Любители на Котки - Тема 151

• 28 926
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Велико Търново
Зизу, стискаме лапички и ние 🤗
Аз имам питане. Преди малко се прибрах и намерих повръщано. Имаше косми в него, така че предполагам е от близането. Досега не сме давали малцова паста, защото тя не се косми още много, но май е време. Имам тубичка и и дадох от нея. Та да питам колко често и какво количество трябва да и давам? Понеже мисля, че е от космите, не се стряскам. Дано да е само това, ще я наблюдавам🙄

# 646
  • София
Таня67, ще чакам да ми се обадиш за лекарството.
За сега изпитваме нов метод за приучаване към котешката тоалетна на малката. Дано даде резултат. Никакво потупване с вестник или каране за да не се стресира котенцето. Миличкото и то не е наясно какво да прави.

# 647
Стискаме лапички! Heart
bubalesa, аз давам всеки ден по 2-3 см, защото Макс е с много дълъг косъм и е повръщал два пъти. Реша го и давам паста и вече месец не е имал проблем, дано няма и занапред.

# 648
2 месеца разлика❤

# 649
  • Между гори и планини
Натискам полезно и чакам да стане на сърце 😂

Чери дебеланков, до мен на вечеря. Да не изтърве някоя мръвка.

# 650
Много се изнервям на лекари, които претупват нещата ... Ама в малките градове няма много избор.
Видяха кот, биха му инжекция и сега ще сме на антибиотик няколко дни. Тази вечер яде - малко, но пак е нещо. Сега вероятно няма да му се спи и утре аз ще я патя от недоспиване покрай него ама поне малко живна. Ако до събота не стане старата котка с онзи апетит - гаджето с него под ръка и при друг доктор за второ мнение.
Благодаря, момичета, за стиснатите палци и лапи Heart

# 651
  • Между гори и планини
Фотосесията на Памук в банята. Понеже нямат вода на двора и в кухнята, трябва да се пие от леген в банята 🤪

Като цяло Памук е странен котарак. Като беше малък, му пусках клипове за котки в ютуб, много обича. Може час да следа как мишка гризе зрънце. Гледа телевизия и филми на компютъра, играе си с отражението си в огледалото, обича да се търка в мокри крака като излезем от банята, играе в леген с вода, в сняг...

# 652
Той Памук като Зак Simple SmileДокато Фин гледаше ТВ като следеше всяко движение,Зак скача по всичко,което се движи на екрана.Постоянно бърша вратата на фурната-огледална е и той ходи да ближе другото коте там.Ближе вратата към градината,която понякога се запотява,ближе мокрите ни крака след баня.Много обича,когато аз правя нещо и съм права -мия се,готвя,такива неща,при които не можеш да седиш на едно място,Зак винаги идва и сяда или ляга ВЪРХУ краката ми.Глупчо.
А това,че явно няма проблем да го къпят,ме изненада много приятно.

# 653
  • София
Айла, много ми харесва въдичката на снимката. Нашето коте унищожи една подобна и сега мисля да й взема пак, но да е различна. Вие как избирате храна за котето? Ние имаме гранули, които са постоянни и паучове, които пробваме от най-различни видове. В магазина ни казаха да не купуваме Уискас, защото в тях нямало месо. Но Мацето си ги харесва и съм взела една четворка от тях. Хапва и Брит, и Витакрафт, които са с повече сос. Още имаме Роял Канин и Пурина, но не ги е опитвала, ще видим дали ще й харесат. Та вие как избирате храна?

# 654
  • София
По състав, цена, грамаж и предпочитания на госпожицата. Grinning Гледам да няма зърно и някакви неясни производни, цената да е от по-високия клас, и да е в малки разфасовки, защото е капризна и ѝ омръзват.

# 655
  • София
Такава въдичка и ние имаме от зооплюс, перушината е навсякъде. Бях му възела от Пепко една подобна за 2-4лв не си спомням колко беше, в пъти е по-добре, скъсва я от игра.

# 656
Закари е унищожител на играчки.Само да вмъкна за перушинестите,Освен,че мн ги харесва,но като коте със силен ловен инстинкт,ги яде.Някоко оъти се дави с пера.Хвърлила съм всичко перушинесто

# 657
  • на брега на морето
Зизу, продължавам да стискам палци.

# 658
  • София
Ние въдичката си я направихме сами, защото купешките не ги отрази.  Други играчки също не отразява, освен ако не е някой наш предмет, който тя е отмъкнала. Тогава се скъсва да го подмята. Та всъщност няколко такива сме й подарили и си играе с тях когато не са безследно изчезнали.

# 659
  • София
А давате ли храна под режим? Ние сме сложили един диспенсър и тя си хапва, когато пожелае. Сутрин давам пауч, тогава махам диспенсъра, за да не й давам варианти да избира.Stuck Out Tongue Winking Eye Макар че тя много обича паучовете и като види купичката, почва да мяучи и да се върти около мен.
А тези пастети и консерви всеки ден ли ги давате или като лакомство от време на време? Ние сме отскоро с коте и се опитвам да разбера как да процедираме най-добре. За сега не съм взимала пастети, тъй като я забелязвам, че обича сосове. На 6 месеца е, може би се променят като пораснат.

Общи условия

Активация на акаунт