Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 944
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Харесва ми Соня. Това розовото част от ризата ли е или шал? Май е част от ризата, виждам, че ръкавите са същите.

# 241
  • Някъде там
От ризата е.
Почти винаги е много елегантна с малки изключения като това което показах в миналата тема.
Същата комбинация но смяна в цветовете.

# 242
Софи и Соня ми харесаха. Комбинацията от ярко розово и кремаво стои много свежо.

# 243
Какво става, има ли някаква нова информация по издънката на Уилям?

Елизабет под заглавие: Колкото повече остарява, толкова по-царствена става Simple Smile

# 244
  • Добрич
[
Скрит текст:
quote author=птица link=topic=1265335.msg41672084#msg41672084 date=1604399409]
Какво става, има ли някаква нова информация по издънката на Уилям?

Елизабет под заглавие: Колкото повече остарява, толкова по-царствена става Simple Smile

[/quote]
На лявата снимка Елизабет не е ли с роклята, която Беатрис преправи за сватбена?

# 245
Май е същата рокля. Но как изглежда Елизабет в нея и как Беатрис Simple Smile

# 246
  • Някъде там
Истинската рокля е да. За правилния повод  без безумните преправки, роклята изглежда страхотно.

# 247
И от мен малко Елизабет

# 248
Аз пък харесах роклята и на Беатрис. И самата нея, а съм споделяла, че хич не я харесвам въпросната девойка. Сега млада госпожа Simple Smile Една такава романтична и сладка булка беше. Сигурно харесва подобен стил, но и предвид момента на събитието (ковид кризата), съвсем адекватна булчинска рокля си беше избрала. Нищо фрапантно, принцеско, без влачещи се шлейфове на по 10 метра отзад и опасни воали, омотаващи главата, но пък рокля с история! Колко булки могат да се похвалят, че са се омъжили в рокля на баба си кралицата!

# 249
  • Добрич
Колко булки могат да се похвалят, че са се омъжили в рокля на баба си кралицата!
Да, така е.
Ама както каза Тирамису: " как изглежда Елизабет в нея и как Беатрис"

Баба е велика!

# 250
  • София
Дори и Чарлз да стане крал, по-голямата обществена работа ще я върши синът му Уилям. Особено като се има предвид идеята на Чарлз да свие до минимум броя на работещите членове на кралското семейство. Така, че той пак ще си живее спокойно с Камила.

# 251
  • София
Ето и целувката

Чарлс и сега върши много работа и пое част от тази на Бети, защо се предполага, че това ще се промени, когато стане крал - освен ако не е болен и в невъзможност. Дори и с идеите му за свиване на работещите, не очаквам сегашното положение да се промени, докато не се пенсионират или починат братовчедите на Кралицата. Нито пък Ан, Едуард и Софи ще ги махне.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:17 от Lana

# 252
  • Down south
Красива и изящна е Катрин.
Не съм виждала тази снимка

# 253
Опасявам се, че тиарата е добавена. Снимката по принцип е от посещението в Полша.

# 254
Така е, играл си е някой с фотошопа Simple Smile

Роклята обаче била на полска дизайнерка - http://epicenter.bg/article/Katrin-uvazhi-polskite-si-domakini-s … erka/132335/10/84
Наричат я "дръзка и много смела", макар да не виждам защо. Рокля, като рокля. С нормална дължина, нормално деколте, без ръкави, но в никакъв случай разголена? Освен в десена и коланчето да има някаква символика Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт