Звездни компромати - Ноември'20

• 227 903
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 100
Беше се хвалила, че Джей Ло й е клиентка.

Може би с това? Joy
Скрит текст:

# 2 101
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Тя, Соня Васи си е останала в миналото. Гледам все още плете боклучета на една кука и публикува снимки на Криип/Нейкед

Как се казваше онзи член на групата, който също емигрира в Щатите? Поправя стари пиана. Много е готин дори и на възраст вече.

Редактирам се - Васил Ананиев -
Скрит текст:
"Соня ме хареса от пръв поглед и искаше да сме заедно, преследваше ме и постоянно беше отгоре ми. Проблемът обаче бе, че аз бях влюбен в гаджето си Маги Желязкова, която остана в София. Един ден на Соня й писна и ми каза:

"Ти или ще спиш с мен, или си взимай чукалата и се махай". Бяхме в леглото, скочих рязко, отидох до банята, погледнах се в огледало и реших да остана с нея", разкрива Ананиев

Соня Васи в ролята на Леонсио и Васил Ананиев в ролята на Изаура.
JoyJoyJoy

Аз само не разбрах за Маги Сидеров ли иде реч и какво е правил този в едно легло със Соня, щом тя тепърва го е принуждавала към сексуални взаимоотношения Thinking

# 2 102
Той се беше регистрирал в бг-мама, за да обясни каква е истината, обаче няколко пъти го триха и се отказа да пише.

# 2 103
Соня Васи само бях чувала за нея, докато не я видях в Music Idol (не помня коя година беше изданието). Тогава учавстваше и Мара дамата а.к.а отварачката. Постоянно я нападаше дамата поради някаква причина за щяло и не щяло. В някои моменти чак ми дожаляваше за Васи. Държеше се доста възпитано и с уважение към участнииците. Обаче наша Мара постоянно контра беше....и то по доста груб, селски начин. Язък че я даваха да слиза от бентли в рекламата на предаването.

# 2 104
Да му дадем още един шанс? Някой ще го покани ли в нашата тема?

# 2 105
Той се беше регистрирал в бг-мама, за да обясни каква е истината, обаче няколко пъти го триха и се отказа да пише.

Вярно, че беше писал. В отговор на някакво предаване за българите в САЩ, където го бяха представили като неудачник, който е смукал пари от С. Васи, а накрая, когато тя го е разкарала, се обърнал срещу нея.

# 2 106
Пропуснала съм драмата тук. Кога е било това?

# 2 107
  • Пловдив

Вярно, че беше писал. В отговор на някакво предаване за българите в САЩ, където го бяха представили като неудачник, който е смукал пари от С. Васи, а накрая, когато тя го е разкарала, се обърнал срещу нея.
Боже! И аз се смятам за клюкарка! А това съм го изтървала! РАЗКАЗВАЙТЕ!

# 2 108
Това е предаването https://nova.bg/accents/view/2016/01/31/11010/%D0%BC%D0%B8%D1%80 … D0%B2%D1%83%D0%B4

Тук е преразказано сбито за него и Соня Васи https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/gadzheto-na-sonya-vasi-tya … a_news390171.html

През 2016 г. не съм писала във форума, така че явно или е било повтаряно по ТВ, или историята е била претопляна от някой сайт след 2018 г.
В гугъл намирам, че е бил обсъждан в темата през юли 2018 г., което съвпада и с моите спомени.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:55 от EmmaT

# 2 109
  • Sofia
Красив мъж, но с излъчване на слабохарактерен.
Наталия пиарката, която споменахте по-назад беше в моя випуск в училище,  страшна натегачка, нямаше по-амбициозно и надменно същество от нея.

# 2 110
Боже! И аз се смятам за клюкарка! А това съм го изтървала! РАЗКАЗВАЙТЕ!

Да, във връзка с предаването беше. Не били представени нещата, така както са били, ама и той тогава бил ядосан на Соня Васи, и затова се бил изказал негативно за нея. Даже 2 пъти писа през известен период, ама цензура Simple Smile Когато писа последно, мисля, че се беше върнал да живее в България, та имам подозрения, че успешният бизнес със стари пиана е бил представен като по-успешен, отколкото е.

# 2 111
Може би защото половината футболисти от българското първенство бяха позитивни или под карантина. Trollface

# 2 112
Аз пък сравнително наскоро научих, че Васи била една от официалните любовници на Васил Илиев. Даже няколко месеца преди смъртта си й превел по сметка десетина милиона долара,  с които е планирал след своеобразна емиграция в Щатите да започне "на чисто". Впоследствие Жоро Илиев отива до Ел Ей и си прибира имането обратно. Може да са клюки, нямам идея, в поредица от книги на Надя Чолакова четох.

"Огнен звук" ли се казваше бандата на Васко Ананиев? Беше от първите секс- символи в Бг. Красавец!

Наталия пиарката, която споменахте по-назад беше в моя випуск в училище,  страшна натегачка, нямаше по-амбициозно и надменно същество от нея.

Отвратително надменно същество беше. Потвърждавам с две ръце, два крака и 20 пръста тотал.
Карен, явно сме учили в едно и също училище.

# 2 113
  • До морето
А, какво стана с дружбата и съдружието им с госпожа Екимова?

# 2 114
Какво прави сега тази Наталия? Беше омъжена за сина на собственик на фабрика за играчки или нещо подобно, но виждам, че е с нова фамилия

Общи условия

Активация на акаунт