Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 230
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 245
Янче, а фирми превозвачи, които да доставят колета? 
Фонсе, къде си? Кога ще е готова манджата? Идвам!
Не искам и аз подаръци. Само здраве и щастие у дома.
Лиляна, да се отбележи, че е свършила училището за днес и всичко е точно! После да почва пак мързелуване.

# 1 246
  • Euskal Herria
Мари, не мога да открия превозвачи, които минават през нашия град. Ще питам в групите във фейса; това, което досега дават като информация, не ми върши работа.
То май ще ми е по-изгодно парите за доставка да им ги пратя и да си купят подаръците сами.

# 1 247
Яна, освен да поръчаш от сайт с доставка до България или направо от български онлайн магазин. Плащаш всичко, те само си получават подаръците.

# 1 248

Тит, не знаех че Калин има сестра? Колкото него ли е? Тук ли е живяла 😊
На 33 години е. Живяла е малко в Канада, а повечето време тук.

# 1 249
  • Ямбол
Хе-хе, Маре. тук съм, приключих, даже успях да обядвам.
Добре мина. Смятам да стартирам мързелчето. Утре само в един випуск съм - означава един урок. Мъжът е сготвил манджа, значи на мен не ми остава друго, освен да се паркирам в леглото с книга. Дрехите в сушилнята не са спешни, нали?

# 1 250
  • На брега на реката
Не са, Лилс! Blush

Да дам отчет - щрудела, изяден!  Animal Pig2  Е, не само аз де и ММ се включи!

# 1 251
Нашето онлайн приключи. Кирето е изгубила навици за учене и 3 пъти трябваше да я извличам изпод дивана, но в крайна сметка, присъства в по-голямата част от часовете. Помага на кака си да рисуват човешко лице , заспа по български, остави си заместник по математика. След малко ще засядат с каката да пишат домашни.
Така е, като не я искаха в училище, сега аз виждам зор да пази добро поведение.

Забравих да кажа, че Ениуан визираше Шанталката. Не мога да се сетя как се казваше последно.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:27 от Лятo

# 1 252
  • На брега на реката
Мисля, че Акаша се казваше последно!

# 1 253
  • Euskal Herria
Акаша си е тук, със същия ник, пише си. Тя не е Шантал.

# 1 254
  • София
Ох бе, верно, че за Ша се сетихте. Лиляна има богат опит с нея. Онази все се опитваше нещо да я подиграе и обиди и Лили веднага я приземяваше Grinning, ниска топка й беше, само снимки по гащи развяваше и искаше да й завидим, че прави постоянно секс и е много богата.
бубе, бъркаш, Акаша е съвсем друг потребител.

# 1 255
  • На брега на реката
Значи бъркам! Да ме извини Акаша, ако чете!  

Сега, като се замислих, сетих се коя е Ша. Хвалеше се постоянно и слагаше снимки на дрехи и бельо и на мъжа си, но никога в лице. Май я беше страх, да не и го вземат?!

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:02 от Бубoлина

# 1 256
Фонс, само да се оправя, ще пием чай 🥰

Тихичко да се похваля,  че усещам лек мирис и днес вече имам чувството, че ще оцелея 😁 Е, ще попия още 5 дни АБ, но това да е...

Изчистих къщата и колата от снега.  Абе... има надежда 😁

# 1 257
  • Варна
Честита рожденичка на Лято!
Честит празник на имениците! Елени има именик-да е здрав и безгрижно детство!
Болните да минават леко!
Тези дни спешно правих нова лична карта, че старата изтече, а ми потрябва. Жал ми е за старата, че се харесвах на снимката! Stuck Out Tongue Winking Eye
При нас вали дъжд. Искам и аз сняг.

# 1 258
Честита рожденичка на Лято!
Честит празник на имениците! Елени има именик-да е здрав и безгрижно детство!
Болните да минават леко!
Тези дни спешно правих нова лична карта, че старата изтече, а ми потрябва. Жал ми е за старата, че се харесвах на снимката! Stuck Out Tongue Winking Eye
При нас вали дъжд. Искам и аз сняг.
То нали можело със стара снимка да се пусне новата карата или къде го бях чела .
Нали имаше някаква отсрочка за издаването на лична карта . Колко месеца беше
И моята изтича другият месец и съм чуденка как да постъпя

# 1 259
Мен ме питаха дали искам да се снимам отново. Казах не, че бързах, а за снимките имаше опашка...и съм със старата снимка.
До сега чистихме сняг, на ми 200 кв тераси.

Общи условия

Активация на акаунт