Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 037
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Явно медиите са като скаутите - винаги готови. Тия малко са се престарали в ентусиазма си.

https://novini.bg/sviat/eu/629639

# 916
А Хари и Мегън никакви ги няма.  Айде  Арчи нали го крият.

# 917
# 918
Портрет на Кралицата

# 919

Наскоро четох в руски сайт, че Бети и краля на Швеция си правели уговорки да оженят Уили и Маделин.

https://www.tatler.ru/royals/kto-est-kto-v-korolevskoj-seme-shvecii
Ах, Маделин Heart Една истински красива майка на три деца.
Честно казано, не я вярвам тази работа, просто защото тенденциите в монархиите са да се женят за "обикновени" хора от народа.
Аааа не. Абсолютно не си подхождат като визия..
Добре че не се е случило.
Блестяща красавица като Мадлен не би подхождала на леко грозноватия Уилям. Настоящият й съпруг е далеч по-готин.

Сега ми хрумна странна мисъл - бабет дали някога си е боядисвала косата, защото откакто я помня все е с естествения си цвят т.е побеляла. Но все е имало период преди това, когато е започнала да се прошарва, та се питам дали поне тогава се е боядисвала или си е ходила раирана по естествен косъм Joy В днешно време това би се приело за мърлявост или занемаряване, също като дългите нелакирани нокти, но явно е имало време, когато  се е приемало по друг начин.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 10:53 от Анонимен

# 920
  • Русе, у дома
Сега ми хрумна странна мисъл - бабет дали някога си е боядисвала косата, защото откакто я помня все е с естествения си цвят т.е побеляла. Но все е имало период преди това, когато е започнала да се прошарва, та се питам дали поне тогава се е боядисвала или си е ходила раирана по естествен косъм Joy В днешно време това би се приело за мърлявост или занемаряване, също като дългите нелакирани нокти, но явно е имало време, когато  се е приемало по друг начин.
Да, боядисваше я дълго време, докато беше жива кралицата-майка. Чела съм (май в една от автобиографиите), че за да ги различават от далеч по-лесно, кралицата не си позволявала да остане с естествената си бяла коса.
След като почина майка И изведнъж се появи с бялата коса, но кога и как е бил минал периода на израстване..., може би е лесно когато винаги на обществени места се явява с шапки.

# 921
  • Някъде там
С прошарена коса.

# 922

Много е хубава тук Мери. Костюмчето е в шанелски стил и с чудесна линия.

Маделин и Уилям щяха да са хубава двойка, но както някой отбеляза, май династичните бракове вече са отживелица. Роялите предпочитат да се женят за обикновени хора и това е чудесно.

# 923
Няколко снимки от Германия

# 924
  • Norge
Кое е чуесното в това, че роялите предпочитат да се женят за обикновени хора?

# 925
Може и  на нас да ни излезе късметът.

# 926
Ан с Питър и Зара.

# 927
  • София
Летисия, на среща с Уницеф. Днес не ми харесва - само цветът на пуловера. Не са лоши нещата, ама съчетанието им - хич. Обувките пък съвсем.

https://www.gettyimages.de/search/2/image?events=775588279&f … &sort=newest#

# 928
  • Добрич
А, веднъж и тя да изглежда обикновена, средностатистическа жена на средна възраст: без прическа, намачкана и леко раздърпана.
Иначе ми харесват нещата, като за работна среща в офис.

# 929
Кое е чуесното в това, че роялите предпочитат да се женят за обикновени хора?

Ами за мен е чудесно, защото колкото повече се омесват с простолюдието, толкова по-хубаво и здраво става поколението.
Бракът на Уилям и Кейт е чудесен пример, я, какви хубави деца имат.

Общи условия

Активация на акаунт