Любители на Котки - Тема 151

• 28 906
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Страната на чудесата
Данък и от Демон:

И лапата е вече чисто нова:

# 76
  • Между гори и планини

Моите момчета ми топлят леглото преди лягане.

# 77
А моята котешка мома топли одеялото.Joy

# 78
Момичета, много ви благодаря за съветите, живи и здрави да сте.!
И котаните!
Ще опитам мазилото и витамините, дано да станат нещата. На мен док преди време ми каза да му давам повече яйце и месо пилешко по-мазно.Все пак добавям по-късно и моя дзвер.
Представям на вашето внимание Мъфин. Или още Малкочуглу Балибей(защото е много черен и ми напомня героя от Великолепния век,😁)
Това е отпреди 2-3 дни.

Вече одъртя. Мързеливец е.
Тука е сватбар.

Тук е миник.

И тук съпоставка

Не му подхожда името никак. В пристъп на лудост го кръстих на сладкиша Мъфин. А повече щеше да му подхожда Зоро или Демон.
Ама късно.
Много е лош. И двете ми котки са лоши, агресивнички, своенравни и не ме харесват. 😁Съдба, не случих на котки.
А това е другата писана. Дара. Кръстена на Мистър Дарси от Гордост и Предразсъдъци.

Тук е още млада. Вече е на 10 години. Не съм я снимала скоро, защото тя не застава, не дава да се пипне. Декоративна котка, както казва ММ.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:22 от Мис Каролин Бингли

# 79
Един хелуински прилеп от мен. Само дето фотомоделът не стоя много мирен. Явно не искаше да е прилеп

# 80
А как й отива. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не мога да изброя всички, но страхотна тема и най-вече душички имаме.
Радвам се, че Демон вече е добре.

# 81
  • София
Хелоуинските снимките на пухчовците са уникални! Всички котенца от темата са родени под щастлива звезда- от бездомничета до господари на домовете и сърцата ви.

# 82
  • Варна
Gabidi, много бял тоз космаляв прилеп Simple Smile

# 83
  • София
Мира, това е прилеп албинос. Wink

# 84
  • Варна
Ето я Късметка, налазила топлия тумбак на мм:

# 85
  • София
Момичета, оставят ли ви вашите котаци сами в банята/ тоалетната. Фифи е нахална и войната да влезе и огромна

# 86
Същата работа, веселото е докато някой се къпе, реве и дере на вратата ще кажеш, че на мисия е тръгнало. Joy

# 87
Моят застава на постелката пред вратата и чака. Joy

# 88
  • София
Предишният ни кот се качваше върху шкафа в банята (този, който виси на стената, високо). Целта беше да вижда какво се случва зад вратата при душа. Наблюдаваше ни най-безсрамно докато се къпем. Чак си полягваше като пред телевизор. Laughing

Елза се притеснява да влиза в банята когато някой се къпе.Не знам кое точно я смущава, може би шумът на душа.  Но си умира от любопитство когато сме в тоалетната (отделни помещения са при нас). Вратата на тоалетната понякога сама се отваря, ако не натиснеш добре бравата и тя се възползва. Подава си главата и наднича с ококорени очи. Laughing

# 89
  • София
Момичета, оставят ли ви вашите котаци сами в банята/ тоалетната. Фифи е нахална и войната да влезе и огромна
Откакто се появи Преслава ми е много трудно да се уединя. Joy  В тоалетната някак успявам да се вмъкна (само 2-3 пъти сме били заедно Joy), но пък на излизане се стрелва, за да гледа течащата вода и не мога да я извадя. Няколко пъти я затварям, но не ѝ пука. Всъщност вратата малко заяжда и ако не сме я натиснали достатъчно, за да се затвори плътно, все се намира някой да я отвори и всички дружно гледат в дупката. Joy  Банята е постоянно отворена и не представлява особен интерес. Но ми е трудно да изгоня любопитката, когато искам да затворя вратата. няколко пъти я "поливам" с душа, за да избяга, но явно трябва съвсем да я намокря, за да се впечатли. А ми е жал да го направя. Joy Обикновено като отворя вратата има поне трима пред нея. Joy

Д-р Бобадова от Добро хрумване ни каза преди години, че гъбичките се появяват при отслабнал имунитет. На нашата маца и даде да пие VetoMune на Vet Expert за засилване на имунитета. От тогава не сме имали проблем.
В момента се опитвам да давам на Боги от тези хапчета заради проблем под брадичката. Ами не става! Опитах с цяла капсула, опитах да изсипвам съдържанието в храната, но не иска и това е! А уж трябва да е овкусено. Sad  Колко време ги приемаше, за да се види някакъв ефект?

Мацето, Aila, включих ги в списъка, но трябваше сама да избера снимки от публикациите ви. Дано да ви харесват. Ако не, в следващата тема ще ги сменим. Wink

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 10:42 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт