Звездни компромати - Ноември'20

• 231 366
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 005
Принц Чарлз сега е по-хубав, отколкото на младини.

# 1 006
Не бих използвала този епитет.

# 1 007
О, аз спрях да гледам Отчаян живот много отдавана, даже и клиповете не им зяпам вече, от ИГ се информирам. Направиха си някаква платформа, Имам човек се казва. Очаквах го де, след като не им потръгна агенцията с Патканови, а не вярвам чак толкова да са успели с Ютуб канала, нали от нещо трябва да се издържат все пак 😁

# 1 008
Уф аз Тея я засякох в една болница, бях в напреднала бременност, а тя - в ранна бременост. Много надута. От тогава не я харесвам 😏 И не им гледам видеата 😂 пък и за какво да си губя времето

# 1 009
Много нелепо! Мари си пуска голи снимки, а Стефан ги е харесал.

# 1 010
Е, не пречи да ги хареса. Тя затова ги е пуснала да ги харесват. Wink
Само че на това момиче не му отиват голите снимки.

# 1 011
Е, не пречи да ги хареса. Тя затова ги е пуснала да ги харесват. Wink
Само че на това момиче не му отиват голите снимки.

Същата като майка си. За Гала последното нещо, което мога да кажа е, че е секси, привлекателна във физическо отношение. А не е като на се беше пънала с разни фотосесии в списания и т.н.

# 1 012
Мис България по БТВ сега. Как може бе, как може ... ?

# 1 013
  • Варна
На мен ми харесва Мари, има различно излъчване.
Е, пуска някои по-провокативни снимки, но е разбираемо на тази възраст. Като цяло ми изглежда добро дете, дано съм права.

# 1 014
А преди 2-3 години Гала се хвалеше колко консервативна била Мари.

# 1 015
Била е малка. Сега "порасна". Wink

# 1 016
Агилера
Скрит текст:

# 1 017
Абе не е лесно да си дъщеря на Гала и да живееш в сянката й. Като млада беше красавица, сега също изглежда перфектно. Как иначе да изпъкне Мари?

# 1 018
  • Rock & Roll feeling ...
Признавам си, че веднъж ме е инфлуенсна Наумшоповата жена обаче 😁 Мари някак си не я приемам сериозно.
И мен. С една "отвара" за коса. А теб?
И Пепето ме е инфлуенсвала, с едни яки четки за зъби. После и Пеканчовците ги промотираха и аз съвсем в тоя кюп се натъкмих. Доволна съм, обаче.

Мари има излъчване, различно от това на майка си, дори по-силно бих казала.
Не е нужно да се пуска по гол г*з, за да я намине. Облечена също може да привлче вниманието.
За мен кифлеенето й е личен наклон на база комплекси.

Платформата на Тейчеви е яка и има смисъл. Теа я харесвам, Наум - нищо не буди в мен.

# 1 019
Много нелепо! Мари си пуска голи снимки, а Стефан ги е харесал.
И на мен ми се стори така когато видях същата реакция на Момоа на снимки на Зоуи. Че тогава още го харесвах, но след това и някои други изяви и не измита коса и ми секна ентусиазмът.
Знам ли, сигурно ние сме консерви.

Общи условия

Активация на акаунт