Звездни компромати - Ноември'20

• 231 162
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 635
За пръв път чувам това момиче да говори. Ами, хареса ми.
Чувствала съм се като нея... Сама, без подкрепа или поне не такава, от каквато имаш нужда. И стигаш до хапчетата и избухването, да.

# 1 636
  • Rock & Roll feeling ...
А някои може ли да преразкаже, преди края който хванах, какво е казала?
Коментира ли килограмите, фотошопа и нещо конкретно за връзката им?

# 1 637
Аз го разбирам това с килограмите и фотошопа, искаш да му покажеш че си секси, след като не дискретно е бил с други мацки ,доста фит, доколкото видях. Не казвам, че е нормално, но просто реакция на тормозена жена. https://www.instagram.com/p/CFsyArFJVjj/?igshid=1vmpfrpu11ta2 да види Кристина Агилера, на която приличаше в началото. Смени си мъжа, дебела е и и дреме на таковата.

# 1 638
Алисия в Събуди се :

Скрит текст:

[\spoiler]

Не прилича на себе си .

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 19:59 от Veracruz

# 1 639
Хареса ми Андреа.
Не знам дали има друг до нея. Но тя все още обича Кобрата. Може би винаги ще го обича.

# 1 640
Призна, че е имала проблем с килограмите, но го каза мимоходом и го обяви за следствие на другите й проблеми. За нещата, които беше писала за Кубрат лятото, каза, че съжалява и е била много гневна, наранена и затова е избухнала. Даже на въпроса за онази снимка, на която уж беше бита, й стана много неудобно и помоли да пропуснат въпроса.
Каза, че са имали много години връзка и от това й е тежко, почувствала се е предадена. Разплака се, когато Мон Дьо й каза, че на тази последната рекламна снимка с Кубрат изглеждали като едно време, щастливи.
Сподели, че е пила хапчета, ходила е на "психиатри", "психолози" и когато е научила за изневярата му, карала много бързо колата и минавала на червено. Не се е чувствала подкрепена от Кубрат, когато е започнала да се чувства зле психически. Чувствала, че се е изгубила и не знаела коя е. Когато е била на върха на кариерата си, е била "робот" и е работила нон-стоп. Явно това е оказало влияние.
За случката с Джени Суши каза, че е било още едно допълнение към "началото на края", било й е обидно, но избрала да го подкрепи, защото целият свят го нападнал.
И каза, че причината за проблемите им било разминаване между тях заради славата, която ги е променила. Поне аз така го разбрах.
Каза и че към днешна дата има добри отношения с Митко Димитров и обсъждали съвместни бъдещи проекти.

P. S. Лично мое мнение - не мисля, че това с килограмите е само заради Кубрат. Тя е фолк певица все пак, гледат ги под лупа, а и в този жанр "трябва" да си много секси и със страхотна физика. А и нашите жълти медии и коментарите на хората наистина са повече от жестоки. Още една болна тема в нашето общество - килограмите. Много ясно, че ще скача като ужилена, ако някой я зачекне на тази тема и ще се опитва да го прикрие, ако е неуверена и е имала тези проблеми.

# 1 641
Кристина Агилера също е споделяла че килограмите са били част от договора, също и русата коса. И когато се отървала от едната си компания първо си боядисала косата, просто за да се почувства добре.

# 1 642
Ами да, сигурна съм, че има такива изисквания. За Бритни има теория, че бебешкият й глас всъщност е измислен, за да се продава като лолитка и сладко момиче. А реално гласът й бил по-силен и съвсем не толкова лигав и детински. Не знам дали е вярно, де.

P. S. И Преслава сигурно е страдала толкова от коментарите за фигурата си, щом преди години толкова отслабна и е разказвала как отбила от пътя, за да не припадне зад волана след гладуванията, на които се е подлагала. Ивана също, тя си призна точно при Мон Дьо, че не се е чувствала добре. Но това си е цената и на славата.

# 1 643
О , аз съм слушала видеа с гласовия диапазон на Бритни . Това е истина, не теория. Кристина си остава с гласа, Бритни лолитката.
Затова евала на Адел, че явно не се е поддала на такива манипулации.

# 1 644
  • Rock & Roll feeling ...
Криво-ляво е признала, че има психически проблеми.

Според песните на Андреа, тя знае за кривванията на Пулев, които не са 1 и 2. От 2016 има песни, в котио пее, че мъжа е боклук, на нищо я прави, но е те на - тя още е с него.
Не вярвам на историята, че става дума за една изневяра, че е разбрала и това я е съсипало.
Според мен става дума за системно психическо насилие, а тя от своя страна няма силата и доблестта да пусне мъчителя.
А Пулев, очевидно има различно светоусещане, толкова ли няма куража да сложи край на тая връзка и да спрат тия терзания. Хем й ходи по г*за и се правят на щастливо влюбени, при положение, че от години не са, хем й говорел зад гърба,че е луда и не може да се отърве ( пак тя го е признавала и съм склонна да вярвяам ) .

А за това с килограмите, Андреа винаги е била направо кльоща. Никога не е варирала и това още от когато си беше Теодора. Вероятно пие антидепресанти, а от тях силно се пълнее. Мой съсед от 80 кг мъж стана 130 за година, заради антидепресанти. Андреа просто има емоционално-психически проблеми. Нуждае се от обич, подкрепа, трезвен акъл около нея, който да я държи далеч от фейсбук и инстаграм и в реалния свят я хване за ръка и като малко детенце  да се погрижи за нея, обгръщайки я в стабилност и бдейки над нея.

# 1 645
  • софия
Новата приятелка на Адам Ламбърт 😊
Сладкишче 😂
Скрит текст:

# 1 646
Възможно е, да. Аз като им гледах снимки от началото на връзката, ами че той изглежда много смотано и не е никакъв красавец. Не, че тя няма пошла визия, ама е изглеждала като готината мацка в тея среди, а той един смотльо. Трябва да е благодарен, че го е харесала.

# 1 647
Адам какъв чичо е станал.
Кубрат в началото изглежда като излязъл от Столипиново. Доколкото знам нейното семейство го е подпомагало.

# 1 648
Изгледах интервюто, искрена ми се видя и добродушна. За психически проблеми според мен е силно да се говори. Очаквала е подкрепа от близък, защото е давала такава, вместо това получава измяна в труден етап от живота ѝ, кариерата ѝ пропада, как да се чувства? Работата и дома ти са разбити, нормално е да не е ок. За мен това са паник атаки. Понякога се получават, когато проблемите станат по-големи от теб самия, ти нямаш контрол над ситуацията, а трябва да носиш кръста от последствията. Мисля, че е “добро хлапе”, но и оставам с убеждението, че тоя продължава да я манипулира. За Димитров... преди време някой беше изказал мнение, че певиците, които се връщат про него умишлено ги смачква. Нямам идея дали е така, не следя музикалните компании, но ѝ пожелавам от сърце да е здрава и щастлива.

# 1 649
  • София
Добре говори ,но някак е вяла ,подпухнала, като и гледам стари кадри ми е мъчно. Там сияе, много хубаво излъчване, слънчево.  Сега едва мрънка. Визуално не ми харесва изобщо сега.

Общи условия

Активация на акаунт