Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 651
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
Няма как всички парфюми да са разредени.

# 151
  • Пловдив
Някой с Chloe EDP от Парфимо? При мен е сякаш вода с малко есенция от Chloe, след около 2 часа и няма никой. Имала съм този парфюм доста пъти през годините и винаги е бил ужасно траен. Много разочароващо...

Моят е от MakeUp, със сигурност е реформулиран.Имала съм го и аз преди, поредна жертва на реформулацията, то остана ли някой неокастрен..

# 152
  • Sofia
Добро утро! Да питам Парфимо или нотино за бяла козметика Shiseido?

# 153
Сhloe, с риск да ме нападнат в темата, ще си кажа - за мен Парфимо предлагат разредени парфюми.
Отдавна престанах да купувам парфюми оттам независимо от атрактивните цени.
Обаче виждам тенденция тук, в момента, в който някой се оплаче от тях, скачат по няколко форумки да ги защитават. За мен те въобще не трябва да са сред препоръчаните сайтове.
Не съм рекламно лице и грам не защитавам Парфимо,но до този момент не съм имала разреден парфюм от тях. Основно нишови съм купувала от тях и излизат по-силни и по-трайни от това,което съм тествала във физическите магазини дори.
Имала съм опит с други сайтове и съм връщала парфюм заради това,което описвате. Струвал ми се е разреден или менте, но по-скоро бих казала,че подобни продукти са с компроментиран срок на годност и не са съхранявани правилно дали при транспорт, дали в склад.
Работех в митническа спедиция и всеки ден имахме клиенти превозващи козметика, в камиони без хладилен механизъм. Стоката понякога пътува със седмици и престоява на високи или ниски температури с дни и не мога да си представя докато пристигне колко процента брак се получава,но никой няма как да определи това,защото никой няма право да разпечатва всичко за проба и тест.
Това,че продуктите идват от складове в Полша или Чехия, не значи че са произведени там, а че са пропътували разстояния от други страни,складове и места, за да бъдат събрани на едно място и след това пътуват още седмица към нас до България.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 08:27 от Анонимен

# 154
  • София
И двата сайта предлагат.

# 155
  • Пловдив
Сhloe, с риск да ме нападнат в темата, ще си кажа - за мен Парфимо предлагат разредени парфюми.
Отдавна престанах да купувам парфюми оттам независимо от атрактивните цени.
Обаче виждам тенденция тук, в момента, в който някой се оплаче от тях, скачат по няколко форумки да ги защитават. За мен те въобще не трябва да са сред препоръчаните сайтове.
Не съм рекламно лице и грам не защитавам Парфимо,но до този момент не съм имала разреден парфюм от тях. Основно нишови съм купувала от тях и излизат по-силни и по-трайни от това,което съм тествала във физическите магазини дори.
Имала съм опит с други сайтове и съм връщала парфюм заради това,което описвате. Струвал ми се е разреден или менте, но по-скоро бих казала,че подобни продукти са с компроментиран срок на годност и не са съхранявани правилно дали при транспорт, дали в склад.
Работех в митническа спедиция и всеки ден имахме клиенти превозващи козметика, в камиони без хладилен механизъм. Стоката понякога пътува със седмици и престоява на високи или ниски температури с дни и не мога да си представя докато пристигне колко процента брак се получава,но никой няма как да определи това,защото никой няма право да разпечатва всичко за проба и тест.
Това,че продуктите идват от складове в Полша или Чехия, не значи че са произведени там, а че са пропътували разстояния от други страни,складове и места, за да бъдат събрани на едно място и след това пътуват още седмица към нас до България.
И аз имам фирма за митнически и спедиторски услуги и потвърждавам казаното, отделно пред очите ми са минали фактурите на оригинални скъпи парфюми от фабриките на производителите и съм наясно какви са им реалните цени👌🏻

# 156
BBeLLa, благодаря ти, мислех, че е нормален парфюм. Имам предвид този
 https://www.parfimo.bg/chloe-chloe-2015-eau-de-toilette-za-jeni- … id=null&pid=1😊
Този изглежда да е нормален спрей. Зумнах, гледах, така го виждам...
И аз им писах, че няма да ги взема. Никаква реакция...
Чакам от нотино и мейкъп- козметики и Ескейп. Сторнирах от нотино коремчето и фдт, за да си поръчам *2 бр.с БД и 15 % отстъпка. Само, че тестери на Керастаз няма...Едното за сметка на другото 😉

Как се получи безплатната доставка ?

# 157
  • Бургас
Да, и има трайност 24 минути.
И аз ще пропусна календара.
Ох, така ме разсмиваш, това като го кажеш за минутите умирам.KissTwo Hearts Аз получих мостри от Парфимо и едната не пръска, много тъпо.

# 158
Astravera Точно! Мито, ДДС, надценката за патент и фирмено име са основните ценообразуващи елементи,които правят крайната сума във физическите и официалните магазини.
Реалната доставна цена е съвсем различна.

# 159
  • Бургас
Чек, че сега видях поста ти.На база личен опит и от Парфимо и от Нотино съм поръчвала именно Шисейдо.Доволна съм, винаги кремовете са били в срок.

# 160
  • Балчик
Хайде пак, мине се не мине и се появяват тия с разредените парфюми. Падам от коня с вас. Ментаци да кажете, разбирам, но разредени... Замислете се, каква велика глупост е това. Без значение кой е сайтът.

# 161
Ще се надявам на хубав Черен петък в perfume-bg.eu , че имам натрупан бонус и да си отнеса Libre intense. Нямам спомен миналата година цени на нови аромати да са били изкушаващо ниски. Едни (-20%) биха ме усмихнали до уши.

# 162
  • Sofia
Чек, че сега видях поста ти.На база личен опит и от Парфимо и от Нотино съм поръчвала именно Шисейдо.Доволна съм, винаги кремовете са били в срок.
Благодаря! Поръчах от Парфимо, защото цената е изгодна и Нотино с всичките си проценти са далеч от нея .

# 163
Хайде пак, мине се не мине и се появяват тия с разредените парфюми. Падам от коня с вас. Ментаци да кажете, разбирам, но разредени... Замислете се, каква велика глупост е това. Без значение кой е сайтът.

Аз си го визуализирам така- някои сайтове си имат тайни операции и специални складове, където специален персонал се грижи да отваря, отлива, разрежда и преопакова парфюми с цел измама и по-голяма печалба 😀 Не знам какво правят с отлятото количество - сигурно го пълнят в празни бутилки, старателно събирани от кошчета и прекупвателни пунктове.
Абе не ми се вижда много рентабилна дейност като цяло 😂
Да не говорим, че самата течност рядко е това, което чак толкова определя цената, особено ако говорим за масови дизайнерски марки (при ниша е по-вероятно суровината и течността сама по себе си да е по-ценна).

# 164
  • ново
Не знам какво правят с отлятото количество - сигурно го пълнят в празни бутилки, старателно събирани от кошчета и прекупвателни пунктове.
Е, как какво!? Пращат на някои дами от бг мама, за да ги защитават 😂

Общи условия

Активация на акаунт