Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 259
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 110
Добро утро!

Аз не знам как съм,  още ми е рано да кажа...  с дишането добре, но вчера през деня пак имах Т. Все още ми се гади ако не си пия хапчето. Кофти вирус е това.

Ети, драсни ако можеш,  че ви мислим!

# 1 111
  • Germany
Добро утро и от мен Simple Smile Пия кафенце и закусвам. Днес яко учене ни чака. Малкото има класно по история в понеделник и е голяма мъка. Няма друг предмет, с който да сме се мъчили така. Големият пък има по политика + да научи едно стихотворение на английски.
Радвам се, че Ени е добре.
Алечко, може и от много лекарства да ти се гади. Може да си вземеш Пантопразол и да пиеш по едно сутрин на гладно.
Дано Ети се включи днес с добри новини.
Съни, дай насоки моля как се подрязват рози, че и ние ги забравихме моите.

# 1 112
Мони, аз не пия много лекарства.  АБ, пробиотик, аспирин,  вит. Д. За гаденето вземам също, то си ми е от ден първи почти.

# 1 113
Мони, мисля да се водя по това.
Мид, ужасно е за родителите с малки деца. Аз този път извадих късмет, пе още седмица ще работя от вкъщи, после баща му е в отпуск, но за много семейства в голяма драма.

# 1 114
  • София
Съни,то малката е проблем,големия се оправя.Дните не са и поредни,а са два в седмица.Свекърва ми пак се направи на интересна,разбира се.

# 1 115
Да, Мид, знам, че е малката проблем. Ба свекърва ти явно никога не си могла да разчиташ.
Моят син не може да стои сам дори за минути. Слизам примерно заради куриер и той задължително идва с мен, много е страхлив.

# 1 116
  • Germany
Мони, аз не пия много лекарства.  АБ, пробиотик, аспирин,  вит. Д. За гаденето вземам също, то си ми е от ден първи почти.

И антибиотика и аспирина могат да дразнят стомаха. Питай, ако искаш личната си за пантопразола. А може и от самият антибиотик да ти се гади. Аз имам един, от който е ад и не ми го предписват вече, а този който ми вливаха в болницата ме съсипваше, въпреки капките срещу гадене и повръщане. Дано скоро отмине всичко при теб!

# 1 117
  • на Мелмак
Привет и от мен.
Днес вече сме добре, уф, ужасно ни беше 2 дни. Пълна мъгла са ми тези дни.
Надявам се и всички останали да са здрави!

# 1 118
Браво, Ети. Очаквах включването ти! Радвам се, че го направи с добри новини.

# 1 119
Мони,  не е от АБ, а аспирина е протект. И преди тях си бях така. Пия Еманера и Мотилиум, откакто съм на АБ и пробиотик. Екстра от вируса е, но доста дълготрайна,  ще и се незнае!

Ети, радвам се, че сте по-добре.  С болки и висока Т ли бяхте? Дано това да е и вече на оздравяване!

Пробвах да поседя на вън на въздух,  но днес е доста студено, не е като вчера. Пия един чай и ще си седя на топличко.

# 1 120
  • Бургас
Ети, все по-добре да ставате! Всички ли ви събори?

Але, чай от джинджифил/лайка/мента/джоджен помагал при гадене. Ако имаш някое от изброените, пробвай. И без това си пиеш чай така или иначе.

Станах в 10, моите още спят. Мушнах едни мързеливки да се пекат, ама май трябваше направо обяд да мисля.
Две седмици Викчето е като във ваканция, утре сутрин ще е зор за час в 8.

Трябва днес да се взема в ръце и да подготвя задачите за адвент календара, че 1-ви чука на вратата. Добре, че има тема във форума и ще крадна някоя и друга идея оттам.

# 1 121
Селесте, направо слагай домашните задачи по математика и български език за следващия ден. С един куршум- два заека.

# 1 122
  • на Мелмак
Двамата с ММ, той кашля, аз повръщам.... Добре, че децата могат да се самоотглеждат с яйца. Яденето ми вкиснало в гювеча, но това да е. Донесоха ни доста плодове, та аз изкарах на грозде и една ябълка. ММ ме води с два банана. Само се моля това да е. Че все сме карали грип, но това беше ужасно!
Много здраве, момичета!

# 1 123
Ети, наблягайте на течностите, храна си е зор така или иначе, но знаеш, че дехидратирането е опасно.

Селесте, жуля чай с мента с кармолис вътре, ама... Бе ще мине, ама шибана работа...

# 1 124
  • на Мелмак
Да, Али Simple Smile
Не знам защо съм купувала много чайове, но сега ми дойдоха екстра Grinning Такова количество за такова време не бяхме пили, но си има значение. Днес ни е четвърти ден от теста и за първи път хапнахме - филии с масло. Така се радваме. Човек оценява важните неща! Толкова много хора ни се обадиха, да ни помогнат, аз лично не очаквах. Дъщеря ми е оправила кухнята, изчистила, измила, подредила, сега и аз трябва да се включа да дооправя къщата, да си боледуваме на подредено и приятно.
Хубав ден, девойки!

Общи условия

Активация на акаунт