Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 631
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
В магазина на нотино има и по 10мл Ателие Колон, но не от всички аромати. Цената беше 59 или 61, не помня вече.
Да 59 лв. мисля.

# 226
  • София
Имаше и малко по-скъпи видове аромати - един от тези, който исках беше с лев-два повече, което не беше написано на етикетите и го отказах. Много мразя такива изненади на касата. Взех си само османтуса.

# 227
Момичета, преди време имаше масова покупка на 30мл TomFord Noir pour femme от Парфимо ( ако не греша). Може ли да ми снимате кутията отдолу и дъното на бутилчето (на ЛС).
Благодаря!

# 228
Пристигна ми бонбончето за по-малко от 24 часа, не може да стои право, ще трябва да го държа в кутията

# 229
+ за Парфимо-получих си бебчето, непокътнато , с празен ход, голям красавец....Къде съм тръгнала и аз лятото да купувам Тициана, ето сега й е времето....приказка Purple Heart

# 230
Сега видях, че в Нотино има три нови discovery box с   мостри на парфюми.

# 231
Здравейте, читав ли е този сайт: https://www.perfume.bg/kontakti ?

# 232
https://www.donbaron.bg/ само в този сайт намирам парфюм,който търся...Някой пазарувал ли е от този сайт?

# 233
Много съм доволна от dolce .
Тестерът на Rochas в перфектен .
Празен ход, панделка и уникален аромат.

# 234
  • София
https://www.donbaron.bg/ само в този сайт намирам парфюм,който търся...Някой пазарувал ли е от този сайт?
Сайтът е ОК, но не си ъпдейтват наличностите, та вероятно го нямат този парфюм, който търсиш.

# 235
  • София
И аз го получих Rochas от Dolce и бяха много бързи. Ще се опознаваме с парфюма. Днес поръчах и споделения мини сет на Филорга за проба от Нотино. Пристигнали са ми там и крема и фдт на Estée Lauder, като най-вероятно утре следобяд ще мина да си ги получа.

# 236
Моята версия е, че в по-големите он-лайн магазини с много персонал като Парфимо, е възможно единични парфюми да бъдат отваряни, да бъдат изтегляни известни количества от тях и да бъдат допълвани с вода.
Моля ти се, опитай да изтеглиш така, както си представяш, че се случва това, количество от някой твой парфюм, който не носиш и така ти стои. Ако не успееш да изтеглиш, опитай по начина, по който си представяш, че ТЕ го правят, да вкараш вода вътре. И кажи какво се случи като опиташ. Също, моля кажи какво го правят изтегленото количество парфюм. И също последно питам - каква е целта на всичко това? А, не, предпоследно е това. Последното е, някак си отсипи 10 мл парфюм, пак от някой, който не носиш и сипи вода в него, разклати добре и ми кажи какво виждаш. Аз знам какво ще видиш, ама ти ми кажи все пак.
Вече всичките ми представи за конспирация са разбити на пух и прах, и надминати хилядократно. Нямам какво повече да кажа, освен че мисля, че на подобни неща мястото не е тук!

Аз пък се чудя ти на какво се чудиш. С атомайзер/травало/ отливка се прави за 5 сек. точно - виж клиповете в Ютюб как точно става. В една дрогерия ги бях питала, защо почти всичките им тестери са без пулверизатори и продавачките се оплакаха, че редовно има  момичета, които си пълнят атомайзерите от тях и за по-бързо, да не ги видят, хвърлят нанякъде пулверизаторите и после не могат да ги намерят.
А как се пълни шише - със спринцовка. Също бърза работа. А може и въобще да не се допълва, отзиви за нови парфюми със съмнително малки количества също не липсват. Ако не става въпрос за парфюмно масло, нищо не се променя във вида на парфюма, гарантирано - аз редовно ползвам парфюми в аромадифузера и се налага да ги разреждам с вода,  правя си и различни комбинации от аромати и често такива, които не ги харесвам на себе си, ми допадат като ароматизатор.
Въпросите ти - ама каква им е целта, ама какво го правят този парфюм (?!) - ще оставя без отговор. Сигурно някои дами не са запознати, но на повечето продавачки заплатата им е толкова, колкото те дават на месец за парфюми. За повечето хора 200 лв. за парфюм са немислими пари и така, изкушението не е малко ...

# 237
Няма да влизам в полемика, 007. Само ще кажа, че ще паднеш, ако знаеш на какви цени продават под масата запечатани продукти на собствените си артикули, работещи в най-големите вериги световни парфюмерии, представени и у нас. Ще си играят те на шикалки да вадят със спринцовки и да наливат вода, ха-ха. Заплатите им били малки... Приключих завинаги обясненията по тоя въпрос в тази тема. Винаги ще има странни хора, със странни мисли и твърдения.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 20:19 от Анонимен

# 238
Горното ми се вижда много по-реалистично. "счупено/протекло/брак" и айдеее, отиде на черния пазар. Или просто цени като на едро за вътрешни хора 😀
А че някоя продавачка си изтеглила 5-10мл да носи.. Жива и здрава. Но пак ми се вижда хамалогия да разпечатват и запечатват нови кутии, при положение, че могат просто да източат мострите. В Лили най-редовно "най-популярните" са празни и да, без пулверизатор. Мога да подуша тръбичката, евентуално 😂😂😂.

# 239
Моята молба за снимка на дъното на кутия и бутилка ТF Noir pour femme 30ml е актуална. Получих леко странен продукт от частна сделка и затова, ако някой може нека ми прати снимка на кодовете.

Общи условия

Активация на акаунт