Любители на Котки - Тема 151

• 28 970
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
[quote author=amy_nka link=topic=1265100.msg41733384#msg41733384 date=1605188259
Sunshine#, троен тест за вируси трябваше да пуснете. Колко дни станаха, от както боледува Принцеса? Какво количество храна яде? Ако трепери, не я оставяй да трепери. Купи й една водна възглавничка (по левчетата ги има). Пълниш с топла вода и сменяш като изстине. Като трепери не бива да я храниш. Първо я затопляш и тогава я храниш.
[/quote]

Благодаря, научих ги тези неща за топленето този месец, по трудния начин, и доста неща за болни котки изобщо, и много неочаквано 🙂
По-трудна задача се оказа, отколкото предполагах
Аз имам Ел възглавница, но те не стоят отгоре й. Тази водната не я знаех. За да я топля, я държах върху себе си денонощно. И тя пак замръзна Принцеса, като се връщаме от ветеринар и се напишка много. Когато трепери я топля със сешоар, държа го по-далекичко, после я завивам с полсрено одеало и я гушвам
От вчера има огромно подобрение. Тя се храни от няколко дни, но в сряда направи 2 много стряскащи гърча. Още след първия ходихме при ветеринаря, би й 2 инжекции. От тогава не е правила. Вчера като я заведохме каза, че може да се дължи на вода в дробовете. Каза, че може да е попаднала когато се мъчих да я поя със спринцовка. Наистина, по време на гърчовете двата пъти от устата й излезе течност, не беше повръщане или пяна. Давам й някакво хапче сега за това
От вчера вечерта е много игрива, закачат се с брат си Бебо дори 🙂
Когато я прибрахме темп й беше 35 градуса, вчера я мериха - почти 39 🙂 Махнаха й абокята и от тогата й е много по-лесно да се движи 🙂

# 526
sunshain,
Аз така топлех малкия Чочко.
Скрит текст:
Две бутилки по 500 мл. буквално гореща вода. Бутилките в чорап. Естествено любимото одеалце. Спеше върху бутилката.

# 527
sunshain,
Аз така топлех малкия Чочко.
Скрит текст:
Две бутилки по 500 мл. буквално гореща вода. Бутилките в чорап. Естествено любимото одеалце. Спеше върху бутилката.

Мерси, нашите и бутилката не признават 😟 мисля, че скоро няма да има нужда да я топля Принцеса, вече се движи много, но пък така свикнах да спят в мен, че само ме преследват 😀

# 528
  • Между гори и планини
Радвам се за Принцеса! Щом котето яде, играе и ходи редовно го тоалетна, значи е добре.

# 529
  • София
sunshain, чудесни новини за Принцеса! Щом яде и се движи, ще се оправи! Heart

Симантро, в сряда видях един "Джони Деп" на "Дондуков" и "Бачо Киро".  Не знам брат ти ли беше, но се сетих за него. Joy  Трябваше да отида при него и да го попитам: "Вие ли сте спасителя на котенца?" Joy

Радвам се, че госпожицата е гушлива! Heart

milasara, дано мине леко! И на детето пожелавам да превъзмогне алергията. Hug

Ивекс, ако е все бентонит, няма причина да се сърди. Разбира се, стига да не е някой ароматизиран. Беше ли почистена тоалетната?

# 530
Време е за сън.

# 531
И ние като Колето.. всички сме опънали краци 😁

# 532
  • Между гори и планини
Времето предразполага за следобедна дрямка с пухено другарче, или поне един филм в легнало положение. 😊

# 533
Времето предразполага за следобедна дрямка с пухено другарче, или поне един филм в легнало положение. 😊

А някои от нас са хоум офис и не само, че трябва да стоят будни, ми трябва и мисловна дейност да извършваме. Не е честно така....

Междувременно

# 534
  • София
ммм да, колегата е припаднал до мен, така ми се иска да му се присъединя Sleeping

# 535
  • София
Седя си в офиса и си мисля как бих искала да работя хоум офис. Но с тези снимки ме разколебахте. По-добре тук да си бачкам, че да не завиждам на Елза, която по цял ден редува диван - легло - стол, дясна трътка-лява трътка-гръб.

# 536
  • Страната на чудесата
Това си е чиста дискриминация, госпожа 🤪
Какво да правим ние, с непухените 🤷‍♀️

# 537
  • Между гори и планини
Това си е чиста дискриминация, госпожа 🤪
Какво да правим ние, с непухените 🤷‍♀️

Извинете! 😔
Не му ли е студено , майка ми до сега да му е оплела няколко пуловерчета.
Сериозно, ближе ли се, за да се мие като косматковците?

# 538
  • Страната на чудесата
Ближе се старателно, ама нали е без косми, се чува едно шляпане на езика по кожата 😂
Не му е студено, не търпи пуловери или дрешки, даже и спи извън одеалата сега, че вече има парно. У дома е към 24 градуса.

# 539
  • Бургас
Здравейте, има и будни котета в сънливия следобед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт