Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 961
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 095
Много ми хареса Сара в червено. Направо огън жена.

Тук също е хубава

# 1 096
Странен букет видях в ръцете на Бети. За първи път му обръщам внимание.

Портокалови цветчета. Класика в булчинските букети в Западна Европа, почти до средата на 20 век. Всъщност, не само в западна - в Гърция, Италия и Румъния също са се котирали.
Да, считали са се за символ на чистота и непорочност у булката.

# 1 097
  • Sydney
Ха, ти да видиш Simple Smile Южени и мъжа й се местят да живеят в къщата на Хари и Мегън:

https://www.instagram.com/p/CH1IOhgnKVu/?igshid=1cwm44xtngwan

Кейт с роклята от Илиенци най ми харесва в този и период... младата Кейт, и малко след раждането на Джордж...

Сара никак не я харесвам. Нито в червено, нито в зелено...

Имаше снимки и история от пожара в Бъкингам, на вчерашната дата е бил. Ето:

https://www.instagram.com/p/CH1K33BD7SA/?igshid=1gq7qi310o3ui

# 1 098
  • София
На мен също ми харесват червенокоски в червено. Въобще червеното е цветът! който подхожда на всяка коса, според мен.
Вижте Летисия, Мери, Кейт и Мегън в червено, Максима и Мете-Марит и Сара и Беа..на всички отива. Плюс и на Бети, побеляла.

# 1 099
Сватбата

# 1 100
# 1 101
На мен също ми харесват червенокоски в червено. Въобще червеното е цветът! който подхожда на всяка коса, според мен.
Вижте Летисия, Мери, Кейт и Мегън в червено, Максима и Мете-Марит и Сара и Беа..на всички отива. Плюс и на Бети, побеляла.
Може би е и до нюанса на червеното и как се връзва с коса, тен и т.н.
Според мен, червеното е и от онези капризни цветове, с които трябва да се внимава и как се съчетава с аксесоари, защото лесно може да се получи нещо леко комично и старомодно.
Сара в червено не ми харесва, но в розовото е добре.

# 1 102
  • София
Много мил жест от страна на Хари към братовчедка му. Явно скоро няма да се връщат, поне някой да ползва къщата, за чийто ремонт отидоха доста пари...
Явно къщата не е чак такава дупка, каквато нееднократно беше изкарвана тук, щом кръвна принцеса ще живее и отглежда поколението си в нея.

# 1 103
Това означава ли, че Южени и мъжа и ще плащат наема на Фрогмор?

# 1 104
Сестрите в еднакви рокли

# 1 105
  • София
Кралицата на смешните физионимии 😂

# 1 106
  • Варна
Това означава ли, че Южени и мъжа и ще плащат наема на Фрогмор?

Мхм, и на мен ми е интересен отговорът на този въпрос. Може да не е жест към братовчедката, а просто нежелание да плащат вече наема.

# 1 107
Все пак те ще живеят там и не виждам логика Съсекс да им плащат къщата.

# 1 108
  • Варна
Есме, ясно е това. По-интересното е дали са предоставили къщата от добри чувства към братовчедката или от желание някой друг да поеме финансовото бреме.

# 1 109
  • София
Каквато и да е причината, Бети и Юджинин явно одобряват. Тъпо е къщата да стои празна и необитаема, след ремонта...практично е да се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт