Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 955
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 270
Пише за семейството, Лана, ама не в последния абзац. Постът ни препрати изрично към него.

# 271
  • София
Максима във виртуална среща Sad

Косата на Летисия много ми харесва, хубав естествено изглеждащ цвят

# 272
https://www.royal.uk/duke-and-duchess-cambridge-thank-volunteers

"През последните няколко седмици херцогът и херцогинята играят своята роля в националните доброволчески усилия. През април техните кралски височества и семейството им посетиха имението Сандрингам, където събраха багажа и доставиха пратки с храна на изолирани пенсионери в района"

Като нищо точно при това доброволстване Уилям може да се е заразил...

# 273
Само ви чета, но конспирацията в темата с Уилям вече е смешна. Какво искате да пише - "Пет седмици, без една, през която Уилям беше болен". Нали не си представяте, че Кеймбридж като пчелички пет седмици не са вдигали глава, правили са пакети и са ги разнасяли? Децата я са направили две пликчета, я не. Всичко е реклама - и какво лошо има.
А относно заболяването - явно е била лека форма и за седмица са махнали карантината, както при Чарлз. В семейството на наследниците на трона са ги скапали от тестове, по N на брой всекидневно. Няма да рискуват да ги пуснат заразени или потенциални носители, ако щете не само от грижа към околните, но и към самите тях.

# 274
Много ми харесва тоалета на Летисия.

# 275
Така е, играл си е някой с фотошопа Simple Smile

Роклята обаче била на полска дизайнерка - http://epicenter.bg/article/Katrin-uvazhi-polskite-si-domakini-s … erka/132335/10/84
Наричат я "дръзка и много смела", макар да не виждам защо. Рокля, като рокля. С нормална дължина, нормално деколте, без ръкави, но в никакъв случай разголена? Освен в десена и коланчето да има някаква символика Rolling Eyes
Сигурно заради начина, по който ѝ стои на гърдите

# 276
  • Пловдив
Тино, няма проблеми, аз си говоря по принцип. Величия, величия, ама и те са хора.

Летисия много често си държи краката така, явно ѝ и навик и той упорито не се премахва. В нейна вреда е, но рядко се сеща да си коригира стойката.

# 277
  • Някъде там
Красиви снимки от посещението на Максима и Вилем в Люксембург през 2018
Страхотна е Макси в тази роля. Много и отиват такъв модел рокли.

# 278
Шармантна Максима, на русата коса много ходи това червено.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:44 от Анонимен

# 279
  • Варна
Хубава рокля. Ужасни обувки. Нахилена като зелка. Нищо ново. Че и червен лак на краката. Просташка работа.

# 280
При роялките има тренд - бежов лак на ръцете, червен на краката.

Хубава е Максима, но роклята можеше и да не е чак толкова широка.

# 281
  • Варна
Те като цяло не ходят ли със затворени обувки? Май не показват пръсти.

# 282
Като пламъче е Simple Smile
Всякак я харесвам аз.

# 283
  • София
Да, тези "протоколни" трендове, предимно брит роялките ги спазват (слава богу). Макар че в добрите стари дни, дори Кейт се появяваше със сандали и червен лак на краката.

# 284
На такива официални събития обикновено слагат сандали. Освен Максима, с такъв лак съм виждала и Кейт, Меган, Летисия. Последно Катрин в Пакистан.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:51 от EsmeWeatherwax

Общи условия

Активация на акаунт