Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 235
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 495
Не е лошо палтото на ММ, а понаедряла ми се вижда...
На Хари му липсва все пак част от предишния живот. А ако наистина са го отрязали - два пъти повече.
Англичанките ми харесаха, фасинаторите са интересни. Кралицата ми се струва изведнъж поостаряла.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 00:50 от Не се сърди, човече

# 496
  • Някъде там
Хубаво е че са прочели загиналите и родината на Хари.
Снимките ми харесват, въпреки че са тъжни.

Баба е история просто. ♥️

Мария Тереза е хубава жена.

# 497

Язък за обувките...

# 498
На Харко му липсва все пак част от предишния живот.
Липсва му, то се вижда. Все клони към "каузи" , които е "подкрепял" и преди.

Въобще не разбирам каква е идеята на тази тяхна проява освен... за снимките  Rolling Eyes

# 499
...
Въобще не разбирам каква е идеята на тази тяхна проява освен... за снимките  Rolling Eyes

Частно посещение, с фотограф...

# 500
Харесва ми, че са уважили събитието, макар и далеч от родината. Снимките са хубави, макар и тъжни, но той самият повод си е такъв.

# 501

Баба е история просто. ♥

Така е. И една шеговита снимка по този повод Simple Smile

# 502
  • София
Remembrance Day се казва появата.
Не ми харесва как е облечена Мегън. Не изглежда студено, Хари е по костюм, в Калифорния са, така ако беше в Англия. Обувките са хубави.

# 503
Тези снимки са ми много криндж.
Отишли на американското гробище, намерили два гроба на австралиец и канадец и поставили венец.
Много позьорско.
Ако им е толкова важно, можеха да пуснат само снимка на венеца.

Южени и Беатрис също не са работещи рояли, но са намерили доста по-елегантен начин да почетат починалите.
Без да си викат фотограф и да се показват.

# 504
И на мен. Не я знам тази дама, чувала съм я де, но не я разпознавам.
Дотук Изаура най-много! 🙃

На мен малко ми прилича на Джорджина на Роналдо.

# 505
  • Някъде там

Баба е история просто. ♥

Така е. И една шеговита снимка по този повод Simple Smile

Да гледах я и аз. Готина 😀

Бутанците на погребение.

https://www.instagram.com/p/CHTCM3OBfIJ/?igshid=1bb8hgxm62xl5

# 506
Рожденничката

# 507
Сестрите са имали плоча посветена на remembrance day на която да сложат букет и са си в Англия, Съсекс са в щатите и ако бяха пуснали просто снимка на някакъв незнаен гроб и цветя нямаше изобщо да се разбере по какъв повод е  това. На мен жестът ми се струва красив и ми харесва.

Бутанците ми харесват...обаче дрехите им за погребение...ми друга култура са си.

# 508
  • в сърцето на един мъж...
Като са искали да поднасят цветя и венци, да си бяха стояли в Англия, не да се изтъпанят сред едно огромно гробище и да демонстрират тъга...
Бутанците са интересна вселена. Дали имат традиционни цветове за траур или специални цветя?

# 509
  • Някъде там
Сестрите са имали плоча посветена на remembrance day на която да сложат букет и са си в Англия, Съсекс са в щатите и ако бяха пуснали просто снимка на някакъв незнаен гроб и цветя нямаше изобщо да се разбере по какъв повод е  това. На мен жестът ми се струва красив и ми харесва.

Бутанците ми харесват...обаче дрехите им за погребение...ми друга култура са си.

И още една друга култура.
Не разбрах каква точно е церемонията. Гугъл я превежда странно. Но бижутата на Масако са толкова красиви.

https://www.instagram.com/p/CHV7Vw5n_2w/?igshid=qkr8xeigm4i8

Общи условия

Активация на акаунт