го откажа си го взех... Ако имах само два парфюма Gold Intensivite Aoud и Kenzo World Power щяха да са ми достатъчни. Мислех да ги чакам в размените, но няма да стане тая

# 22
Благодаря за новата тема. Чакам  2 парфюма: Guerlain Mon intense -Make up
Забърсах едно бюджетно: Replay stone от Elinor - идея си нямам как е аромата 😁,но по нотките, мисля че ще ми хареса 😁.Ако не за ароматизатор.

Чудя се на Ariana Grande Cloud-😁.Нещо  напоследък ,все  на него се спирам. Макар,че не съм купувала celebrity парфюми.Мисля да го пробвам 😂

# 23
  • Франция
Благодаря за новата тема, много красиво и прегледно е оформена Heart Exl Flowers Rose
Последно поръчах дискавъри сет от официалния сайт на Senyokô.

# 24
Прекрасна нова тема!

Аз за момента не чакам нищо.

Чудя се дали да купя прословутото Red Tobacco, за което опищях света, че е жесток.

# 25
  • София
И аз благодаря за темата, въпреки диетата, ви следя. Поръчах Chloe Nomade и Chloe Love Story, в малки разфасовки за подаръци. Първия дойде, сега чакам втория.

Успешно находки на всички Heart

# 26
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Не знам какво искам и имам задача да се разбера. Може би Libre intense, някаква лавандула ми се носи. Ще дебна за оферти, пък докато умните се намъдруват....Simple Smile

# 27
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема! На диета съм все още, но изпадне ли добра оферта, около Коледа или НГ ще си взема VCA Santal BLANC, Bois D'Amante и Libre Intense.

# 28
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Дано се напълни с много примамливи предложения!

Аз чакам Елинор да пуснат повече от 15% намаление! Simple Smile Дано ме огрее Wink

# 29
И аз благодаря за чудесно оформената тема. 🌷
Очаквам си две неща:
Magnolia Rosae Maison Lancôme от parfumdream.de/ снощи получих имейл, че е изпратен по DHL/
Потвърдиха ми поръчкара и на Cassiopea Tiziana Terenzi от Parfimo.bg/ беше последната и реших, че ми е на късмет/
За минути вчера ми трепна сърцето, в един от сайтовете видях наличен Queen of Sheba Attar и веднага се хвърлих, но след минути ми се обади много учтив господин, безкрайно изненадан как съм успяла да поръчам, парфюма е бил само един и бил продаден предходната седмица.Ами .....здраве да е 😊
Та искам още няколко нещица....Hayati, Queen of Sheba и на промоция Magnolia Rosae ☝
Редактирам се .... и една Lira Xerjoff ще си взема-30-ча предвид цената.  😊

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 10:03 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт