Звездни компромати - Ноември'20

• 227 850
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 205
Нелиту Рангелова 😬
Скрит текст:
Когато те е треснала кризата на средната възраст и не иска да те пусне. Expressionless
Тази криза трябва да е минала преди доста време при нея.

# 2 206
Малко е в стил "Ела, Вълчо, изяж ме". Ще има кандидати Simple Smile

# 2 207
Нели се държа отвратително днес. Все едно е на Женския пазар. Загубила е всякаква способност за емпатия. А като изтърси 'Ееее, ти си бил егати пича!' направо се зачудих кое предаване гледам...

# 2 208
Нели Рангелова я помня с един пищен ханш през годините и сега явно не може да се на радва на възможноста да се покаже отслабнала, а дали е реалност или фотошоп може да каже някой, който я познава.

# 2 209
Тя не е ли на 60? Добре е за възрастта си и явно много иска да се похвали Simple Smile

# 2 210
Нели се държа отвратително днес. Все едно е на Женския пазар. Загубила е всякаква способност за емпатия. А като изтърси 'Ееее, ти си бил егати пича!' направо се зачудих кое предаване гледам...
Тя д-р Денкова няма да е сама.

# 2 211
  • София
Според мен се дължи на това,че по някаква причина са прахосали младостта си. Когато човек е изживял пълноценно младостта си,приема спокойно остаряването.
И Нели, и Есил са очевидно много, много суетни жени, които не умеят дя приемат остаряването. Въпреки таланта, който и двете имат, основно залагат на външния си вид и е много трудно да приемат напредването на годините. Има много примери за добре изглеждащи жени над 50, но с адекватно подбран гардероб, пози и снимки, които показват годините си с достойнство. Нели и Есил не са от тях. При тях вместо да се вижда колко добре изглеждат за възрастта си, те се опитват да я прикрият правейки се на 25 годишни, но кого лъжат?Ясно ни е на всички, че няма да останем вечно нито на 20, нито на 30.

# 2 212
Кои са тези? Шаркова? Без да знам само по снимката не искам и да знам. Кралят и кралицата, ръка на задника ѝ.... Тези на колко години са, ужасен вкус за дрехи, за израз на любов.

Мисля, че е вдовицата на един от ГДБОП дето го убиха в някаква акция с взлом в апартамент на тежковъоръжен психично болен.

# 2 213
  • Варна/Амстердам
Да, командос Шарков загина при акция в Лясковец.

# 2 214
Да, Емил Шарков.

Нелиту ще я запомня с едно неадекватно гостуване, мисля, че при Цитиридис, държа се ужасно смешно и нелепо за жена на нейната възраст.

Сузанита май имитира жената на Криско, на нея ми заприлича.

# 2 215
Да, Емил Шарков.

Нелиту ще я запомня с едно неадекватно гостуване, мисля, че при Цитиридис, държа се ужасно смешно и нелепо за жена на нейната възраст.

Сузанита май имитира жената на Криско, на нея ми заприлича.
Точно и на мен ми заприлича на Цвети на Криско. Ама си замълчах,че някак ще е обида към Цвети Joy

# 2 216
Защо е  Шаркова, след като вече е омъжена за друг мъж?

# 2 217
Не е омъжена, живеят заедно само. Хубава двойка са и много се допълват.

# 2 218
Починал е Дейвид Прауз, актьорът зад маската на Дарт Вейдър. Не знаех, че заради акента му са използвали Джеймс Ърл Джоунс за озвучаването на ДВ. Да почива в мир.

https://www.theguardian.com/film/2020/nov/29/darth-vader--dave-p … owse-dies-aged-85

# 2 219
  • До морето
20 поста за Нели, върви разбери кой за коя Нели се отнася....
Коя Нели е казала "Егати пича!", коя е развела мъж с 3 деца, коя е на 60 и коя е апетитна за дядовците...Уточнявайте ги тия работи, молим!!!!

Общи условия

Активация на акаунт