Звездни компромати - Ноември'20

• 227 916
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 085
Соня е като от анимацонен филм.
Не знаех, че бащата на кака Лара е бил актьор - Иван Златарев. Починал е на 81 години.

Да актьор и живееха през няколко блока от нас, като бяхме деца. На един етаж, врата срещу врата със Стефка Берова и Йордан Марчинков.Лара и дъщеря им Косара израснаха заедно.

# 2 086
Соня Васи навремето си е била стабилна бръмчалка, обаче е стигнала до LA...макар че от снимките й, които споделя не изглежда да води много елейски живот. Няма снимки в града, не виждам американското и имам чувството, че си стои затворена вкъщи по цял ден, сигурно на 100 км от LA...

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 03:52 от Questar

# 2 087
# 2 088
Линк към профила на Соня Васи?

# 2 089
  • Rock & Roll feeling ...
Вероятно това https://www.instagram.com/soniavassi/?hl=en

# 2 090
  • Пловдив
Защо е била в карантина?

# 2 091
  • In The Middle Of Nowhere
Много бабешки са й плетивата на Соня..

# 2 092
Тя, Соня Васи си е останала в миналото. Гледам все още плете боклучета на една кука и публикува снимки на Криип/Нейкед

Как се казваше онзи член на групата, който също емигрира в Щатите? Поправя стари пиана. Много е готин дори и на възраст вече.

Редактирам се - Васил Ананиев -
Скрит текст:
"Соня ме хареса от пръв поглед и искаше да сме заедно, преследваше ме и постоянно беше отгоре ми. Проблемът обаче бе, че аз бях влюбен в гаджето си Маги Желязкова, която остана в София. Един ден на Соня й писна и ми каза:

"Ти или ще спиш с мен, или си взимай чукалата и се махай". Бяхме в леглото, скочих рязко, отидох до банята, погледнах се в огледало и реших да остана с нея", разкрива Ананиев

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:03 от Dress as Princess

# 2 093
Много бабешки са й плетивата на Соня..
Ужасни. Разгледах и нищо не харесах - кофти комбинации от цветове, много ретро модели.

# 2 094
Да... замислих се, че сигурно бих носила някои от нещата само по вкъщи. Много са демоде. Не обърнах внимание дали имаше някакви цени.

# 2 095
Тя, Соня Васи си е останала в миналото. Гледам все още плете боклучета на една кука и публикува снимки на Криип/Нейкед

Как се казваше онзи член на групата, който също емигрира в Щатите? Поправя стари пиана. Много е готин дори и на възраст вече.

Редактирам се - Васил Ананиев -
Скрит текст:
"Соня ме хареса от пръв поглед и искаше да сме заедно, преследваше ме и постоянно беше отгоре ми. Проблемът обаче бе, че аз бях влюбен в гаджето си Маги Желязкова, която остана в София. Един ден на Соня й писна и ми каза:

"Ти или ще спиш с мен, или си взимай чукалата и се махай". Бяхме в леглото, скочих рязко, отидох до банята, погледнах се в огледало и реших да остана с нея", разкрива Ананиев

Соня Васи в ролята на Леонсио и Васил Ананиев в ролята на Изаура.

# 2 096
А аз си спомням предаване за плетивата ѝ. Колко известни личности са си купили и бла-бла-бла. После, естествено повторение по друга телевизия и предаване.

# 2 097
Кой за Бога в днешно време би носил това:
Скрит текст:
Соня явно живее 20 години назад и въобще не си сверява часовника. Беше се хвалила, че Джей Ло й е клиентка.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:16 от Tess d`Urberville

# 2 098
Ама "ИзаУра" е хендсъм пи*ага, неможе да му се отрече:
https://www.instagram.com/vassil.a/
Дори бих казала, че това е Българският Киану Риивс.

# 2 099
Точно като отпреди 20 г са 😅

На мен пък Васко ми го докарва като, че ли малко повече на Колин Фарел...

Общи условия

Активация на акаунт