Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 949
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 255
Опасявам се, че и кожата е оправяна. То си личи, че има някакъв скапан филтър. Не намерих оригинала без добавената тиара, но пък намерих снимката без други поправки.

Роклята от това посещение ми харесва.

# 256
  • Пловдив
Болните не живеят ли със семействата си, освен ако не са съвсем зле? Аз поне не знам да имат възможност да се изнасят някаде, просто си остават в къщи и ги гледат. В този ред на мисли може Чарли и Камила да се отделят, но не всеки има тази възможност и е нормално да останат всички заедно. Както може би е направил и Уилям.

# 257
  • Down south
Опасявам се, че тиарата е добавена. Снимката по принцип е от посещението в Полша.
Вероятно за това не помня да съм виждала снимката.
Не може да се отрече, че "добавката" е сполучлива.
Съчетанието е красиво, роклята също.

# 258
Е, хайде сега нямал възможност къде да се изолира Уилиям.

Принц Чарлз и Камила ще следват инструкциите на правителството и ще се изолират отделно. Къщата не е голяма, но със сигурност е достатъчно голяма за да се самоизолираш
Май Кейт и Уилиям не са следвали инструкциите Simple Smile
Техен избор, за мен въпросът си остава, защо са го скрили. Обяснението им, звучи наивно и за мен остава едно такова чувство, че нещо се крие. Лично мнение Simple Smile

# 259
  • Пловдив
Не казвам, че няма къде да се изолира. Питам се дали изолацията е задължителна, при положение, че повечето хора не могат да го направят, за да го изискват и от него.

# 260
Ама защо продължавате да обсъждате с кого бил живял. Естествено, че със семейството си. При това, те не живеят в двустайна панелка, а в палати на по 2-3 етажа и десетки стаи, така че имат възможност и да се поизолират при нужда.
Проблемът не е с кого е живял и дали са се показвали на един или различни прозорци, а че бидейки болен (дали преди появата на симптомите, дали по време на "затрудненото дишане" (което означава твърде сериозно състояние), дали малко след като се е почувствал по-добре), ТЕ, т.е. той, жена му, децата му и екипът му, който също би трябвало да се е самоизолирал, а не да ръшка насам-натам, са се занимавали с глупости - събиране, опаковане и разнасяне на храна от врата до врата! 5 седмици!!!! Или тогава са излъгали за 5те седмици, или са се държали напълно безотговорно, цинично и високомерно пренебрегвайки здравето на другите хора.

И хич не бих предпочела срещата с принц и сътрудници, ковидясали със сигурност, и опипваните от тях макарони, пред разминаването със здрави непознати по улиците или магазина. Заради едната им самореклама.

Отделно, щом има изискване/очакване/практика нацията да се информира за здравословното състояние на кралското семейство, редно е да го спазват. Нали уж правилата важат за всички!

Единственото обяснението според мен е, че е точно заради това прословуто раздаване на храна! Уплашили са се, че ако се разбере, че е болен (дали бил, дали след, няма значение), при съществуващата паника тогава, общественото мноние щеше да ги разпъне на кръст. Затова и са си затрайкали, с надеждата да не се разчуе.
Ама то шило в торба не стои, клюкари винаги е имало и ще има, и някой някъде се е раздрънкал.

# 261
Извинявай ЗлаВещица, не съм разбрала правилно, но явно който може се самоизолира. На мен ми се струва логично, ако можеш да не рискуваш здравето на семейството си и евентуално да има още заразени, които евентуално да товарят здравната система Simple Smile Това го казвам най- общо, не само заради КС. Е, от КС се очакваше и пример да дават..

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 16:22 от Tiramisu29

# 262
Няма информация Уилям в продължение на 5 седмици да е разнасял храна. Служителите на Сандригам са правили това. Знаем, че с Шарлот е имало такъв случай през месец април. Може да е бил в рамките на 1 или 2 дни преди Уилям да се разболее или след като е оздравял.
Единственото нещо, което аз лично не мога да си обясна на 100% е причината да го скрият. А за самата карантина - пише, че е бил в такава и е спазил всички мерки.

# 263
  • София
Есме, в инфото от тогава, пуснато от Тино, беше не само разнасяне, а и приготвяне на храна, в продължение на 5 седмици. Той може и да не е участвал изобщо, но там е проблемът - няма инфо Simple Smile

Летисия, за разнообразие и цвят в този мрачен ден, закриване на  Social Projects of Banco Santander.
Много ми харесва!

Полата през март 2020

Палтото 2018

# 264
Защо си е накривила така краката. Изглеждат ужасно (снимката от март 2020).

# 265
  • Някъде там
Летисия за пореден път с наметнато палто, иначе тоалета много ми харесва.

Полската рокля ми е любима.

# 266
Есме, доколкото помня

Уаау, супер тоалет на Летисия, много класен Heart Eyes полата монохромна ли е или така ми се струва?

За Беатрис пък аз не съм виждала по-кичозна и безвкусна булка, па макар роклята и тиарата да са безмерно скъпи и помпозни, на нея стояха (роклята) като заета от Октоберфест, а супер шармантната тиара стоеше нелепо на фона на опита за концепция за романтична селска сватба. Цялото съчетание беше като косъм в супата и въпреки голямата цена на дрехи и тиари сватбата беше олицетворение на безстилие, лично мнение.

# 267
Аз не коментирам това, което някой потребител е написал, а официалната  информация, че служителите на Сандригам са приготвяли и доставяли храна. Уилям дали е готвил, или не - никъде не пише.

Летисия е прекрасна. Полата ми е от любимите нейни. Ама обувките не ми харесват с тази прозрачна  пластмаса .

# 268
В последния абзац Пише точно това, което Есме казва - Служители на Сандригам, не Уилям.

Over the past five weeks, the Queen's Sandringham staff have been preparing and delivering meals for pensioners and vulnerable people living in the local area, Buckingham Palace has said, with about 1,000 meals being made and delivered in the first week alone.

# 269
Да, пише, че са помогнали. Ама, кога точно и за колко време-няма инфо.

Объркала съм се. Нормални са си Летисините обувки.

Общи условия

Активация на акаунт