Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 994
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде там
Ако в Люксембург нямат задължителни маски, не виждам проблем.
Имат и не само това. Набутани са един в друг и прочие.

# 211
Зара и Питър Филипс като деца с родителите си

# 212
Ако бяха под карантина, не виждам как няма да го съобщят, а инфо имаше единствено за него. А това че си е дал 7 дена почивка не виждам какво доказва - самоизолацията продължава малко повече, даже двойно. Нито гафът с раздаването на храна обясниха кога е бил. Изобщо отказаха коментар, което е тотално необяснимо и поставя само въпроси. Да не говорим, че и преди да прояви симптоми най-вероятно се е срещал с хора не само от домакинството му. Как и дали изобщо са разбрали за състоянието му, след като не бе съобщено също е неясно, но по-скоро мисля, че не, защото тогава тая новина щеше да гръмне още тогава.

И накрая една хубава Летисия в красива рокля

# 213
Ами не знам защо трябва да съобщават, че Катрин и децата са били под карантина, ако са били.
Аз си мисля, че е излязъл в карантина на/около 9 или тогава е усетил симптомите, щом по това време е спрял разговорите.
Пак казвам - раздаването на храна може да е било в началото на месеца.
Иначе и аз искам да дадат подробности от Двореца, но за съжаление няма.

# 214

На посещение в полицейски участък.

# 215
  • в сърцето на един мъж...
А защо трябва да го обявят на всеослушание? Бо Джо го прибраха, защото беше зле. Ако и на него му се беше наложила хоспитализация, и той щеше да го обяви.

# 216
С ковид или не, случайното изтърване на тази информация за мен е гаф...или мажеш като хората, или казваш на момента. Защото аз също си го тълкувам, че изобщо не е трябвало да се разбира, което ми е чудно защо...

# 217
Елизабет, Маргарет и Ан.

# 218
  • в сърцето на един мъж...
Това сигурно ли е, че е Ан? Леле какви къдрици!!!

# 219
Уилям се опитаха да го изкарат герой едва ли не, ама не им се получи на ПР-те. Болен бил, ама не искал да тревожи хората и затова мълчал. 😁 И дете в детската градина ще измисли по-достоверна лъжа. Кои за Бога са им ПР-те на Кеймбриджови? Да вземат да ги изволнят.

# 220
Така пишеше на снимката, Гея.

Папата на гости на испанците през 1982

# 221
  • Някъде там
Тя Мегата не беше убита с камъни, за радост на Сульо и Пульо, след две години на линч, за изключително безобразната си ръка на корема, та Уилям за такава дреболийка.

Новата принцеса (дъщерята на Делфин) е дарила косата си за онкоболни.

Прилика с братовчедка си и баба си

# 222
  • Варна
Какви са тия 4-5 работни дни, на баща ми теста беше готов от сутринта към 16,00 следобед. Чак пък Англия да е толкова назад от изостанала България...

Буря в чаша вода, както казах. Толкоз ще е. Отсякоха, че подробности няма да се изнасят. Каквото и да се коментира оттук нататък, все пак Уилям и семейство са под чадъра на Баба. Не е като да се внасят петиции заради него.

# 223
И на моя роднина теста излезе положителен след часове в рамките на деня. Какви са тези 4-5 дни за резултат при това в Англия и то не на кой да е.
Освен това ако си спомняте мерките в страните се променяха в движение и отначало в Англия нямаше много такива защото уж щяха имунитет да гонят и ги затегнаха когато им се увеличиха много бройките та от къде знаем в началото на април (пише, че е бил болен докато и Чарлс е бил болен, а неговият положителен тест е от 25.03) колко дни е била карантината в Англия, че Ани11 ги смята 20 дни? Пише и че Чарлс е бил 7 дни под карантина, така че и Уилям би трябвало да е бил 7 дни под карантина. За да върви коректно дискусията моля някой знаещ език да изрови противоепидемиологичните правила в Англия от края на март до края на април как са се променили и от кои дати.

# 224
Каквото и да се коментира оттук нататък, все пак Уилям и семейство са под чадъра на Баба. Не е като да се внасят петиции заради него.

То добре, че е Бети и са под бабиния чадър, защото за пореден път стана ясно колко Уили не е готов да бъде Крал. Ама така с общи усилия ще го добутат до престола. 😉

Общи условия

Активация на акаунт