Звездни компромати - Ноември'20

• 231 173
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 665
После му е пораснала работата и стана голям мъж. Б*клук. Браво на Андреа за смелостта да говори за проблемите си. Вярвам, че ще се оправи.

# 1 666
София Вергара и Джо имат годишнина днес.
Симпатяги са, особено той Grinning

# 1 667
  • Брюксел / София
Според мен, Андреа е смазана психически от Кубрат. Имала е кариера, работила е 24/7 дълго време. В един момент напуска Пайнер, кариерата й тръгва надолу и Кубрат решава, че вече е прекалено обикновена за да бъде негова приятелка. Като прибавим, че й е изневерявал и тя е знаела какво друго да се случи?! Просто е напълняла, ситуацията с кариерата й е лоша, остава й връзката с Кубрат, а тя се разпада... Нищо фрапантно, но когато си във филма, явно е трудно да излезеш без помощ. Има нужда от помощ, дано да я е потърсила. Смятам, че трябва да се откъсне от Кубрат и да прекрати всякакви отношения с него. Очевидно, още го обича и с този филм - поддържане на отношения тип “само приятели” не си помага...

# 1 668
Е, добре, но това са нормални житейски ситуации. Всеки ден много жени се сблъскват с изневяра и предателство от мъжа си. Дори без да са се кълчили на подиум преди това. Тоест Андреа има сигурно повече кандидати от тази жени. Всички  се справят и продължават, много от тях и с деца. Не го разбирам аз такива трагедии за един мъж.

# 1 669
  • Брюксел / София
Е, добре, но това са нормални житейски ситуации. Всеки ден много жени се сблъскват с изневяра и предателство от мъжа си. Дори без да са се кълчили на подиум преди това. Тоест Андреа има сигурно повече кандидати от тази жени. Всички  се справят и продължават, много от тях и с деца. Не го разбирам аз такива трагедии за един мъж.
И аз не го разбирам, но хората са различни. Освен това 13 години са дълго време... Знам ли защо прави такава драма от обичайна житейска ситуация: липса на зрялост, недорасла е, глупава е, липса на самочувствие и грешна самооценка... - всичко това накуп!

# 1 670
Според мен тя още не се е измъкнала от този си "ад".
Фактът, че комуникират, поддържат отношения и снимат фотосесии заедно, на мен ми говори, че на нея и е трудно да се отдели от човека с когото е била толкова години, а на него му е удобно да я държи около себе си и да я манипулира. Тя се опитва да се докаже като секс бомба в инстаграм, а той като примерен мъж с морал и ценности.  И двамата са лицемерни и с маски, които обаче един ден напълно ще паднат, защото не се издържа психически на това.
Както някой преди това беше описал тези отношения и живот - токсични са. Токсични, нереални, натоварващи и съсипващи.

# 1 671
Съчувствам и на Андреа. Макар и да не съм попадала в подобна ситуация се поставям на нейно място. За едно е права със сигурност. Много добре определи двата типа отношение към нея. Съжаление и злоба. И тук коментарите са точно в тези две категории.

# 1 672
Към всеки човек, изпаднал в трудна ситуация се изсипват тези два компонента. Това поне е сигурно. Но има и много разбиране и човещина. Тя си избира накъде да тръгне и на чии коментари да обърне внимание. Няма човек в трудност, който да в одобрен и признат от всички. А при нея наистина е бял кахър, да си гледа живота - никой не й пречи.

# 1 673
  • в 1001-та нощ
Тя е проектирала цялото си бъдеще и мечти въру него. Губейки него - тя губи всичко, в което е вярвала. Не е до единия мъж ... а до очакванията, желанията, надеждите ... които тя проектира върху него.  Затова се чувства ограбена, и не иска да го пусне. Не иска да си пусне "мечтите, проекциите".  А и публичността допълнително тежи. Не е да си го преживее тихо с приятели, шуми се навсякъде.

# 1 674
# 1 675
И въпреки всичко проължава да се прави на анимация в социалните  мрежи. Да кажеш, че кариерата и е уауу. Ми не.

# 1 676
Аз не мисля, че е съжаление. Поне аз никога не съм съжалявала някого, а съм изпитвала емпатия за ситуацията, в която е попаднал. Емоциите ни правят хора, човешко е. Никой в този живот няма да ти постели червения килим и да ти каже минавай. Някой потребители пишат “фенове”, какви фенове, тя да не пя на това интервю. Правете разлика, когато човек застане срещу вас с личноста си или с професията си. Второто може да не ви харесва, но за първото трябва да притежаваш човечност поне да уважаваш чувствата му.

# 1 677
  • Rock & Roll feeling ...
Ето и линкове към обсъжданите предавания в темата.

Гостуването на Алисия - https://www.youtube.com/watch?v=o_axBLn9ojo

И Мария И. в "Търси се" :

част 1 - https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-marija-i … tova-1-chast.html

част 2 - https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-marija-i … tova-2-chast.html

# 1 678
Изгледах и аз най сетне Андреа и си поплаках, абсолютно дежа вю имах.
Мацка, горе главата, ако трябва терапия- ще ходиш, не е срамно. Приятелки, партита. Детокс от социални мрежи също помага, да не го гледаш постоянно с коя и къде се мотае, виждам че разни пачи още я дразнят и пускат стари снимки, на които той е с други жени, това е убийствено. Който не е имал връзка с токсичен мъж няма как да го разбере. Това не е като да те удари и да си тръгнеш. По лошо е.
Ако четеш тук- има мъже, които ще гледат дебелия ти задник с обожание и ще си падат по малките ти лудости. Просто тоя чвор не е бил твоят. Тези неща с приятелството просто забрави. Майка ми вчера по повод моя токсик ми каза- ти май ще се върнеш заради него като слушам какви ти го говори. да бе да, отишла съм на майната си да избягам и ще се върна...да не съм се намерила на улицата. Игнор, горе главата, приятелки, терапия....успех Heart Хубава си Heart

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 06:04 от A_Joker

# 1 679
Само мен ли ме впечатли толкова, че Андреа индиректно призна за физическо насилие от Кубрат спрямо нея ?! Ако не беше така, щеше да го каже, защото публикуваната снимка е сериозно обвинение. Фактът,че предпочете да замълчи сега , е достатъчно красноречив според мен..

Общи условия

Активация на акаунт