Звездни компромати - Ноември'20

• 231 164
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Сара Джесика Паркър (чехличките Bowtie)
Скрит текст:
Принс Джаксън
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Бен и Ана
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Елън Дедженеръс и Порша де Роси
Скрит текст:
Софи и Джо
Скрит текст:
Кит Харингтън
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:

# 1 696
Какво му е на Уикенд, що е бинтован така?

# 1 697
Рекламира нова песен/ албум.

# 1 698
Шон Мендес защо е пуснал тази мазна косичка, много ми е женствен нещо? Нежничък...

# 1 699
Венсан Касел има рожден ден днес. Роден е на 23.11.1966 г.
Скрит текст:

# 1 700
  • У Диспансера ...♥♥♥
Известни българи за благотворителен календар в помощ на бездомните кученца.
Виждам Петканова, Врачански, Люси, Диляна Попова, Азис, естествено къде без Джеферович, Николета, Папи Ханс, Иво Аръков.
Скрит текст:

# 1 701
  • Варна
Аман от голотия! Кой е автор на тази гениална концепция?

# 1 702
Какво ли е намерила Андреа в Кубрат ми е напълно непонятно. Изключително противен физически. Грозен човек. Както разбирам от всичко изписано не само физически. От друга страна тя пък ми е много симпатична. Независимо млада, слаба, пълна , подпухнала и всичко което се изписа и за нея, пак е в пъти по-красива. Какво се е захванала за тоя шибек? Та и да търпи какви ли не унижения. Не е на 18 години, та да е пък чак толкова влюбена. Странно ми е такова поведение от жена в нейния възрастов диапазон. Мъже с лопата да ги ринеш. Както и жени. Няма незаменими хора.

# 1 703
Когато се е влюбила в него е била сигурно под 20. И си е представяла, че ще остарее с него, ще създаде семейство. Това не са бели кахъри. Това е голямата й любов, най-вероятно.

# 1 704
Голотата в случая я намирам за доста неподходяща.

Андреа някой я лъже, че няма живот след 35.
А тогава е най-сладко хубавите неща да са осъзнати.

# 1 705
Този календар е пълен абсурд и е направо противен! И д деца, лишени от родителска грижа или дечица, които са болни очаквам да се снимат така!!! Бива ли подобна гавра!

По темата за Андреа: Тук прочетох за интервюто. Нито една нейна песен не знам и като цяло само , покрай темата съм се информирала за живота й. Изгледах интервюто и ми стана много болно, че е минала през много тежка душевна криза. Дано намери сили да преодолее токсичната връзка с оня дебил и да намери наистина човек, който ще я обича, цени и подкрепя. Приятно ме изненада как говори и си личеше, че е много, много откровена. Аз на нейно място бих ревнала (още се сещам как съобщих на шефа ми преди години, че се развеждам - дет се вика бях прясна булка с детенце на 3г ... на средата на изречението се разплаках).
Изключително тежко е да изпитваш носталгия по нещо, което никога няма да се случи. Дано намери сили!

# 1 706
Не е до възрастта на Андреа. Тези мъже те убиват като жена. Ето че и тя каза като я питаха дали е можела да промени нещо, че трябвало да бъде повече жена. Ти играеш бойна мацка, за да имате повече време заедно и да имате по-добър стандарт, и в един момент той се хваща с някакъв кифльоч. Аз макар да се виждам с много мил мъж в момента, много да си говорим, много да съм му  интересна, в момента, в който му звънне телефона или получи съобщение -aз полудявам, мислейки че е поредната разпоретина, маскирана като клиентка. Сега покрай изолацията няма терапии, само онлайн, аз много искам да си продължа моята, защото не мога да проектирам върху всички следващи мили мъже този токсичен мъж.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 16:34 от A_Joker

# 1 707
Вижте какво ми изпратиха, беше ми смешно да го гледам - със спрян звук естествено :
Андреа и Кубрат в клип https://youtu.be/PJur_Tf4CX8

# 1 708
Известни българи за благотворителен календар в помощ на бездомните кученца.
Виждам Петканова, Врачански, Люси, Диляна Попова, Азис, естествено къде без Джеферович, Николета, Папи Ханс, Иво Аръков.
Скрит текст:

По принцип подкрепям подобни инициативи, обаче снимките са много депресиращи, на всичко отгоре са снимани хора, които нямам желание да гледам цял месец голи.

# 1 709
Извинявам се, може ли линк към и интервюто с Андрея 🤔
Връщах се назад в темата, но явно нещо пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт