Любители на Котки - Тема 151

• 28 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Времето предразполага за следобедна дрямка с пухено другарче, или поне един филм в легнало положение. 😊
Това си е чиста дискриминация, госпожа 🤪
Какво да правим ние, с непухените 🤷‍♀️

Как какво? Гледам, че идеално сте се ориентирали да пийте по една студена вода! Joy

# 541
Mama_Nana, вероятността домашна котка да хване бълхи е поне 10 пъти по-голяма от тази да хване глисти или други вътрешни паразити.
За пример: Моите четири пъти хващаха бълхи от началото на годината, а за четири години не са имали ни веднъж глисти с обезпаразитяване (вътрешно) по 2 пъти в годината. Изцяло домашни са, нямат досег с други животни, включително във входа са единствените, но хората вкарваме гадинките.
За дългия повод и увисването - случи ли се, брой я инвалид в по-добрия случай. Вероятността да падне от висок етаж и да оцелее е по-голяма пред това да тръгне да пада, да се стопира рязко, да се удари във фасадата, евентуално да се изхлузи от нагръдника или при премятането в паниката да се оплете, накрая да виси и да се размине без поне едно по-сериозно счупване.
Речението е мрежа за котки или никаква тераса.

# 542
  • Велико Търново
И ние спахме следобедно, скоро не се бях отпускала така. Аз легнах, тя се намести и така откарахме почти 3 часа,тъкмо станахме

Като я видях как премрежи погледа, спрях звука на телефона и си викам шЪ сЪ спи 😂

# 543
  • Страната на чудесата
...
Как какво? Гледам, че идеално сте се ориентирали да пийте по една студена вода! Joy
Ами пък никога не хваща бълхи🤪

# 544
Мен ме интересува обезопасяването на тераса с мрежа. Някой правил ли го е и може ли да приложи снимки. Иска ми се да е някак подвижно, в смисъл да мога да махам и слагам мрежата. Дали има такъв вариант?

# 545
Скрит текст:
Mama_Nana, вероятността домашна котка да хване бълхи е поне 10 пъти по-голяма от тази да хване глисти или други вътрешни паразити.
За пример: Моите четири пъти хващаха бълхи от началото на годината, а за четири години не са имали ни веднъж глисти с обезпаразитяване (вътрешно) по 2 пъти в годината. Изцяло домашни са, нямат досег с други животни, включително във входа са единствените, но хората вкарваме гадинките.
За дългия повод и увисването - случи ли се, брой я инвалид в по-добрия случай. Вероятността да падне от висок етаж и да оцелее е по-голяма пред това да тръгне да пада, да се стопира рязко, да се удари във фасадата, евентуално да се изхлузи от нагръдника или при премятането в паниката да се оплете, накрая да виси и да се размине без поне едно по-сериозно счупване.
Речението е мрежа за котки или никаква тераса.
Отчая ме! Обаче има логика.
Бълхи от къде хващат! Чочо беше с бълхи, но не бих казала силно бъхлясъл, имаше и яйца. Изчистих го и от тогава - 4 месеца не съм фиксирала такова нещо. Вярно, че е обезпаразитяван - първо такова за котета, през две седмици, но повече не съм му давала нищо.

# 546
  • София
Според мен е възможно от ветеринарните клиники да хващат, Пухчо имаше една бълха след едно посещение

# 547
Времето предразполага за следобедна дрямка с пухено другарче, или поне един филм в легнало положение. 😊
Това си е чиста дискриминация, госпожа 🤪
Какво да правим ние, с непухените 🤷‍♀️

Вие ще си галите копринено другарче🤗

# 548
Здравейте, има и будни котета в сънливия следобед Simple Smile

Ха,ха, това пухено сладурче да не се мисли за сурикатче?

# 549
  • Варна
Ей, един събуден да има тука. Vipp, не му давай да гледа темата, че те наще само да спи и да пърдуни ще го научат малкия кокорчо 🤩

# 550
[img]//cdn.bg-mamma.com/XeHl/K4X5z.jpg[/img]

Три пъти го пиша и ме изважда...
Обичам петък 13,ама днес за първи път не беше така...Сега,след 7 часа стрес седнах най-накрая и някой веднага се настани у мен.Няма спокойствие😊

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:31 от red soul

# 551
  • Варна
И ние сме скачени:

# 552
  • София
След малко ми свършва работното време и като се прибера, Елза ще е на вратата. От там ме почва. Крачка не мога да направя без тя да е до мен. И само дебне да седна или легна. Веднага ме налазва. А когато влезна под душа след работа, побеснява и започва да търчи напред-назад. През останалото време няма проблем с това да се къпя, но не го понася когато съм била на работа и не ме е виждала цял ден. Аз пък преди да я гушна искам да махна дрехите, с които съм била в офиса, а това води до душ.

# 553
  • Между гори и планини
Днес повечето сте ме слушали - снимки на сгушени пухчета и краци 😂

# 554
Заслужена почивка🙃

Общи условия

Активация на акаунт