Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е историята с гулаша в Гурково?
Какво се случва с децата по време на срещата в Гурково?
Какво се случва с децата по време на срещата в Арбанaси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е историята с гулаша в Гурково?
Историята разказва за забавни и забележителни моменти по време на среща, където група майки с деца се впуснаха в ресторант в Гурково. Въпреки очакванията за гулаш, децата се вълнуваха и ядяха с оцет, чесън и пиперки, което предизвика смях и забавление. Ивка, една от майките, се подпали след консумацията на гулаша, като се оказа не само децата, но и възрастните бяха прекалили с лютото. Всички се забавляваха и смятаха случката за спомен.
-
Какво се случва с децата по време на срещата в Гурково?
-
Какво се случва с децата по време на срещата в Арбанaси?
-
Какво се случва с децата по време на църковната среща или срещата в манастира?
-
Какво се случва с децата по време на цирковата среща?

Ивка.И до тук всичко беше ок,но беше време и да хапнат това което са надробили
.Мъжете и малки и големи се справяха блестящо,но в един момент забелязвам Ивка гледа странно...ама мнооого странно
питаме я какво ти има,а тя-едва проговаря нищо,но погледааа един влажен,очите едни по големи и мокрииии...
но нали е пекана мълчиииии....само особения поглед и сълзите я издадоха.Май дълго ще помни чорбата в Гурково и смеха който огласяше цялото заведенийце.

спорове,
обидени и неразбрани хора с каквито беше пълен форумът до вчера .
която донесохте от Абранаси!
"Малкият човек опознава света!"
- каза мой приятел веднъж. Колко е хубаво! Когато моят син започна да прави тези "номера" си казах- Я гледай какъв вкус можел да има живота! Приятно е да се четат такива неща! 

автобусната спирка от която трябва да се качим и то ми вика м бу бу бу
божееее голям срам добре че беше той иначе кой знае къде щях да се забия.Това ми беше последното взимане от ясли,после в градината беше по лесно а и той проговори така,че сега разчитам на него и на баща му,ние с Лъчи сме безкрайнооо дезориентирани и се возим като багаж.
тука съм,но нали знаеш,че от сутрин до вечер не съм в къщи и после бързам да наваксвам-готвене,чистене,гушкане
детето както никога до тогава
-лъскало,търкало и то всичко наведнъж,до сега
ако нещо свърши ама едва - едва!Та така!Разгледах и новите снимки
имате всички много поздрави от мъжът ми и каза,че чака новата ни среща,на която ще дойде с огромно удоволствие
сега отивам да се разправям с Павел,че нещо ме тормози и врещи в ухото ми..искал да гледа ШРЕК ...аз пък искам новините
сте оправдани
съгласен!!!Обаче като си види магарето да се търкаля...ей тъй се били търкаляли горе на Арбанаси с момченцата
Няма тръгванееее.Белия кон,та белия кон
Накрая го