Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 996
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Е, имал е щастието да се роди в правилното семейство, не дезертира от задължения и е имал достатъчно акъл за да не се забърква в батака като Андрю. Имало е владетели с далеч по-лоши качества в историята. Така че, да, ще го избутат и ще си управлява. Дано клюките се окажат верни и Чарлз се откаже в полза на сина си.

# 226
Отсякоха, че подробности няма да се изнасят.
Много се извинявам, но явно някъде е загубено в превода (множеството постове) - кой го е казал това? КФ ли излязоха с потвърждение?

# 227
  • Варна
Някъде назад го четох, Верче. Ако намеря, ще ти пусна.

# 228
  • София
Дано не се откаже, заслужил си е царуването. За разлика от Уили.

Джин, с билки от Хайгроув е пуснал, приходите отиват за благотворителната му организация.
https://www-express-co-uk.cdn.ampproject.org/v/s/www.express.co. … ince-of-Wales-ont

Тестовете и в началото ли излизаха за часове?

# 229
  • Варна
На баща ми лятото излезе за часове. Щом в нашата държава лятото е било така, защо не в Англия пролетта да са били вече сравнително бързи?

Клюкарите обаче упорито държат, че щял да се откаже. Искал спокоен живот с Камила. Освен това много упорито говорят, че Меган е бременна в шестия месец с момиче. Надявам се и двете да са верни. Чарли не ми прилича да се е засилил много да бъде крал, а едно момиченце на Съсекс ще е интересно чии черти ще вземе и мисля, че ще е много чаровно.

# 230
Това за джиновете отдавна го пусках в темата.
А може пък и да е било изтрито, знам ли кой е подразнило.

# 231
  • София
Ако трябва да сме точни за джина от Бъкингам го пуснах първо аз - нека поиздребнея малко, предвид хилядите повторения на пускани вече неща.
Това за Чарлиевия е от вчера/днес новина...

Ако Мегън е 6м бременна къде скри корема на онази снимка с наметнатия пуловер с тийн подкаста от преди 2-3 седмици. Иначе дано е бременна. Клюките отказват Чарлс от години...

# 232
Той вече си живее спокойно с Камила. Освен това, често хм..споделя възгледите си и промените, които би направил, но на доста хора не се нравят.
Дано е бременна Меган, но за мен си е жълта новина. Чак и пола да знаят Simple Smile

# 233
  • Варна
Е, щото спекулират, че е в шестия месец вече. Там вече се знае пола Simple Smile

# 234
И да не се показва като миналия път.

# 235
Някъде назад го четох, Верче. Ако намеря, ще ти пусна.

Мерси Wink

# 236
  • Някъде там
На баща ми лятото излезе за часове. Щом в нашата държава лятото е било така, защо не в Англия пролетта да са били вече сравнително бързи?

Клюкарите обаче упорито държат, че щял да се откаже. Искал спокоен живот с Камила. Освен това много упорито говорят, че Меган е бременна в шестия месец с момиче. Надявам се и двете да са верни. Чарли не ми прилича да се е засилил много да бъде крал, а едно момиченце на Съсекс ще е интересно чии черти ще вземе и мисля, че ще е много чаровно.
Българските клюкари упорито държат, заради ето тази снимка в това списание, което излезе на 2ри.
Обаче това е стара снимка от предния път, тук е с лилавото палто и червената рокля, цветовете на организацията която посети.
Няма как преди седмица да е изглеждала така

А сега вече да е в 6 месец така

Това списание я спряга за бременна  през два месеца с момиче.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 09:33 от daviz

# 237
Добро утро!
Допи ми се джин с билки, но е рано още, нека поне 17 часа стане...Joy
Мегън ако е в 6 месец, значи добре го крие. На последните видеа беше като фиданка.

Гафът на семейство Кеймбридж е сериозен, само си представих това да беше Хари. На какво щеше да е подложен....Scream

# 238
  • Варна
Да, да, четох ги. На много места се споменава точно ръката на корема. Явно вече й е запазена марка.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 09:56 от HighSpeed

# 239
  • Някъде там
Роклята на Софи.

Кралица Соня се среща със студенти по литография.

Много силна жена е Соня.
https://www.instagram.com/p/CHGDbC4pAp2/?igshid=19e78dyc3ikzg

Общи условия

Активация на акаунт