Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 965
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 110
Кавалер

# 1 111
  • Варна
Имат си моментите тези двамата. Може да не демонстрират често чувства и отношения, може да са протакали връзката си, докато стигнат до брак, но каквото и да е било, сега са стабилна двойка. На мен ми харесват отношения лишени от показност, както го правят те.  Показността често прикрива липси и проблеми.

# 1 112
Това означава ли, че Южени и мъжа и ще плащат наема на Фрогмор?
А също и дали ще платят някаква част от ремонта, щото нали...

# 1 113
  • Варна
Е, нали ремонта беше платен от Хари и Меган. Няма логика те сега да плащат пак.

# 1 114
Колко са живяли Хари и Меган там след ремонта? Така излиза, че са направили безплатен ремонт за Южени и мъжа й.
Поне е ясно, че Хари и Меган нямат намерения да се връщат. И защо тогава да плащат наем за къща, която няма да ползват и не им трябва.

# 1 115
Каквато и да е причината, Бети и Юджинин явно одобряват. Тъпо е къщата да стои празна и необитаема, след ремонта...практично е да се ползва.

А Хари и Мегън скоро няма да се върнат.

# 1 116
  • София
Ма разбира се, след милионите вопли за ощетените данъкоплатци, сега могат спокойно да си живеят сем. Бруксбанк. Ние няма да разберем какви са фин. взаимоотноншения, но ако някой ще плаща наема, може би ще е Андрю, демек Бети - въртят едни пари 😂😂😂

# 1 117
Всъщност ясно си е казано, че Фрогмор продължава да бъде резиденция на Хари и Меган при визитите до ОК и че са предплатили наема му предварително, но са позволили на Юджин и мъж да го обитават тъй като очакват бебе, а домът им е близо до този на майката и бащата на Юджин. Доста мил жест от тяхна страна, но и доколкото знам Хари е много близък с Юджин.

# 1 118
Ужасна мода с тези прически Grinning

# 1 119
"They have done a deal" го разбирам като сключили са сделка, т.е. Южени и Джак може и да са им заплатили нещо. Да, братовчеди са, но все пак не ми се вижда много честно да се нанесат безплатно във вече ремонтирано имение. Ама знам ли, ако са си много близки може и да не им искат нищо. 😀

Липсват ми официалните събития с шапки и тези с вечерните рокли.

# 1 120
Знаех си, ето го. Палавник такъв тоя Майк Joy https://www.dailymail.co.uk/news/article-2038083/Zara-Phillips-h … de-nightclub.html
И с видео от местопрестъплението
https://m.youtube.com/watch?v=TeRutvBKfVA

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:51 от Анонимен

# 1 121
Ужасна мода с тези прически Grinning

Специално на тази снимка, мисля че прическата е последният проблем.
Но обеците са хубави Simple Smile

# 1 122
"They have done a deal" го разбирам като сключили са сделка, т.е. Южени и Джак може и да са им заплатили нещо. Да, братовчеди са, но все пак не ми се вижда много честно да се нанесат безплатно във вече ремонтирано имение. Ама знам ли, ако са си много близки може и да не им искат нищо. 😀

Липсват ми официалните събития с шапки и тези с вечерните рокли.
Не мисля така.Някой си прави интериор по свой вкус.После размисля и  напуска.Защо следващият трябва да му го плаща,като дори може направеното да не му харесва?
Скоро няма да гледаме шапки и тиарки,положението се влошава.Дори се чува,че инаугурацията ще бъде онлайн или някаква камерно бутафорна.
Розовата Даяна -да,като рокля-моден гаф.

# 1 123
Имах предвид наем, не ремонт. Ясно е, че няма логика да плащат него. Те, ако искат ще си направят нов.

От прическите на Даяна тази ми харесва най-много:

# 1 124
"They have done a deal" го разбирам като сключили са сделка, т.е. Южени и Джак може и да са им заплатили нещо...
Редно би било. Евгения и богатият й мъж да му плащат наема, щом ТЕ ще се "свират" във въпросния мизерен имот, а Двореца - да възстанови на Хари и Меган платените за ремонта му пари, щом реално ТОЙ ще се ползва от него Wink

В статията май прочетох, че тайно по нощите са развозвали покъщнина.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 19:53 от птица

Общи условия

Активация на акаунт