Звездни компромати - Ноември'20

• 231 161
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 680
Хм, аз го разбрах по коренно различен начин. Че снимката е колаж и от срам не иска да го обсъждат.

# 1 681
Е в случай, че отрече, признава, че е пълно куку-руку, защото ако синините не са от него, то са от грим или естетична корекция на устните. Но снимката бе качена с намек, че са от него, точно във вихъра на скандалите им.

# 1 682
  • Sofia
Тоцка пак с нейните тиради,само те са влюбени и имат дете...
Скрит текст:

# 1 683
Според мен можеше да каже, че не й е посягал физически, но не й се коментира това със снимката или нещо подобно. Защото такива неща не се поднасят просто ей така без последствия. Колкото и да е откачена, ми се струва по-вероятно да е истина , т.е че едва ли ще клевети толкова  долно.

# 1 684
Приятелките.

Скрит текст:

# 1 685
  • София
Според мен не е фотошоп снимката с устата, нали някой ги беше снимал с Моника в Пирогов, чакащи пред кабинета на полицията.

Скрит текст:

# 1 686
Ако пък наистина е ударил, направо да го съди. Аз го гледах пак сутринта заради този момент детайлно, но не мога да преценя защо не иска да говори за това. И да е  обвинила без да има нещо пак я разбирам. Може пък да е била метафорични снимка, защото те така действат макар и да не те удрят. Като каза че е карала на червено, Аз не съм шофьор но съм скачала от колата му на околовръстното в Слънчев бряг, в пиков сезон и час, и съм тичала между колите като луда, как не ме утрепа някой. Способни са дотолкова да те изкарат извън нерви. Разбирам като нормален мъж да каже - виж, сгреших беше просто секс, или нещо от рода. Те отричат и те изкарва луда и в един момент и започваш да се чувстваш наистина такава. А ти го усещаш по кожата му по начина по който прави секс, след изневяра винаги един такъв извинителен тип секс. Моят пък беше и толкова зле технологично, пръстови отпечатъци на телефона и какво ли не, а понеже не вижда добре а по едно време му помагах в бизнеса, ми дава телефона си да видя някакви снимки в галерията, виждам че последната снимка е на някаква разчепатена пред огледалото, време в което ми каза че си чати с клиенти и наистина на мен ми се скъсва з****** от работа. Просто Ако видите такива- бягайте с 200.

# 1 687
Ау, че ми стана гнусно от снимката с голия задник върху металния медицински стол в чакалнята.

Имам приятелка, която е в ситуацията на Андрея. За съжаление това остава за цял живот. Непрекъснато следене на бившия, подозрения, самообвинения и упреци, че го е загубила. Дори създаването на ново семейство не помага. Тя трябва да се откъсне напълно от тази среда, да спре да пее, да замине в чужбина, да започне свой бизнес, да забрави това, което е била. Само така ще се спаси. Иначе ще е едно мъчение и за двамата.

# 1 688
За първи път виждам снимката на Андреа и Моника в районното. Странна й беше реакцията в интервюто - и аз не разбрах, от срам, че е лъгала ли не пожела коментар или да не навреди на Кубрат.
А той защо не я остави да продължи живота си и само й мъти водите, като я наобикаля и й се прави на приятел? По тоя начин, кога ще й мине? Никога. Да не би тя да има мноого за разказване и той от страх да не бъде изложен пред обществото, да й играе по тънките струни? На Кубрат му е много важно да е и шампион и велик и достоен българин.

# 1 689
  • Rock & Roll feeling ...
Реално погледнато, братя Пулеви се правят на големи мъже.
Но питам аз, кое е мъжественото да имаш деца и жена и да бъркаш под поличката на Лияна?
Малкият Пулев показа, че няма елементарни разбирания за респект и достойнство. Камо ли мъжество, за което се бият в гърдите и двамата. Големият, не знам какви ги е вършил, но навярно има сходен манталитет.
Ами и чата който излезна с малкия и няколко часа по-късно цъфна с жена си, като една щастлива семейна двойка.
Яка шизофрения има там. И отсъствие на всякакви ценности. Всичко се свежда до физическа сила. Баща им хубаво е бил начетен човек, искал синове, шампиони, но е трябвало да ги научи, че физическата сила и надмощие без  ценностна основа е пробита лодка.

Не харесвам Андреа, но намирам за много тъпо, да се наложи да се откаже от целия си живот, само заради  положението, в което я е поставил един мъж. .... Ужасно е.

# 1 690
Извинявам се, но колко начетен и интелигентен да е един боксьор? В главите им е втълпявано сутрин, обед и вечер само бокс и нищо друго. От рождението им, пътят им е бил начертан.

# 1 691
  • София-в сърцата на моите деца
Извинявам се, но колко начетен и интелигентен да е един боксьор? В главите им е втълпявано сутрин, обед и вечер само бокс и нищо друго. От рождението им, пътят им е бил начертан.
Да не говорим и колко бой е изял по главата си от партньори!  БратяПулеви имат нещо сбъркано в ценностната им система!Уж патриоти , а ползват жените си за боксови круши! Отдавна не съм им фен! Да ги бият!

# 1 692
Бих отишла на мача декември, само за да видя как Джошуа му размазва самодоволната мутра. Като помня колко го защитавах преди мача с Кличко, даже си мислех че има някакъв шанс срещу него. Но то са различни вселени просто. Той даже дълго го остави тогава, можеше да го размаже за секунди, но от респект към хората платили билети...

# 1 693
  • София
American Music Awards:

Дженифър Лопес
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Доджа Кет