Звездни компромати - Ноември'20

• 231 179
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 620
Добре, че наш Веско не се боядисва. Joy Той май имаше Ковид, оздравя ли?

# 1 621
За Стенли разбрах, че е ок, но за Веско не съм чула нищо.

# 1 622
Интервюто с Андреа май така и не беше излъчено, няма и да се излъчи.
Чудя се само дали не е излязла достатъчно слаба на монтажа и комплексите са ѝ толкова големи или Кубрат е такава сила, че да спира и сваля интервюта по телевизията.
Вече май и анонса е свален от интернет. В профила ѝ пък е пълна тишина - няма срамотии, които да се развяват, няма селфита, няма нищо.
Попаднах на анонса преди дни и беше нещо от рода на истината за отношенията с Кубрат, килограмите и защо се стига до това да си посегнеш на живота.

# 1 623
  • Варна/Амстердам
Преди малко анонсираха, че Андреа ще гостува на Мон Дьо, така че предполагам ще го излъчат. Simple Smile

# 1 624
  • в 1001-та нощ
Цвети на Криско
Скрит текст:

Защо на много селфита си вдигат свободната ръка?

При някои телефони има жест с ръка за снимане. Ако нямат навика да си свалят ръката докато тече таймера - на снимката ръката остава вдигната. Има време да се свали, въпрос на навик е.

# 1 625
  • In The Middle Of Nowhere
На стори в профила й мисля, че имаше кадър на който беше много одялкана като на нейните си снимки. Не  се съмнявам,  че това й е било голямо изискване.

# 1 626
Емануела във VIP brother типично по скорпионски им разказа играта, дори актьора когото изманипулира в тоалетната..аз толкова го харесвах преди това, такъв плазмодий да излезе, думи нямам.

# 1 627
В момента върви предаването с Андреа по нова .

# 1 628
Аз не мога да се логна, разказвайте.
Андреа, go girl, разкажи всичко както си е и го смачкай този! Намери си момче което ще харесва дебелия ти задник и целулит, помага. И просто ще си купуваш дрехи за твоята фигура.

# 1 629
  • София
Тоцка се е появила на хоризонта с нови снимки на Бести. Струва ми се, че вече косичката му потъмнява и не е в челната класация на най-русите.https://www.instagram.com/p/CH46mRTJOUL/?igshid=1etzddhwdmr1g

# 1 630
На мен ми хареса Андреа, даже ме трогна и поплаках. Беше й трудно да говори, но браво за смелостта. И браво, че популярен човек говори за душевно здраве, че то в нашата родина тая тема още поне 50 години ще е табу.

# 1 631
Да си призная, Андреа ми беше любимка едно време в апогея на кариелата й. Не съм фен ва жанра й, но е невъзможно да не попаднеш на някой профил или статия. Харесваше ми, че се стараеше страшно много и дори в чужбина много я харесваха. Имам позната, която ходи по разни концерти на фолк певици и винаги е казвала, че само тя прами фурор и мащабни концелтни изпълнения. Като певчески умения не мисля, че блести много, ама си имаше публика. Харесваше ми, че не се излагаше по интервюта, винаги беше премерена и не се забъркваше в скандали.

Емануела, на живо е много красива, виждала съм я няколко пъти. Иначе е страшно зле. Голяма излагация е почти винаги по интервюта. Grinning

# 1 632
  • Rock & Roll feeling ...
Аз хванах края. Не искала да говори за личния си живот ( ами защо си отишла при Мариян, като се знаят какви са му интервютата ?! ) Ако била Господ, щяла да каже " Защо я създадох толкова луда" . Лудичика си е. Чехов бил казал, че човек е това, което вярва, че е, тя искала да е добра. Ако е песен, щяла да е " Ако си дал " .

Само от това, което хванах, мисля, че яко е изплискала легена.
Дано в по-ранен етап в интервюто има откровенност и има отговори. За връзката, за килограмите, за малумщината с фотошопа. И има откровеност, това би ме спечелило.

# 1 633
Андреа изглеждаше добре и беше искрена на интервюто. Направо ми хареса.
Снощи гледах по БНТ1 Деси Тенекеджиева, изключително добре изглеждаше, без нито една бръчка, свежа и с ремонтиран с мярка нос. Не бих ѝ дала почти 50г.

# 1 634
Това за личния живот се отнасяше към въпрос за сегашното й положение. Мон Дьо намекна, че и тя, и Кубрат имат нови връзки, но тя каза, че още е рано да говори за това. Май така каза.

Общи условия

Активация на акаунт