Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 981
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 285
Хубава рокля. Ужасни обувки. Нахилена като зелка. Нищо ново. Че и червен лак на краката. Просташка работа.
Нищо ''просташко'' не виждам, това определение ми иде твърде пресилено. Тоалетът е красив, бижутата също, съчетани прекрасно, на това ако му се вика просташко Close А на мен лично ми харесва усмивката й, но се чудя как трябва да се хили, че да не е ''като зелка''. Вижда ми се съвсем нормална усмивка, едва ли някой очаква от нея да стои сковано като темерут.

# 286
  • Някъде там
Хубава рокля. Ужасни обувки. Нахилена като зелка. Нищо ново. Че и червен лак на краката. Просташка работа.

Кое точно му е просташкото, на усмивка, на сандали и червен лак на краката ?
И тук ли виждаш просташка работа ? Или двойния аршин...

# 287
  • Варна
При Кейт червения лак на краката бих го приела за някакво моментно недоразумение, или моден гаф, случва й се дори и на нея. Максима обаче твърде често изглежда нелепо, налудничаво или направо казано шантаво. Като я нагласят в официална рокля, бижута и тиара, да, съгласна съм, че изглежда достолепно и царствено. През останалото време често е с ужасно неподдържана, раздърпана, несресана коса и дрехи, които сякаш е избирал далтонист. Държанието й често е неподходящо за кралска особа.

И за да не засегна нечия крехка душевност - мое мнение си е. И ще го изказвам всеки път. Не я харесвам, за мен не става за кралица и не знам каква шега на съдбата я е поставила там. Но пък като се замисля, баш си е намерила еша в лицето на мъжа си.

# 288
За мен пък Максима придава живот и характер на тоалетите си - докато да речем на някой самсурник биха стояли наистина нелепо и не на място, нейното излъчване и живец буквално ги огряват. Както се казва тя ''прави'' дрехите, също лично мнение.

# 289
Именно, Максима просто си има харизма. Усмихната, лъчезарна жена, излъчваща енергия.
Абе, има живец в туй момиче, както казваше баба ми Simple Smile

# 290
О, аз на Кейт не харесвам сандалите в този тоалет. С друг цвят би изглеждало по- стилно.

# 291
  • Някъде там
За такива изказвания, като просташка работа, останалите бъдем изтривани и получаваме бан. Нищо че пак си е наше мнение....

Моментното недурозомение  със сандалите и червения лак при Кейт не е толкова моментно...
Всичко което качвам ми харесва
Но червен лак и сандали да са просташки, защото не я харесваш...🤐

# 292
Меган Маркъл в напреднала бременност-Малко остава до раждането  - списание За жената.

# 293
Изглежда .... УАУу Heart Eyes
Не я бях виждала. Страшен крак, рокля, излъчване!

# 294
  • Някъде там
Изглежда .... УАУу Heart Eyes
Не я бях виждала. Страшен крак, рокля, излъчване!
Ееее как бе, не е ли просташко със тези сандали и червен лак и широка усмивка...😉😊
Шегувам се. И на мен много ми харесва. На някакви награди беше. Ето същата рокля с други аксесоари

# 295
  • Варна
Ми не ми харесва с червения лак и сандалите. Нищо че е Кейт. Не мисля, че вървят с тая рокля. А кракът, че е готин, спор няма. С черните обувки е далеч по-добре, а и там прическата й е много хубава.

# 296
  • София
Тази е една от най-лошите рокли на Кейт. Единствено сандалите и червеният лак спасяват положението първия път, после с това колие съвсем не ми харесва...лично мнение.

# 297
Малко прекрасна Максима, че и със сандали на първата Grinning А не видях има ли червен лак Joy Така като гледам винаги си е била лъчезарна и усмихната

# 298
На мен бялата на Катрин ми е в топ 10 на нейни официални рокли.

Булчинската на Максима така и не можах да я харесам, но тя си сияе.

# 299
Определено на снимката в ляво (и събитието съответно) изглежда много по-добре.

3.11.1961
Днес, има РД Дейвид Албърт Чарлс. Син на принцеса Маргарет и фотографа Антъни армстронг-Джоунс.
Видео
https://fb.watch/1xnqs0h_ba/

October 31, 1955:
Маргарет разваля годежа с Питър Таусенд
 5г по-късно се жени за Антъни.

'Princess Margaret Cancels Wedding' - via BBC News: http://bbc.in/2eeEANV

'7 Things to Know About Princess Margaret and Peter Townsend's Love Affair' - via Town & Country: https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/news/a8139/p … send-love-affair/

Маргарет и Таусенд в Южна Африка

Общи условия

Активация на акаунт