Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 643
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
дами, дали да не се върнем към пазаруването? Simple Smile

# 211
Хайде пак, мине се не мине и се появяват тия с разредените парфюми. Падам от коня с вас. Ментаци да кажете, разбирам, но разредени... Замислете се, каква велика глупост е това. Без значение кой е сайтът.

Аз си го визуализирам така- някои сайтове си имат тайни операции и специални складове, където специален персонал се грижи да отваря, отлива, разрежда и преопакова парфюми с цел измама и по-голяма печалба 😀 Не знам какво правят с отлятото количество - сигурно го пълнят в празни бутилки, старателно събирани от кошчета и прекупвателни пунктове.
Абе не ми се вижда много рентабилна дейност като цяло 😂
Да не говорим, че самата течност рядко е това, което чак толкова определя цената, особено ако говорим за масови дизайнерски марки (при ниша е по-вероятно суровината и течността сама по себе си да е по-ценна).
Ако сте чували за Grade AAA които са идентични по опаковка но имат малка трайност, 80 % оригинални съставки 20 % примеси. Тогава налудничавата идея за разредени парфюми се превръща в една реално съществуваща практика

# 212
В немския дъглас онлайн са пуснали Libre intense  с добро намаление. Да очакваме ли и у нас Heart Eyes

# 213
  • Sofia
AАА grade e високо качество менте, дубайско. Не 80% оригиналност, а 90 % прилика с оригинала.

# 214
Да попитам някой, който има Roses Vanille на Мancera, kакъв цвят е течността на парфюма?
Получих го и течността е червеникаво- оранжева. По картинките на сайтовете е жълтвеникаква течността. Дали пак не е менте?

# 215
  • BG-DE
Моят е купуван преди година и  все още е бледо жълт, може Вашият да е по-стар.

# 216
Аз имам мостра на Roses Vanille, моята ми жълто- розовее. От Нотино я взех.

# 217
# 218
  • Пловдив
В Нотино са заредили Atelier Cologne. Цените са като в официалния сайт.
Поръчах Vanille Insensée 10мл за запознаване, че отдавна го мисля.

# 219
Особено, когато за един и същ магазин няколко пъти се повтаря такъв сигнал, не трябва да се подминава с лека ръка.

С тънката разлика, че мнението на 1-2-3 потребителки не е сигнал, а е мнение в добрия случай. Някои биха го нарекли и клевета Simple Smile Сигнал, че някоя тествала парфюм преди 5 месеца в Англия, вчера го купила от Нотино и нещо не й бил наред, по-слабо миришел, по-ниска издръжливост имал - как пък не. Някои просто си живеят с нагласата и страха, че вечно са минати. Ето това не трябва да се подминава с лека ръка.
Ако някоя е толкова сигурна, да подаде реален сигнал към КЗП. Иначе просто си правим вятър на устите.

Цитат
Кой би се занимавал за капчици парфюм, буквално за капки да си причини отваря, отлепяне, махане на пулверизатор, дупчене с игли или там каквото и после обратната процедура с пълнене с вода. Че то това толкова време и усилия изисква, че за тези капки, даже 10 мл да са не си струва потенето, особено ако трябва да е направено така, че да не се забелязва и после обратната процедура по опаковане. Че те по-добре да крадат цели бройки и после да ги продават в олх или подобни платформи. Или просто да си купят парфюма. Сметката не излиза отникъде с краденето на малки количества.

Само който никога, ама никога не се е опитвал да го направи. И да не забравяме, че целият цирк с ултра прецизното отваряне, отлепяне и залепяне с топлина (бръмчане със сешоар), разнасяне на спринцовки и дестилирана вода се развива под зоркото око на камерите, каквито със сигурност има по складовете на големите фирми с малки, лесни за крадене стоки Wink

lili_78, жива и здрава да си, че каза! Втурнах се да поръчвам и аз, но тази цена за 10 мл е безсрамна, а и аз вече знам, че го искам парфюма, чакам струващо си намаление.
Ванилията е прекрасна, просто прекрасна! Да кажеш като я тестваш!

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 10:36 от bambinnah

# 220
Много отдавна ги има. В магазина им има разкошна количка с презентация и сетове, плюс всички парфюми. Имат и специална машина за гравиране на кожените калъфи като комплимент. Много красиво са представени, но мен самите парфюми не ме грабват. Ванилията е хубава.

# 221
Има ги, но 10-те мл ги няма по принцип - преди няма и седмица пак отварях Нотино, за да се уверя, че Atelier Cologne са си там и да помисля дали все пак не искам да пръсна пълната цена веднага Grinning
А по едно време бяха пуснали промоция - 30 мл подарък към поръчка от 100 и аз, будалата, не се възползвах...

# 222
  • Sofia
Искам и аз да се изкажа за Парфимо. Въпросната дама се оплака от Chloe (бил разреден). Аз получих миналата седмица от тях CHLOÉ CHLOÉ 2015. Мирише толкова силно само от две впръсквания и дрехите ми и аз миришем и на другия ден. Ароматът е много приятен. Пратката пък дойде за 3 дни. И аз преди имах малко резерви към тях, но този път съм много доволна.

# 223
  • Пловдив
Да, за 10мл наистина е срамна цена, но миналата седмица поръчах от офиц.сайт на Atelier Cologne друг парфюм 10мл и беше 30евро.
В Нотино с код падна на 54лв, получих и предложение за още един брой за 47лв и така си купих два. Единият най-вероятно ще е за подарък, а ако не ми хареса, мога да върна неотворения.

# 224
  • София
В магазина на нотино има и по 10мл Ателие Колон, но не от всички аромати. Цената беше 59 или 61, не помня вече.

Общи условия

Активация на акаунт