Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 968
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 410
Майкъл ъф кент скромно и не скандално облечена

# 1 411
  • Някъде там
София с Росарио на разходка в Мадрид.
Лана кога беше кръщенето ? Май са го направили тайно без да ни я покажат 😉😊

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 23:22 от daviz

# 1 412
И аз не помня кога беше.  А изобщо имаше ли кръщене, не е ли малка още, не знам кога обичайно ги кръщават май на два месеца.

# 1 413
  • София
Ауууу...мислиш ли? Казаха, че го отлагат, ама не и за кога. Дано все пак я видим тази госпожица някога 🙂, интересно ми е как изглежда.
И Париж - испанките ме дразнят, едната в любимия ми град, другата в друг любим...какво правят там?

Какво ви учудва облеклото на Чарли като малък? Доскоро и Джордж така беше облечен, барабар с "момичешките" обувки, плюс дълги/къси чорапи и палто - бритиш аристокраси. Нали са по традициите.

# 1 414
Чудя се дали Чарлз е експериметирал с прически. От малък все тази носи. Пробвал ли е друга, дали е търсил други варианти? На тези години му отива, но като дете или по- млад ми е смешен.

# 1 415

Принцеса Софи е четвъртата дъщеря на гръцко-датския принц Андрю и съпругата му принцеса Алиса от Батенберг, което я прави по-голяма сестра на принц Филип на Гърция и Дания, по-късно херцогът на Единбург. Всъщност тя беше кръстница на най-малкото дете на херцога и кралица Елизабет, нейно високопрестолство принц Едуард, граф на Уесекс. Принцеса Софи за първи път беше омъжена за нацисткия офицер принц Кристоф от Хесен, от когото имаше пет деца. След смъртта му през Втората световна война тя се омъжва за принц Джордж Уилям от Хановер, от когото има още три деца. При смъртта си тя е оцеляла от втория си съпруг, седем от осемте си деца, внуци и правнуци. Научете повече за принцеса Софи от Unofficial Royalty: http://www.unofficialroyalty.com/june-26-1914-birth-of-princess- … eece-and-denmark/ (Принцеса Софи и малкият й брат Херцогът на Единбург, 1994; Принцеса Софи с родителите и братята и сестрите си, 1928)

# 1 416

И с палто-рокля като на Кейт Wink

# 1 417
Чудя се дали Чарлз е експериметирал с прически. От малък все тази носи. Пробвал ли е друга, дали е търсил други варианти? На тези години му отива, но като дете или по- млад ми е смешен.

Май не...този страничен път, който си зализва му стои ужасно. Като млад си личи каква гъста и чуплива е била косата му, чорлав по спортни мероприятия изглежда доста прилично.

# 1 418
  • Някъде там
Ауууу...мислиш ли? Казаха, че го отлагат, ама не и за кога. Дано все пак я видим тази госпожица някога 🙂, интересно ми е как изглежда.
И Париж - испанките ме дразнят, едната в любимия ми град, другата в друг любим...какво правят там?

Какво ви учудва облеклото на Чарли като малък? Доскоро и Джордж така беше облечен, барабар с "момичешките" обувки, плюс дълги/къси чорапи и палто - бритиш аристокраси. Нали са по традициите.
Ще я видим. На мен ми се искаше и хановерските близначета да видя, но те съвсем са си ги скрили.
Само красивата им майка се показва. Не че не искам и нея да виждам, ама ми е интересно на кой приличат. Руси ли са като баща си или чернокоси като нея.Или други  са конфигурациите.
Друга снимка от сесията.

# 1 419
На снимката с малкия Чарлз, Елизабет си е точно с палто (манто), т.е. връхна дреха Simple Smile Просто такива са били палтата в далечните 50+ години на 20 век: рязани в талията, разкроени, с наборчета, коланчета.

Загледах палтото на Росарио (майката с количката). Трето подобно виждаме! Явно тези развлечени и дълги до петите връхни дрехи са последният писък на модата. Харесват ми.

# 1 420
За мен сериалът Короната 1:1 е отразил настроенията и събитията в Двореца. Чарлз ми стана още по-противен. Един разглезен бъдещ крал, който от свободния си е играел със съдбата да едно невинно момиче като Даяна. Това е недопустимо. А връх на наглостта е сега Камила да му е жена и доволно наместена в Двореца. Малко съвест ако имаше Чарлз тази жена щеше да я скрие от погледите. За такива като него определението е "леке".

# 1 421
  • Майничка
Не съм гледала сериала, но пък като съвременник на историята, макар и далеч от кухнята, не бих споделила това мнение.
На първо място, не мисля, че Даяна е жертва чак толкова на Чарлз, колкото на собственото си семейство и на медиите. Едно е брак по любов, но при техния става въпрос за сделка и ако тя не е била готова да плати своята цена за това, би следвало семейството й да й разясни за какво става въпрос и да я посъветва да се откаже.
Освен това, сигурно и в кралското семейство, в т.ч. Чарлз, не са били щастливи от факта, че Даяна е налазила персонала, но й "пазеха гърба" или своя имидж, поне докато тя не тръгна да изнася мръсното бельо.
И тук вече идват медиите - така се бяха увлекли да "захранват" читателите с идеалната принцеса - пък млада, пък руса и синеока, пък добра майка, пък модна икона, пък отдадена на благотворителност, че от една страна Даяна си повярва, от друга - не вървеше някак да обърнат рязко влака и да тръгнат изведнъж срещу образа, създаден от тях. При това положение, нямаше как Чарлз да не бъде в позицията на злодей срещу "принцесата на народа", още повече, че той не беше склонен да се изповядва пред медиите, пък и не е толкова атрактивен, да си го кажем. Вече след смъртта на Даяна, шокът от новината  надделя над негативното отношение към връзката й и фиксира кранчето в позиция "или добро, или нищо", което обяснява факта, че днес тя има фенове, които едва са били родени преди смъртта й.

# 1 422
Малко за живота на Княгините Евдокия и Надежда.

https://life.dir.bg/aktsenti/krasiviyat-i-dramatichen-zhivot-na- … algarski-galeriya

# 1 423
Харесвам майката с количката.Тези връхни дрехи са много удобни и практични.
Жената с черната рокля и "изкълченото"рамо Осмата Александра ли е?Тя ми е фаворит ,но не и на тая снимка с глуповато увиснала челюст.Безидейна снимка.
Не гледам Короната,не искам да ми внушават нищо.Никой не е виновен.Даяна имаше нужда от време,в което да открие себе си преди да се зажени.Тогава или щеше да узрее и с Чарлз да имат бъдеще,или-което е по-вероятно,-съвсем да се разпищоли и да изчезне от полезрението на РФ.При случилото се обаче бракът на овдовелия разведен престолонаследник с официалната му любовница беше единственият начин да сложат точка на драмата и проработи.На цената да не седнат на трона,според мен.

# 1 424
  • Пловдив
Едно е брак по любов, но при техния става въпрос за сделка и ако тя не е била готова да плати своята цена за това, би следвало семейството й да й разясни за какво става въпрос и да я посъветва да се откаже.
Освен това, сигурно и в кралското семейство, в т.ч. Чарлз, не са били щастливи от факта, че Даяна е налазила персонала, но й "пазеха гърба" или своя имидж, поне докато тя не тръгна да изнася мръсното бельо.
Да де, както е било винаги - мъжът, кралят, принцът може да си чука която си поиска, даже това го прави мъжествен и го издига в очите на народа, а жената трябва да е вярна, скромна и търпелива, да мълчи и да понася забежките на мъжа си и да ражда законни наследници.

Общи условия

Активация на акаунт