Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 983
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там
Малко и от Летисия сандали с червен лак...

# 301
Страшни обувки носят тези дами - винаги безумно високи.

# 302
  • Варна
Всичките й обувки, без червените, изглеждат като обувки на гола танцьорка на пилон. Червения лак съвсем затвърждава впечатлението. Виж, червените са страхотни, даже не знам защо ме кефят.

За височината съм съгласна. Там завиждам върло. Аз така и не се научих да ходя на такива токчета.

# 303
Уаау, Летисия на предпоследната е стра-хот-на, уникална фигура има тая жена (чумата да я тръшне Joy ), само сандалите не са ми по вкуса, с други щеше да е още по-уау.

# 304
Алберт от Белгия, с жена си Паола и призната след дълга битка дъщеря Делфин (?) В нейния дом

# 305
  • София
Този тоалет ми е любим, в Мароко мисля беше. Обувките - не, но по това веме бяха актуални платформите.

# 306
Летисия на първата снимка е трепач.

# 307
  • Варна
И аз най-много харесах първата рокля. Гледам, че е с едно рамо. Няма презрамка, това значи ли, че е без сутиен?

# 308
  • Майничка
Стига де, за сутиени без презрамки не си ли чувала!

# 309
  • Варна
Абе чувала съм ама... Няма да довърша щото не искам пререкания с модератор. Ако ще и без сутиен да е, пак й седи страхотно роклята. Между другото, не ми харесва Летисия с къса коса на черта. По-женствена е с дългата.

# 310
Мисля че е без сутиен, но пак е страхотна. Летисия определено може да си го позволи с тая фигура.

А за Албер аз ли нещо не разбирам или беше на нож с дъщерята която за нищо на света не искаше в живота си? Щото таз семейна идилия на снимката ми е необяснима.

# 311
  • София
С бялата рокля е от първия прием в Майорка като кралица. Една от любимите ми комбинации - бяло и златно. Но самата рокля, точно около бюста стои странно. Особено на едната снимка.

# 312
  • Някъде там
Алберт от Белгия, с жена си Паола и призната след дълга битка дъщеря Делфин (?) В нейния дом

Не е в нейния дом а в техния дворец, качих я информацията и снимката в миналата тема.

А замъка им е разкош отвън.

https://www.instagram.com/p/CG3I1JSn4mI/?igshid=1hnocw8pp83l6

# 313
Летисия и на мен ми харесва с дълга коса. С къса чара и се губи.

# 314
Летисия ми е супер слаба на тези снимки,😑

Общи условия

Активация на акаунт